OK 24.01.2008 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Na ciepło jeszcze nie mam Woda gorąca w wannie tylko Ale na szybko mogę wrzucić wódeczkę do zamrażarki - to dopiero naprawdę rozgrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.01.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 zapomniałam że masz niekompletną kuchnię wódeczka z zamrażarki może być po południu kumpel wpadł i orzechówkę przyniósł ale dobra była ale przestała już grzać jak tak dalej pójdzie to w alkocholizm popadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.01.2008 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 A co tam alkoholizm Jakaś gorsza wada niż inne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.01.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 a w zasadzie jeden nałóg w te , jeden wewte (jak to się pisze??) i dwa razy więcej człowiek widzi i kobiety podobno piękniejsze , to i faceci pewnie też?? no i cieplej człowiekowi same zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.01.2008 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Tak to się pisze A faceci to pewnie mądrzejsi powinni być, ale im to nie wychodzi zazwyczaj, nawet po wódce Tyle że nam to tak nie przeszkadza Idę spać, bo mi oczka wypadają Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.01.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 kolorowych snów mnie to sie pewnie twoja kuchnia przyśni i łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.01.2008 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Kawy?http://www.dkimages.com/discover/previews/867/880244.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.01.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Witam wszystkich! Hej Olga -właśnie wróciłam z 2dniowego szkolenia w Warszawie -nawet myślałam czy by Ci nalotu nie zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.01.2008 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 No i czemu nie zrobiłaś tego nalotu !!! Jak mogłaś być i nie dać znać??? W życiu Ci tego nie wybaczę Gniewam sę na Ciebie Popraw się na drugi raz Koniecznie, ja nie żartuję Ja tylko raz wybaczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.01.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 No bo ja się bałam że się zgubię w stolicy Szkolenie było w siedzibie PWSBiA -na ul. Bobrowieckiej (okolice Czerniakowskiej i Chełmskiej) -daleko to od Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.01.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Daleko, to pojęcie względne Tyle co do dworca cetralnego i jeszcze mały kawałeczek Ale tamtędy mogę bez problemu przejechać jadąc z pracy Jakbyś się znów wybierała, daj znać - umówimy się gdzieś i podjadę po Ciebie. Przecież nie będziesz się sama szwendać Hydraulik jest i klnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.01.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Napewno dam znac! Tak w zasadzie to nawet czasu nie było- bo wykłady były od rana do wieczora -a wieczorem "integracja z grupą przy napojach alkoholowych" A co kazałaś robic temu hydraulikowi że klnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.01.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Instalacje Blaty leżą na meblach, które mają własne wierzchy. Jak panowie wycinali dziury na baterie w granicie, to potem tylko przejechali wyżynarką po tych meblowych blacikach. I otwory są za małe Nie da się baterii zamocować, a tam trochę dostępu nie ma Ale hydraulika mam dzielnego, więc sklął i kazał synowi robić wygibasy, żeby te otwory powiększyć Hydraulik zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w moim rankingu wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.01.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 No ale w sumie to ma do wycięcia tylko dziurę na baterię od zlewu -bo przecież zmywarka np chowa się pod blatem -więc niech nie marudzi Chyba że z łazienkową też jest taki problem -ale z tego co pamiętam to chyba kupowałaś ścienną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.01.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Do umywalki jest to samo, ale szafka nie jest na stałe zamontowana i można ją odsunąć - więc mały pikuś. Bateria jest sztorcowa też Ale w kuchni między zlewem (już zamontowany do blatu granitowego) a ścianą jest tak: http://images31.fotosik.pl/118/7f03de3e90d377c5med.jpg Zlew jest dość głęboki, a trzeba tę dziurkę powiększyć od spodu Bardzo mało miejsca między ścianą a zlewem, żeby tam manewrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.01.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Ale masz piękny ten blat... jakiej jest grubości? (jeśli to nie tajemnica to napisz ile masz m.bm i ile Cię to kosztowało razem z wycięciem otworów) Jaka ta bateria- pokaż -nie myslałaś żeby ją dac lekko z boku zlewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.01.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Blat był koszmarnie drogi Jest go coś ok. 4 m2, z obróbką 4,5 tys Grubość 3 cm - gdyby zlew był nablatowy, a nie podwieszany, można byłoby dać 2 cm grubości przy tej konstrukcji szafek - różnica w cenie materiału byłaby ok. 5 stówek i 150 mniej za otwór, bo nie trzeba by było go szlifować. W sumie zawsze coś, ale podblatowego się nie da do 2 cm założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.01.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A baterię pokażę, jak ją założą Bo właśnie jest w trakcie - zwykła z KFA z wyciąganą wylewką - żadna dizajnerska. Myślałam, żeby dać ją trochę z boku, ale to musiałoby być z lewej strony, bo z prawej jest koniec szafki już. Jak przymierzałam, to mi to jakoś nie leżało - poza tym zajęłaby kolejny kawałek blatu - a tak zajmuje miejsce, którego i tak się nie wykorzysta. Już tą dziurę wycięli - a ja już sama klnę jak szewc, to parę k... więcej mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.01.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 z obróbką 4,5 tys O Boże -to ja za 7tys chcę miec "całe" meble do kuchni! Chyba z granitem poczekam na lepsze czasy -teraz bedzie zwykła płyta u mnie mebli będzie 7,5m.bm -to daje ok. 4,5m.kw. blatu.... -więc wyszłoby cenowo jak u Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.01.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Mogłoby być sporo taniej, bo tu głównie obróbka kosztuje - to mniej więcej połowa kosztów. Ale jak ja bym się budowała z chałupą, to pewnie też byłby blat z mdf i kuchnia za 6-tkę. Nawet przez chwilę rozpatrywałam taką opcję, ale... chciałam mieć ten blat Będę go spłacać przez 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts