kachna28 27.01.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ta zmywareczka faktycznie mini -mi by nie wystarczyła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Bo to zmywareczka dla singla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.01.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 A podłączona już ta kuchenka? co pójdzie na "pierwszy ogień"? ja do tej pory pamiętam co ugotowałam na pierwszy obiad w nowym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Bianca, też jej długo szukałam i miałam ten sam problem. To jest Elektrolux, wys. 144 cm, zamrażalnik na dole, jeszcze chyba Gorenje takie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Kasiu, płyta podłączona do gazu - właśnie przypaliłam pierwsze żarełko Pierwsze danie: specialite de la maison, czyli "kur.a m.ć" Pochodzi od "kur.a m.ć, nic nie ma w lodówce" Przypalona "kur.a m.ć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.01.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Kasiuwłaśnie przypaliłam pierwsze żarełko Ale chyba nie przez NAS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Kasiuwłaśnie przypaliłam pierwsze żarełko Ale chyba nie przez NAS? Troszeczkę A tak naprawdę, to postanowiłam wypróbować ten środkowy palnik turbo No to wypróbowałam Działa jak burza Tego mi właśnie zawsze brakowało - szybkiego i intensywnego smażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 OK bardzo mi sie podoba ta Twoja kuchnia. Pomysł! To widać odrazu. Wszsytko przemyślane, madrze zaplanowane, wygospodarowane. A do tego ładnie skomponowane! Blatów CI zazdroszczę ja nie będę mieć takich śliczncyh a BARDZO bym chciała Są śliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Dzięki Mayland O blatach już pisałam - będę je przeklinać przez najbliższe 20 lat przed pierwszym A kuchnię po prostu starałam się zaplanować tak, żeby mi było wygodnie Z doświadczenia wiem jakie wysokości i gdzie co powinno być. Jakoś to wyszło, choć już wiem, że w paru miejscach się pomyliłam, nie zauważyłam i można było zrobić lepiej. Ale to chyba zawsze tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2008 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Dzień dobry Kawusia http://www.crepes.co.th/images/Expresso.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.01.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 dzien dobry no, ja wiedzialam , ze tak bedzie znaczy - jaka ladna kuchnia, a pomysl z piecem kaflowym i poduchami swietny martwie sie tylko, ze z komputer za wysoko i bedziesz musiala korzystac na stojaca milego dnia ps. czy drzwiczki od pralki sa przymocowane do drzwi szafki i otwieraja sie razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Helou To tylko tv, więc nie będzie za wysoko. Muszę tylko opracować jakiś patent żeby go pochylić w drugą stronę, do przodu Drzwiczki do pralki nie są przymocowane do drzwiczek zabudowy i otwierają się osobno. O ile się orientuję wszystkie pralki do zabudowy tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 28.01.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Ja też myślałam, że te drzwiczki tak w symbiozie żyją Fajny pomysł z garderobą miałaś. Też będę cos kombinować bo nasza sypialnia nie za duża a ciuchów multum. Szczególnie polary mężowe doprowadzaja mnie do szału. W obecnej szafie mieszczą się dwa na półce , stąd pewnie zwyczaj wieszania ich gdziekolwiek. Stolik śniadaniowy też mi sie bardzo podoba. Ogólnie ładnie u Ciebie. Można już gości zapraszać i odpocząć po pracy jest gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Bea, zapraszam serdecznie Faktycznie już gości można zapraszać to zapraszam Wszystkie Was zapraszam serdecznie Na miejscu to łatwiej pokazać co, gdzie, jak i dlaczego No i teraz to prawie co dzień jakieś drobiazgi będą dochodzć Dziś odebrałam firanki do saloniku - ja mówię panu, że po firanki przyjechałam, a pan mi "a po te zasłonki" No tak, wychodzi na to, że sobie zasłony wieszam w miejsce firanek Ale takie warunki A materiał jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2008 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Drzwiczki nie żyją w symbiozie, wygląda to tak z zamkniętymi drzwiczkami: http://images34.fotosik.pl/122/be1bf743e15ca642med.jpg Zawiasy od frontu szafki są montowane bezpośrednio na pralce, z drugiej strony montowane są magnesy domykające. Jutro postaram się zrobić dokładne zdjęcie, jak to wygląda - może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.01.2008 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Zapraszam na kawkę http://www.vergnano.pl/Vergnano_graphics/Ciekawostki/cup-1_ok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.01.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Dzień dobry OK Jak zwykle kawka wyśmienita Tylko prosze mi alkoholu nie dolewać bo ja w pracy A wogóle to śmię twierdzić, ze to chyba najbardziej pijacki dziennik na forum Co strona to alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.01.2008 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Hej Ja już kilkanaście stron temu straciłam panowanie nad tym, co tu się polewa Ale gdzieś trzeba zaszaleć A kawkę podaję bez alkoholu, zwłaszcza na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 30.01.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 OOOOOOOOOOOO matko...OK czy ty takie tempo musisz mieć... Jakbym coś chlapneła to może bym nadążyła, a tak na czeźwo to nie bardzo wychodzi.... .... Oglądam, czytam, oglądam, czytam i tak w kółko...ech...pijaczki jedne... To co na fotkach pokazujesz - to naprawde twoje mieszkanko?????NONONO... PIĘKNIE>>>> Pozdrawienia od dużej....ciężarnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.01.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 O.K. dawno mnie nie było u ciebie na kawusi a tu wreszcie jest gdzie ją wypić. Super!!! Patent z pralką jest boski. A ja znowu siedzę w łóżku z anginą, a wczoraj zabrało mnie pogotowie z podejrzeniem sepsy. Strachu się nie najadłam. W życiu czegoś takiego nie przeżyłam choróbsko wzieło mnie w 4 godziny, gorączka 40 - koszmar. Zaczynam szanować życie. Sorki, ze tu ale nie mam się komu wypłakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts