kachna28 13.02.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 a z 3ech ostatnich deser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.02.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A teraz coś z zupełnie innej beczki.. co sadzicie o takim marmurze na kominek (Forest Brown). Kominek będzie nowoczesny -jedna płyta 1,4m na 2,5m -bez zdobień półek itd -jedyną ozdobą ma byc sam kamień i jego struktura:http://www.hgs.pl/gal/big/Ston_129.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dobrze że napisałaś, ze to marmur bo ja myslałam, że to jakieś drzewa Bardzo fajne uzylnienie. Napewno bedzie ślicznei wyglądała taka płyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.02.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Heloł Zostało coś dla mnie?? Mogę pozmywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No jajecznicy już nie ma. Zresztą zimna jest niesmaczna ALe jest pieczywo z dżemem W sam raz na osłodę Nie cwaniakuj tu tak z tym zmywaniem Ty...Ty...Ty.....szczęśliwa posiadaczko zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.02.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Właśnie test bojowy zmywarki - pierą się gary po carbonarze A używam jej teraz częściej niż bym chciała - bo jeszcze ciepłej wody w kuchni nie mam, więc pakuję do niej jakieś dziwne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja wybrałam zmywarke sześćdziesiatkę. Pewnie mniejsza też by nam starczyła. Tak czy siak obecnie nie mam więc nie znam tego luksusu. U siostry natomias zdażyło się otworzyć ją w trakcie mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.02.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja normalnie bardzo rzadko używam - bo jeden talerz, czy widelec, to trudno nawet taką małą zmywarkę załadować. Z drugiej strony nie lubię, jak to tam wszystko leży i czeka, aż się uzbiera Jakoś mnie to nie przekonuje Więc zazwyczaj myję ręcznie - tylko teraz bez ciepłej wody, to mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.02.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Uprzejmie donoszę, że zmywarka zaliczyła na 6tkę gar po spaghetti carbonara To już chyba gorzej nie będzie - chyba że zdarzyłoby mi się kiedyś to ustrojstwo przypalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.02.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dla porządku donoszę, że nabyłam drogą kupna materiał na firanki do sypialni, tudzież na zasłony do saloniku To w zasadzie mam już komplet materiałów Pozostaje szyć No i powiesić szynę w saloniku, żeby było po co szyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Masz jakieś zdjecie tych tkanin? Moze ze strony jakiejs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.02.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Tu jest ich stronka http://www.rad-pol.com.pl/index.php/ida/4/?idp=24&p=2 Ale to, co na stronie, to może promil tego, co mają w salonie. Na stronie są głównie tkaniny stylizowane i zwierzaki specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Jak robisz sos do tej carbonary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.02.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Biere jajo (jedno na osobę, jakby co - czyli pasi - para na parę ), biere łychę śmietany tłustej i biere torebkie dobrego parmezanu tartego (chyba że mam świeży, to wtedy trę do oporu) - miącham i dopieprzam solidnie Zaczęłam od końca Na początku stawiam wodę na makaron soloną (dolewam oliwy z oliwek), i dobry boczuś (duuuużo) kroję w kostkę i na patelnię, na mały ogień, żeby się podsmażył (i też dolewam ciutkę oliwy z oliwek). Boczuś się smaży trochę krócej niż się gotuje makaron, czyli chwilę odczekać po wstawieniu wody, bo boczuś się wysuszy na suchy skwarek (chyba że kto takie lubi ). No i tera biere to jaje i resztę - śmietanę, parmezan i bełtam, bełtam bełtam. Jak makaron się ugotuje, to odcedzam i wrzucam z powrotem do gara, dorzucam boczuś z tym tłuszczykiem, co się wytopił i wlewam jaje ze śmietaną i parmezanem. Miącham mocno i na talerz. Jak mam jeszcze natkę pietruszki i/lub świeżą bazylię, to jestem w siódmym niebie Proste i szybkie. Przepis od Włocha z Mediolanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Tkaniny mają rewelacyjne. W dodatku całe kolekcje. Można faktycznie super dobrać. I duży wybór mebli stylowych. Akurat mi się nie przydadzą ale warto wiedzieć. A już te zwierzaki mi się bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.02.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ceny też mają rewelacyjne Ale za to pełny rozrzut cenowy - ja tylko nie wiem, czemu mi się podobają te najdroższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja bazuje na włoskiej kuchni. Uwielbiam makarony Bardziej południową kuchnię wolę (owoce morza). Ale makaronu jadam pod każdą postacią. Podoba mi się prostota tej kuchni i smaki. Parmezan z Reggio Calabria jest rewelacyjny. Najlepszy na świecie. Śmierdzi tka okrutnie, ze lodówki nie idize otworzyć jak tam leży Ja lubię go jeść kawałeczkami jak czuć te grudki w ustach. Mąż nie znosi jego zapachu ale już w sosie podjada Niestety ten parmezan u mnie jest trudno osiągalny i pierońsko drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.02.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dokładnie tak - ja też mogę pasty codziennie Czasami sobie kupuję jakiś malutki kawałeczek parmezanu i się nim rozkoszuję. A czasem znajomi z Włoch przywożą - to wtedy jakiś większy kawał zamawiam, bo cena jednak dużo lepsza Już nie mówiąc o tym, że się często u nich stołuję To ci moi przyjaciele, co knajpę mają - on jest Włochem, ona tam siedziała ze 20 lat - oboje potrafią takie cuda ugotować, że szok I chętnie zapraszają, więc mam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 13.02.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 chyba za późno przyszłam i z waszego gotowania dla mnie ino domestos się ostał (chiba że to batonik?) jutro u mnie na obiadek będzie OKejowy makaronek Kachna piękny ten kamień (najpierw uznałam że to grafika jakaś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja też zrobie ten sos ale nie wiem kiedy W akżdym razie mam na niego ochotę i to wielką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.