mayland 03.02.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Bardzo dobre podejście I dobrze, że niektre sklepy są tak długo otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.02.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Co ja bym bez nich zrobiła A tak na serio, to kupa roboty leży i zalega, a mi się nie chce Zrobię później Kot sobie leży obok i chyba bym mu przeszkadzała, jakbym się wzięła za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.02.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Ok. u mnie w Rembertowie jest fajny komis z antykami, jak ci zalezy na czasie to wsiadaj w 514 i przyjeżdzaj a jak możesz poczekać to jak się wykuruję, to wezmę aparat i zrobieć zdjecia a nóż się coś się znajdzie. Ja tam zawsze coś znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.02.2008 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Tosinku, a autkiem dojadę? A na serio, to jestem pewna, że nie ma co szukać gotowych, bo to jest zupełnie inny wymiar Za to dziś nabyłam w LM trzy małe puszeczki farby i jeden spray - będę eksperymentować A, i znalazłam ramki do kratki W Ikei mają ramki do obrazków prawie akurat w tym wymiarze, co potrzebuję A w ogóle to muszę jeszcze popatrzeć na gotowe fronty kuchenne - przecież tam mam i kratkę i ramkę - 2w1 Jak mi wyjdą eksperymenty z farbami, to jestem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.02.2008 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dojedziesz, cały czas Marsa, i przedtorami jedziesz prosto a nie w lewo do torów, ani nie w prawo na kościół, droga zmienie pierszeństwo, a ty dajesz prosto jakieś 50 m w starym baraku jest komis. A jak będziesz jechać to daj znać zapraszam na herbatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.02.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 To chyba się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 04.02.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 OK - pytałaś się co u Ani - sama nie wiem to tej francy już ponad miesiąc nie widziałam ...no jak byłam ostatni raz - to planowała gdzieś w marcu założyć interet u siebie...a wszystko przez to że tam gdzie do tej pory mieszkała - ma miec do marca - a dwóch abonamentów płacić to beznadzieja, więc czeka aż tam się umowa skończy...niestety...ale jeśli dobrze pamiętam i o marzec chodzi to przecież juz niedługo... ... Jak znam Anie - to jeszcze zrobi wejście jak trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.02.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 To czekamy A co u Ciebie? Jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.02.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A gdzie śniadanko dla chorej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.02.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Się robi http://www.himekawagenryu.com/penshonrikobo/breakfest1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 04.02.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 To czekamy A co u Ciebie? Jak zdrówko? A ja się czuję jak słonica...dzidzia rośnie...może za tydziń dowiemy się jaka płeć... , oczywiście jak zbyt wstydliwe nie będzie... ... 6 miesiąc wkońcu już biegnie i...6 kg. na plusie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.02.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A co ma być wstydliwe ?? Najważniejsze, że wszystko dobrze idzie Pozdrowienia dla obojga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 04.02.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dziękuję, dziękuje...czuję sie już ok, gdyby nie potworna zgaga (a przed ciążą to nawet nie wiedziałam co to zgaga ) Ale chodzę regularnie raz w tyg na basen...i to jest fajna sprawa...a mieszkanie cudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja ze Szklarskiej wracam a tu taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.02.2008 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzień dobry Kaweczka http://www.harrysaarinen.com/12%203%20cup%20of%20coffee.jpg Ja ze Szklarskiej wracam a tu taka cisza? Chwilowy przestój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.02.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzień dobry. Chyba przesilenie wiosenne daje sie we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.02.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Kaweczka w sam raz na Środę Popielcową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.02.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Ja właśnie posypałam łeb popiołem i odrabiam zaległości z całego tygodnia w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.02.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Myślę nad prysznicem Może taki, Hansgrohe Raindance Unica? http://image.ceneo.pl/data/products/291099/product.jpg a może taki, Hansgrohe Allrounder?: http://image.ceneo.pl/data/products/291106/product.jpg Co myślicie? Który lepszy? Bo cenowo to różnica nieduża na korzyść pierwszego Oba mają to na czym mi zależy - czyli zdejmowaną rączkę i regulację wysokości Mogą robić za małą deszczownię, ale to jednak prysznic, który można wziąć do łapy i opłukać wannę np. Chyba już mam dość tymczasowego prysznica za 19 zeta Powtarzam pytanko - może ktoś ma jakieś za i przeciw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 06.02.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 ten górny fajniej wygląda (dla mnie ) dolny jakiś za bardzo "dizajnowy" albo na zdjęciu tak wygląda może się też okazać że w górnym ta prowadnica zaraz siądzie a w dolnym nie widać w czym "chodzi" ja muszę zobaczyć i dotknąć (czasem obwąchać) nawet do wanny w sklepie się pakowałam a jak ustalałam wielkość kabiny to wtykałam mojego dużego mąszcza do róznych napotkanych wnęk i mierzyłam ich szerokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts