OK 02.02.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Myślałam o tym tylko jakoś tu mi ich forma nie leży Za to mi leży do garderoby Mayland, nie mogę znaleźć info nt. tych froterek philipsa. Mogłabyś przy okazji podrzucić jakiegoś linka, czy coś? Mi się u philipsa na stronie zakładka z odkurzaczami akurat nie otwiera Bo wszystkie inne to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 http://www.feni.pl/79,Odkurzacze_i_froterki,PHILIPS,7813,Odkurzacz_akumulatorowy_PHILIPS_FC6125_01 http://www.feni.pl/79,Odkurzacze_i_froterki,PHILIPS,16024,Odkurzacz_Akumulatorowy_PHILIPS_FC6120_01 http://www.mizar.pl/Hoover/16992 http://www.dworek.jaroslaw.pl/info.php?idprod=pst222 Jeśli chodzi o Philipsy to one raczej do odkurzania. Troche też czyszczą bo jednak pracuej tam szczotka. Jesli to ma być froterka do większych powierzchni lub super nabłyszczajaca to chyba jednak Karchera bym brała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.02.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dzięki, nie znalazłam, bo szukałam froterek Te szczotki na baterie to ja już przerabiałam - wszystko pięknie, tylko nie nadają się tam, gdzie wyłażą długie włosy (mi ). Ojciec za to sobie chwali - on i dwa łyżwy Włosy krótkie Hoovera też znalazłam, to pytam fachowca - hoover czy karcher? A i jeszcze, jak już Cię dorwałam to nie popuszczę , o co chodzi z tą elektroszczotką do odkurzacza? Czym to się je? Co to je? I do czego to służy, czy warto i czy zastąpi może froterkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.02.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 podreczna szczotke elektryczna czyli elektryczna "Kasie" bardzo sobie chwale ale u mnie stosuje sie do paprochow hihi a koci zwirek zbiera rewelacyjnie ... kumpelka mowila ze przy dlugich wlosach jest bryndza tak jak mowisz. elektroszczotka w odkurzaczu to poprostu ssawka w ktorej jest szczotka elektryczna jak w "Kasce" ... jak ktos ma duzo wykladzin czy dywanow a do tego zwierzaki to ja osobiscie polecam. ps froterki nic nie zastapi ... no moze filc na kapciach hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ta szczotka mocno zasysa i jakby lekko trzepie daną rzecz np. dywan. Przy podłogach twardych to nie ma takiego zastosowania. Warto ją kupić przy wykładzinach dywanowych i dywanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.02.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dzięki Dziewczyny No to mam jeden problem z głowy, jednak froterka bo filc na kapciach odpada Hoover czy Karcher? Bo cena w zasadzie ta sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Karcher bo to niemiecka dokładność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.02.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Też mi tak intuicja podpowiadała, ale ona lubi mi robić numery Fakt, że głównie jeśli idzie o facetów, ale... nie wierzę jej Wielkie dzięki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.02.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 co do firmy, to zorietuj sie jak z serwisami tfu, tfu ale mysle ze Karcher jest bardziej popularny to i serwisow wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.02.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 co do firmy, to zorietuj sie jak z serwisami tfu, tfu ale mysle ze Karcher jest bardziej popularny to i serwisow wiecej. Święta racja, dzięki Coś mi się kojarzy, że karchery (te budowlane) mam gdzieś po drodze do roboty - mogę tam podjechać i podpytać, czy serwis to u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Hoover to Candy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.02.2008 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Hoover to Candy Wielkie dzięki To mnie już ostatecznie do Karchera przekonało Ta nazwa Candy to mi w ogóle nie leży Tandetna jakaś Czyli Karcherek i Odkurzacz Profi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.02.2008 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 O.Ki a ty na Koło się nie przejedziesz co by znaleść jakieś fajne ze starego pieca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.02.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 O-znowu jestem pierwsza z kawką ! http://www.espresseria.pl/grfx/espresso.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 O.Ki a ty na Koło się nie przejedziesz co by znaleść jakieś fajne ze starego pieca??? Tosinek ma rację. Tam można coś kupić fajnego w dobrych pieniądzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.02.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Kawusia, dzień dobry http://www.oldetimecooking.com/Images/Cup_of_Coffee.JPG Tosiek, fajny pomysł, ale po pierwsze primo, to tam trzeba strasznie rano wstać , a po drugie prim, to mi trzeba taki rozmiar, że na pewno żaden szanujący się stary piec takiego nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.02.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Jeśli chcesz duze to mozesz kupić mniejsze i oprawic je w ramę i dopiero wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.02.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 To już wolę tę kratkę oprawić w ramkę i mieć z głowy A tak na serio, to jakoś mi nigdy na Koło nie było po drodze właśnie ze względu na to poranne wstawanie Tak samo jak na giełdę komputerową (koledzy mi robią zakupy ) i inne wynalazki tego typu W weekend to ja sobie lubię pospać do 9-10, potem na spokojnie wypić kawusię, albo dwie w łóżeczku, kąpiel... I już koło drugiej jestem gotowa do wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.02.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Ja juz po kawce i śniadanku. Pozostaje łazienka i wymarsz na podbój stoisk oświetleniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.02.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Jak tak miałam przez ostatni rok - remont i przedtem przygotowania. Teraz to już wszystko może poczekać, a ja sobie ten rok odbijam Dziś się wybieram do Leroy i Ikei - na szczęście tam otwarte dłuuugo Mam parę sklepów, które muszę zaliczyć w sobotę 10-14 i już od trzech tygodni nie mogę do nich trafić Odpoczywam Ale tuż przed wprowadzką, to sobie myślałam - jak tylko zamieszkam, to dopiero robota ruszy jak z kopyta, będę na miejscu, będę sobie od rana do nocy coś tam robić Se robię - testuję wyrko, czy mu rok stania w garderobie nie zaszkodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts