kachna28 09.02.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 A co do wykonania planów - pojechałam do sklepu, ale był "chwilowo zamknięty z powodu awarii komputera" ? dawniej komputerów nie było a sklepy były czynne... A co do okien -to czy ta pani świadczy usługi w terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.02.2008 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 A co do wykonania planów - pojechałam do sklepu, ale był "chwilowo zamknięty z powodu awarii komputera" ? dawniej komputerów nie było a sklepy były czynne... A co do okien -to czy ta pani świadczy usługi w terenie? Do tej pory nie mogę znaleźć szczęki Kiedyś to było "zaraz wracam", "wyszłem naostrzyć topór" i takie tam A teraz to już nawet kp nie potrafią wypisać, czy jak?? W końcu nawet magazynówkę można wprowadzić później... Echhh życie... Jeszcze 10 lat temu, jak pracowałam w banku, to przy awarii komputerów też się pracowało, choć nie wszystkie operacje były możliwe - potem nadgodziny, żeby wszystko wprowadzić, ale jak trzeba, to trzeba... A co do pani, to nie wiem Pani na co dzień sprząta u ojca w biurze, w ciągu dnia po domach. Tato ją zaprosił przed świętami i zachwycony był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.02.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Tato ją zaprosił przed świętami i zachwycony był Panią czy efektem okiennym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.02.2008 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Tato ją zaprosił przed świętami i zachwycony był Panią czy efektem okiennym? Twierdzi, że efektem okiennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.02.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 A ja się muszę troszkę wyżalic ... Wczoraj przyszła moja zamówiona deska barlinecka. Zamówiłam 15m dąb espresso i 14,5m badi. Deska pozaklasowa- więc ponad połowę taniej niż w sklepie (160zł -69zł). ALE -deska ma wady -o czym wiedziałam wcześniej -tyle, że nie wiedziałam jakie za bardzo... No i jest tak -dąb jest git -przynajmniej tak mi się wydaje po otwarciu 3ech paczek. Badi -gorzej. Wady dotyczą na szczęście nie samego drewna -tylko lakieru -a więc -albo są zupełne ubytki -fragmenty nie polakierowane, albo są plamy z nadmiaru lakieru. No i teraz jest problemik... Bo trzeba będzie prawdopodobnie tą deskę zaraz po ułożeniu przecyklinowac i lakierowac na nowo. A miało byc tanio Chociaż badi też otwarłam tylko 2 paczki -nie wiem co jest na dnie palety. Ale i tak uważam że warto -bo w końcu 69 to nie 160, a nasz stolarz jest tani -bierze 35zł/m cyklinowania i lakierowania 3 krotnego. Teraz foto (niewiele widac -ale zawsze). Oto badi -z daleka gicior: http://foto2.m.onet.pl/_m/f996cb33506aeb81fd4cbed23d248f36,5,19,0.jpg A to ta plama: http://foto1.m.onet.pl/_m/6d82071206edf69405c2c2f8ecc85049,5,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/7e829c3f5b00acf2c00cff57af612a08,5,19,0.jpg No i dąb -jak na razie -bez zarzutu (mam nadzieję że tak zostanie): http://foto3.m.onet.pl/_m/b3034c1dd41af297a984efa709a44b87,5,19,0.jpg Pocieszcie mnie -że i tak było warto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.02.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 mycie okien to jedna z nielicznych czynności porządkowych które sprawiają mi przyjemnośc ale pod warunkiem że są już mocno brudne i efekt jest piorunujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.02.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Na Twoim miejscu otworzyłabym i sprawdziła wszystkie paczki. Jeśli takich desek jest duuużo w całej dostawie, to faktycznie parkieciarz zostaje. Ale może ich jest w sumie tylko kilka i bardziej się będzie opłacało po prostu je odrzucić i domówić jeszcze paczkę albo dwie A te 35 za metr to z jego materiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.02.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 mycie okien to jedna z nielicznych czynności porządkowych które sprawiają mi przyjemnośc ale pod warunkiem że są już mocno brudne i efekt jest piorunujący Matko, to zapraszam do mnie W końcu mieć stówę i nie mieć stówy - to razem dwie stówy A okna są pioruńsko brudne, więc i efekt powinien Cię zadowolić Jakieś piwsko też się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.02.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 No my też mamy nadzieję -że moze faktycznie tylk kilka desek -i wsadzimy je np pod meble. Zresztą to jest najmniejszy pokoik -12,5 m więc i tak mam 2 m "zapasu" (celowo tak brałam bo to w końcu bezklasowe). A 35zł -to koszt ułożenia i cylkinowania oraz lakierowania -sama robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.02.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 kachna pooglądaj dechy dokładnie i wtedy sie martw może faktycznie pod meble wetkniesz buble albo jak mówi OK domów paczkę a z wybrakowanych co zostana mozna zrobić gustowny karmniczek dla ptaszków albo elegancką elewację budy dla psa, albo.... na zapas się nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.02.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Jak masz zapas to dobrze Pytałam o cenę, bo ja też płaciłam 35/m2, z tym że bez ułożenia, ale za to z dużym (10cm) cokołem i ćwierćwałkiem - więc cena bardzo porównywalna A przy glazurniku 100% rozbieżności "terytorialnej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.02.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Macie rację -muszę sie do dna dokopac -mam nadzieję że tylko że gorzej nie będzie elegancką elewację budy dla psa No fakt- buda mojej suczycy ostatnio nieco podupadła Zdrówko!!! http://www.dostawy.pl/sklep/img_items/b/124/12447.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.02.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Zdróweczko Ja dzisiaj stawiam domyślnie, bo znowu mi coś necik wariuje Ale i tak tu u mnie, w mieszkanku, to chodzi super - na tej najwyższej prędkości, tylko zasięg mały i często zrywa połączenie - więc muszę się logować od nowa Ale jak chodzi, to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.02.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 OK -dzisiaj ja stawiam -bo dostałam premię (nie wiem zaco w zasadzie... w tamtym misiącu też dawali ) http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/product_1154958396_1192216525_absolut_700ml_450.jpg http://img.interia.pl/kobieta/nimg/Jajka_przepiorcze_2019245.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.02.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 OK ja też na iplusie i czsem go lubię bo mobilny a czasem cholera mnie bierze jak dzieciaki na domowym oglądają jakieś bajki z neta a ja na muratora czekam "długość papierosa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.02.2008 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Wiem coś o tym - bo jak przez chwilę mieszkałam na Kabatach (koniec W-wy), to chodził na tej najniższej prędkości - jak się na to nałożyła jeszcze prędkość własna muratora (też nie najszybsza stronka pod słońcem ), to mnie krew zalewała A teraz to mam wrażenie, że tylko jakiejś antenki potrzebuję, bo łapie tę najwyższą prędkość, ale na minimalnym zasięgu i dlatego często zrywa połączenie Momentami jest fantastycznie A tak w ogóle, to właśnie sobie lakieruję półeczkę do garderoby Pojedyńczo niestety, bo nie mam gdzie się rozłożyć z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.02.2008 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 A wesoło CI od tego lakieru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Wesoło mi, bo półeczkę po półeczce, ale popchnę robotę do przodu Kawa! http://www.spengler.pl/img/kawa_rys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.02.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Właśnie popijam nad klawiaturką -kawę oczywiście No i jak ta półeczka? jaka to? bo z tego co widziałam w poprzednich fotkach to raczej metal był w tej garderobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.02.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Dzień się miło rozpoczyna i słoneczko ładnie świeci..... Ciekawe jak tam reszta desek u kachny28? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts