mayland 07.02.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Coś nierealne sie to wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.02.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Coś nierealne sie to wydaje No też mi się tak właśnie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.02.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Znalazłam w opisie -głębokośc 49cm -to dobrze czy mało? zmierz swoją (bo ja mam tylko prysznic ).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.02.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 49 to w porządku, ale okrągła wanna pool-spa, też fi-160, głębokość 49 - pojemność 420 l To ja tu czegoś nie rozumiem Może podają głębokość do samego brzegu zamiast do przelewu - to jest dobre 10-15 cm różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.02.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja się nie znam -luknij:http://www.allegro.pl/item308460755_wanna_okragla_hydropartner_wolnostojaca.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.02.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kasiu, czarno to widzę - to jest większa miednica. Po "podłodze" to ona ma 120 cm - mniej niż mikro wanna u mojej mamy, długości 140 cm. W mojej ta długość to 158 - mniej niż normalnie w 170tkach, bo wanna dwuosobowa. 49 głębokość do rantu - czyli do przelewu mniej (powyżej przelewu nie nalejesz). Wymiary są w ogóle błędnie podane - popatrz - wewnętrzny wymiar dna to 1210, zewnętrzny 1120 Czyli mniej To już nienajlepiej świadczy o producencie - bo wymiary na pewno producenckie. Na stronę producenta ja się dostać nie mogę - wyskakuje, że zahasłowane Spróbuj sama, może coś mi net szwankuje - bo tak też bywa. Raczej szukaj dalej, bo po pierwsze w tej we dwie osoby raczej Wam wygodnie nie będzie, po drugie te błędne wymiary są mocno niepokojące. Zwłaszcza przy tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.02.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Może warto wrzucić pytanko na Wnętrza? Bo w końcu ja się mogę mylić, a może ktoś to ma, albo widział na własne oczy itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.02.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A taka piękna.... Muszę sobie to chyba na podłodze rozrysowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 07.02.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 cześć dziewczyny Wreszcie mam trochę czasu .Ja z taką wanną bym miała niezły odlot.Jest faktycznie superowa-sexowna itp.Tylko napewno bym niemiała tyle gorącej wody .Ledwo wyrabiamy gdy wszyscy chcemy się kąpać wieczorem,a jest nas tylko 4.Ja musze czekać z godzinkę po dzieciakach,żeby woda się nagrzał A wanna nie jest duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.02.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A ja się jeszcze nie mogę wyleczyć - jak na razie marzę Pewnie realia i cena wody postawią mnie do pionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.02.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No właśnie - jak na tyle miejsca, co zajmie, to raczej mało go w środku Kachna ma rację - rozrysować na podłodze Świetny pomysł, ja bym na to nie wpadła Dżempel - co z tą Twoją baterią na sprężynkę? Jak toto się czyści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.02.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dżempel - co z tą Twoją baterią na sprężynkę? Jak toto się czyści? No właśnie -mnie też to nurtuje (bo jestem przed zakupem bateriowym!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.02.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dżempel - co z tą Twoją baterią na sprężynkę? Jak toto się czyści? No właśnie -mnie też to nurtuje (bo jestem przed zakupem bateriowym!) To tylko Ciebie nurtuje - bo ja to z czystej ciekawości pytam No i żeby nie zapomnieć w ferworze dyskusji o wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 07.02.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 z wrażenia poleciałam ją przeczyścić,bo do tej pory to ją czyściłam raz na żwięta .Ale już jestem po zabiegu trwało chwilkę-wystarczy mała szmatka przełożona przez sprężynkę-się kręci i jest gut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.02.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dziś pytanie - dziś odpowiedź A tyle czasu żeśmy dumały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 07.02.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 pytajcie mnie o baterię co jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.02.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nie omieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.02.2008 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Śniadanko?? http://www.atjuniperhill.com/images_finger_lakes/breakfast_setting_ithaca_upstate.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 08.02.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Tutaj jeszcze śniadanie , a pora weekendowo- wieczorowa i wypadałoby ...ten tego .... czekam na propozycje (raczej konkretne) bo jak nie to pozostaje mi tylko lusterko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.02.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 http://mmc2.skip.pl/alkoholeswiata/fotos/sex2.jpg Ja tam lubię do lusterka - w końcu jak pić, to z kimś inteligentnym Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts