Amtla 17.02.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Niestety, tylko odkurzacz przed mopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.02.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Niestety, tylko odkurzacz przed mopem Buu Tyle to wiem Mnie bardziej wkurza to zaczepianie mebli przy przesuwaniu Muszę dopytać, czy da się to jakoś dofugować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.02.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ale dobrze że u mnie jeszcze przed płytkami! wklęsłe będą na ścianach -na podłodze wypukłe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.02.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Tego ostatniego nie miałam odwagi proponować. Ale jak już to lepiej wcześniej niż później Jak za bardzo odpoczniesz od remontu, to się już nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.02.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ale dobrze że u mnie jeszcze przed płytkami! wklęsłe będą na ścianach -na podłodze wypukłe ! Niech Cię ręka Boska broni - płaskie zrób, na równi z podłogą. Jak mówię, sprzątanie to pół biedy (i tak mnie wkurza sama konieczność ), ale to skakanie mebli i zaczepianie za każdym razem nogą od krzesła o fugę - woła o pomstę do nieba Przy wypukłych będziesz miała to samo, jeszcze się gibać będzie jak postawisz na fudze. Jeśli chodzi o dofugowanie, to jest ten problem, że zaimpregnowane wsio Myślę, że trzeba by najpierw ten impregnat usunąć jakoś Pomyślę nad tym jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.02.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Przecież żartowałam -zrobię na równi z płytkami! -przynajmniej na podłodze. Teraz mam tak skopane fugi -że nawet mi się nie chce o nich pisac -wujek się u nas uczył płytki układac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.02.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Na podłodze koniecznie płaskie Na ścianach są wklęsłe i w ogóle to nie przeszkadza, a przy moich płytkach bardzo fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.02.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 No właśnie chodziłma po tych wklęsłych fugach. Beznadziejnie się po nich chodzi. Zaczepiają i ciągle miałam wrazenie że jak stane to wyszczerbię płytke To jest wyczywalne pod stopami. Że już o utrzymaniu w czystości nie wspomnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 17.02.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Dlatego ja już dawno drogie panie zdecydowałam się na bezfugowe układanie płytek. Mamy tak obecnie i to jest to! Nic się nie brudzi, nic nie zahacza. I juz mojego przyszłego płytkarza uprzedziłam że będzie miał trochę więcej u mnie pracy z kładzeniem płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.02.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Mayland, pod stopami jest wyczuwalne, ale stopami nie zaczepiam Potykać też się nie potykam Przy chodzeniu mi nie przeszkadza, przy sprzątaniu jest wkurzające, ale w sumie zamiatam w zasadzie tylko na szybko, jak coś się rozsypie itp. Odkurzacz nie ma problemu, mop też. Nie mam też wrażenia, że się kruszą płytki To co mnie wkurza, to właśnie przesuwanie krzeseł, mebli Bianca, bezfugowo u mnie nie wchodziło w grę. Te małe kwadraciki w kuchni były wycinane przez glazurnika - żeby był najlepszy nie wytnie tak równiuteńko, żeby dało się to bezfugowo ułożyć. Firmowe wychodziły koszmarnie drogo, a poza tym miesiąc czekania To też przy układaniu bezfugowym nie da się zostawić na później (bo z fugą to i owszem). Poza tym ja jestem konserwatywna nieco Tak całkiem bez fugi bym nie zrobiła, a minimalna mimo wszystko to już fuga Jeszcze jedna rzecz - te płytki, które mam nad blatem (jasne) są właśnie do układania bezfugowego. W związku z czym mają zfazowane brzegi - to tam się taka wklęsła fuga i tak robi i tak I tego za cholerę nie mogę zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.02.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Przy polerowanym gresie takie fugi zatrzymuja przy pośluzgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.02.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Przy polerowanym gresie takie fugi zatrzymuja przy pośluzgu Na to nie wpadłam Ale to jedyne rozsądne wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 17.02.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 witam wieczorową porą miłe panie:) czy dostane o tej porze jeszcze kawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.02.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 I ja mam ochotę na kawę Idę wstawić wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.02.2008 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 O tej porze ?? Kawki ?? To nie lepiej jaką lufę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 17.02.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 poszczę w poście i dlatego pijam wszystkie inne używki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.02.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 http://m.onet.pl/_m/3ed4677b8f77419968da70a51bd223b2,5,12.jpgMoże być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 17.02.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 ja biorę jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.02.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 ja biorę jedną Zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 17.02.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 ja się jak zwykle spóżniłam na kafkę a nie ma na forum jakiego biskupa co by nam dyspenzy na lufę udzielił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts