OK 10.02.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Półeczka czeka aż wypiję drugą kawkę To się wezmę za nią i za jej koleżanki Półeczki w garderobie będą drzewniane, bo mogę je sobie dociąć na taką długość, jak mi wygodnie - a te metalowe mają tylko dwie stałe długości, poza tym te siatkowe podobno niewygodne na dłuższą metę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 OK -dzisiaj ja stawiam -bo dostałam premię (nie wiem zaco w zasadzie... w tamtym misiącu też dawali ) Dopiero teraz zauważyłam Kachna, to są zalety pracy w budżetówce Ja kiedyś rok w przedszkolu pracowałam, a kasę to jeszcze przez następny rok płacili - a to jakaś premia, a to wyrównanie do premii, a to trzynastka, czternastka i inne takie cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.02.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 OK - a coś Ty w przedszkolu robiła ???!!! Bianca -do reszty desek się nie "dokopałam" stoją na palecie w garażu. Szczerze mówiąc to się boję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 OK - a coś Ty w przedszkolu robiła ???!!! Bianca -do reszty desek się nie "dokopałam" stoją na palecie w garażu. Szczerze mówiąc to się boję ... Pracowałam przez rok jako "nauczycielka" wychowania przedszkolnego Ale to daaawne czasy - zaraz po maturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.02.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ale Ci fajnie, bo już kończysz eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ale robota to mi idzie jak krew z nosa Właśnie skonstatowałam, że nie mam odpowiednich śrubek do półek. Dziś mi się nie chce do leroya jechać, bo tłum - pojadę jutro To siedzę i robię rachunek sumienia - co tu jeszcze jest do roboty? No i jest kuuupa roboty - leży i czeka. A ja jakoś akurat nie mam nastroju, ani na wieszanie lampy, ani suszarki, zastanawiam się, czy mi się chce szlifować parapet I chyba mi się nie chce Powinnam się przelecieć z odkurzaczem, ale też mi się nie chce I tak co tydzień W efekcie najszybciej są robione rzeczy najmniej potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Czy ja mogę zabić kota ?? Coś w nią wlazło - gania i się drze jak opętana Już tak od godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Przy tak ślicznej pogodzie jak dzisiaj, to nic innego tylko "koty marcowe" Byłam w południe na działce - wiosna - pączki na krzaczkach, sasanki zieloniutkie, co tu się kotce dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Chyba tak Na szczęście sama padła w końcu Jednej rzeczy nie rozumiem Wysterylizowana jest łajza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Zew natury - ponad wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Zew natury - ponad wszystko Myślę, że to jeszcze może mieć jakiś związek ze srokami za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 A ja myślałam, że tylko za moimi oknami te sroki drą dzioby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Za moimi też A jeszcze jak zobaczą kocią mordę za oknem, to dopiero popisówę potrafią zrobić Na szczęście to w zasadzie jedyne hałasy za oknem, więc idzie przeżyć jak na centrum miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 U mnie od wakacji bloki nowe budują, więc nie będę cytować tekstów zza okien o odgłosach betoniarki i cofającej się przez pół dnia spycharki nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Brrr Ale w końcu wybudują i się skończy Jak mi na poprzednim osiedlu stawiali blok - to sąsiedzi straszliwie narzekali, że ble, widok im zasłoni itd... Jakoś się dziwnie zamykali, jak im przypominałam, że w planach to tam była podstawówka - te boiska, dzieciaki cały dzień itd Na szczęście tu gdzie mieszkam teraz, już mi nic przed oknami nie postawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 A ja mam nadzieję, że jak się " w końcu" wybuduję, to kolejne cztery bloki do furii mnie nie doprowadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ale mnie pocieszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Bo jeśli nie mieszkasz na terenie, gdzie już są jakieś konkretne plany zagospodarowania, albo coś już jest, to nigdy nie wiesz, co tam będzie w przyszłości Z tego powodu mój brat jak szukał mieszkania, to z oknami od salonu na ulicę. I znalazł - do ulicy jest kawałek, ale to niewielka uliczka, a bloku już mu nie postawią, ani nic innego. Bo wierz mi, są gorsze rzeczy przed oknami niż mieszkaniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Przez kilka lat martwiliśmy się, że postawią nam przed oknami jakiś hipermarkiet, bo miejsca było i na sklep i na parking. Dlatego wiem, że mieszkaniówka najlepsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts