OK 31.01.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Nie no Ten zawias to tak przykładowo był i oczywiście, że będą dwa zawiasy. Trzymać się będzie ramki, ew. jakąś podkładkę się da z tyłu i będzie się trzymał sam siebie albo co Może być trochę krótszy, ale nie za bardzo. Natomiast rozbijam się o tą farbę Nie chcę, żeby to z daleka wyglądało, jak malowane drewno Chyba kupię puszkę i będę robić próby Ratunku - popytajcie swoich chłopów, może który coś wie ? No nie Ja o tej porze jeszcze w robocie ???!!! Co sobie szef pomyśli ???!!! Spadam do domku Albo na piwo Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.01.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 najlepiej to idź do jakiegoś liroja albo innej castoramy i popytaj panów w mundurkach Wieczorkiem bedziesz "w domku" mam nadzieję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 31.01.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 cześć dziewczyny piła dziś z wami nie będę bo jakoś mi "bimbry" nie leżą a po za tym nie będę u was piła aż się "stawiać" naumiem (w końcu ileż można na krzywy ryj ) OK z tymi drzwiczkami popytaj w sklepach dla plastyków może coś mają , jęśli opowiesz pani dokładnie jaki efekt chcesz to może coś wynajdzie (tam są zwykle bardziej kontaktowi ludzie niz w budowlanych sklepach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.02.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 http://cloudsinmycoffee.blox.pl/resource/americana_deco.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.02.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 najlepiej to idź do jakiegoś liroja albo innej castoramy i popytaj panów w mundurkach Wieczorkiem bedziesz "w domku" mam nadzieję? OK z tymi drzwiczkami popytaj w sklepach dla plastyków może coś mają , jęśli opowiesz pani dokładnie jaki efekt chcesz to może coś wynajdzie (tam są zwykle bardziej kontaktowi ludzie niz w budowlanych sklepach ) Dzięki Kochane, ale u mnie to nie wypali W lirojach i innych tego typu siedzą palanty, na które poluje pół sklepu - nie ma szans z takim pogadać. A na farbach to jeszcze na dodatek zawsze na jakiegoś głąba trafię, co mnie doprowadzi do białej gorączki Z kolei w sklepach dla plastyków takie buce, co to im korona z głowy spaduje, jak nie rozmawiają co najmniej z dr hab. lub "artystą" Też same złe doświadczenia, ile razy pójdę do takiego sklepu Normalnie nie ma z kim pogadać w tym mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.02.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Normalnie nie ma z kim pogadać w tym mieście a takie duze miasto dziendobry OK - tak sobie pomyslalam wedle Twoich drzwiczek - jak one maja byc tymczasowe - to moze takie arkusze metalowe by sie nadaly co to sa w marketach budowlanych - cienkie sa, mozna je na drewno albo same oprawic w ramy . z tego co pamietam sa takie tez azurowe . Mozna je malnąć na dowolny kolor. a..sa jeszcze (chyba ) takie metalowe platki folii - mozna z nich zrobic "artystyczne" drzwiczki. Z tym ze nie mam pojecia jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.02.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Hej Zochna, muszę iść oblukać te arkusze Może to jest pomysł Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.02.2008 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Myślę nad prysznicem Może taki, Hansgrohe Raindance Unica? http://image.ceneo.pl/data/products/291099/product.jpg a może taki, Hansgrohe Allrounder?: http://image.ceneo.pl/data/products/291106/product.jpg Co myślicie? Który lepszy? Bo cenowo to różnica nieduża na korzyść pierwszego Oba mają to na czym mi zależy - czyli zdejmowaną rączkę i regulację wysokości Mogą robić za małą deszczownię, ale to jednak prysznic, który można wziąć do łapy i opłukać wannę np. Chyba już mam dość tymczasowego prysznica za 19 zeta Coś mi się dziś zebrało na tematy pielęgnacyjne Fundnę sobie też odkurzacz taki: http://www.profieurope.eu/popup/profi10.jpg I chyba frotereczkę: http://www.karcher-mjm.pl/kr/photo/29/main.jpg Przyda się do moich olejowanych podłóg, wprawdzie po zwykłym umyciu z płynem pielęgnacyjnym wygląda ładnie, ale po zafroterowaniu to już jest całkiem miodzio, no i frotereczka załatwia ewentualne smugi, jak gdzieś się zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.02.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Freterki to super sprawa. Ostatnie modele sa bardzo udane. To nie to samo co keidyś. Ładuejsz sobie na ładowarce a potem pomykasz po domu bez kabli. Ja zrezygnowałam z centralnego odkurzacza i tez kupuje froterkę Odkurzy i w dodatku wypoleruje Mało miejsca zajmuje i kabli skłądać nie bedę musiała Bardzo dobry wybór OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.02.2008 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Freterki to super sprawa. Ostatnie modele sa bardzo udane. To nie to samo co keidyś. Ładuejsz sobie na ładowarce a potem pomykasz po domu bez kabli. Ja zrezygnowałam z centralnego odkurzacza i tez kupuje froterkę Odkurzy i w dodatku wypoleruje Mało miejsca zajmuje i kabli skłądać nie bedę musiała Bardzo dobry wybór OK Znalazłam w swojej piwnicy jakiegoś starocia po poprzednich właścicielach i wyfroterowałam jeden pokój. Różnica, że hej A nie jest to jakiś koszmarny wydatek - może mi się jęszcze uda coś taniej załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.02.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Z racji tego, ze mąż zajmuje sie agd byłam kiedys na prezentacji bodajze Philipsa właśnei froterek. To nie to samo co dawen Kaśki. To naprawdę super sprzęt. U nas jeszcze mało popularny. Karcher też je robi i to bardzo dobre. Rzadko w sklepach się spotyka ale bez problemu mozna kupić z katalogu na zamówienie. Wszsytko są w stanei do sklepu sprowadzić. Zaletą froterek jest akumulator, dwa w jednym (odkurzanie+polerowanie), mozliwość wsuniecia pod meble, brak okablowania i rur, niewielkie wymiary i poręczność. Są też wysokie i nie trzeba sie schylać przy pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.02.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A ja nie będę miała froterki tylko zwykły odkurzacz centralny za froterkę będę robiła osobiście -"froterka kaśka -jak to drzewiej bywało "(mayland ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.02.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Hehe, u mnie w starym domu była froterka, bo podłogi pastowane, i właśnie "kaśka" się na nią mówiło Mayland, ja się przymierzam do karcherka, on chyba akurat ma kabel - ale muszę oblukać te philipsy. Nie widziałam ich, bo w ogóle do tej pory nie myślałam o froterce i nie zwracałam na nie uwagi Wiela taki philips stoi - jaki rząd wielkości? Do lakierowanych podłóg i paneli to chyba nie ma co kupować froterki? Fakt, że wygodna, bo schylać się nie trzeba, ale i tak robi tylko za odkurzacz. Ja biorę odkurzacz osobno, bo często używam do szafek, półek, szuflad itp. a tam nie dam rady wjechać froterką Centralne to mam tylko ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.02.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Reintrodukcja kota do mieszkanka nastąpiła Trochę się bałam, jaka będzie reakcja, ale w porządku. Gania wszędzie jak opętana i tupie Potem przyłazi na chwilę na głaskanie i mruczenie, i znów leci jak poparzona Zwiedza, ale widzę, że już się czuje jak u siebie. Za pierwszym razem to zaczęła tak nieśmiało zwiedzać na drugi dzień, a ze 3 minęły, zanim się przestała denerwować. A teraz widać, że zadowolona jest Ufff... Oczywiście łazi też tam, gdzie jeszcze nie jest zbytnio sprzątnięte, więc już wszystko jest w setki małych białych łapek Taki rzucik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.02.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 rzucik w koci łapci ładny jest jako ze moja kota je "rękami", często mam krwawy wzorek (po wątróbce) nawet się zastanawiałam czy jej jakoś twórczo nie wykorzystać a co do buców w sklepach plastycznych to zawiń na głowie jakąś (niekoniecznie czystą) szmatę i od razu uznają cię za wielką artystkę i będziesz obsłużona z wszelkimi szykanami ja zwykle trafiam na fajnych ludzi (albo mnie za artystkę biorą czy innego dr? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.02.2008 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 U nas to chyba studenci robią w takich sklepach i mają wszystkim za złe, że pracować muszą Przelecę się po sklepach, zobaczymy, co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.02.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Proszę -kaffkę: http://www.kawamanuel.pl/manuel-caffe-espresso.jpg OK -a co Twoja "stara" kicia na nowego osobnika w swoim rewirze? Nie ma walki o dominację? Bo jesli jest -to mam obawy o zasłonki, narzuty itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.02.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dzięki za kawkę - ja jeszcze nie zdążyłam Na razie przywiozłam właśnie starą do mieszkanka, tą nową kicię wezmę w przyszły weekend, albo jeszcze w następny. Nie chcę wszystkich atrakcji na raz fundować kotu. Niech się najpierw przyzwyczai do chałupki, a potem będzie towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.02.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Mam nadzieję, że się pokochają Do nas w końcu dotarły baterie!!! (2 umywalkowe i bidetowa). Teraz zamawiam deskę barlinecką -do sypialni dąb espresso -ale muszę trochę kombinowac -bo sprzedawca z Allegro miał tylko 14m (po 63zł) a mi potrzeba 17,5m. Ten dąb jest praktycznie nieosiągalny -schodzi "na pniu" Dwie paczki muszę zamówic w cenie standardowej -126zł Ale to i tak tanio- cena sugerowana -170zł/m: http://www.drewno.pl/foto/3_4628_foto_artykuly.jpg Do "dzieckowego" chyba wezmę badi -myślę że ładny -taki "wesoły" kolor -no i drewno twardsze wielokrotnie od dębu (musi wytrzymac wyścigi samochodowe itp )- no i też jest w wersji "bezklasowej -po 72zł/metr -normalnie ok 150...: http://www.stolarka.net/photo/product_info/a/3/5/1_a359350b405b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.02.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Kasiu, dwie paczki to przeżyjesz Albo daj może jakieś wstawki z gresu? Bardzo fajne te podłogi, zwłaszcza dąb mi się podoba. Ale ja jestem w ogóle niepoprawną wielbicielką dębu, zwłaszcza na podłogi nie wyobrażam sobie nic innego Co nie znaczy, że mi się inne nie podobają, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts