matka dyrektorka 18.02.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 rano przewidziałam że pracować mi się nie będzie chciało to zabrałam z sobą forum , a co się będę nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.02.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Mnie elektryk wkurzył z rana Mówił, że będzie o 8:30, a przywlókł się łajza o 8 Oczywiście wyciągnął mnie spod prysznica - 10 min. mi zabrakło. Wkurza mnie to strasznie - jak można przywlec się do kogoś o tej porze pół godziny wcześniej bez uprzedzenia?? Mógł chociaż zadzwonić, że będzie wcześniej Z rańca mi humor zepsuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 18.02.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 może ma zegarek nastawiony pół godzinki w przód coby się nie spóżniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.02.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Co mnie obchodzi jego zegarek? Dam sobie głowę obciąć, że jakbym musiała dojechać z drugiego końca miasta i zerwała się bladym świtem, żeby być punktualnie, to by się przywlókł radośnie po 9tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 18.02.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 pewnie tak by było a na poprawę humoru z dzisiejszej angory "jeśli sądzicie, że nikotyna nie wpływa na głos kobiety, spróbujcie strzepnąć popiół na pościel.... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 18.02.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 znalazłam na wymianie doświadczeń Ilu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówkę? 1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona 14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić 7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki 1 którzy przeniesie temat do działu „Oświetlenie” 2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu „Elektryka” 7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki 5 którzy pojadą tym co wytykali błędy 3 którzy poprawią te błędy 6 którzy będą się kłócić czy pisze się „żarówka” czy „rzarówka” i 6 którzy powiedzą im że są głupi 2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszytskich że mówi się „lampa” 15 wszechwiedzących którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się „żarówka” 19 którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach 11 którzy obronią temat mówiąc że wszyscy uzywają żarówek więc temat pasuje 36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe 7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek 4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe 13 którzy zacytują kilkanaście postów pod cytatami pisząc: „Ja też” / „Zgadzam się” 5 którzy napiszą że odchodzą z forum bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek 4 którzy napiszą że „BYŁO!” 13 którzy napiszą żeby „szukać” zanim napisze się kolejne pytania o żarówki 1 który zrobi mały hijack i zapyta się jak wymienić klakson 1 n00b lurker który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.02.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ja się zabiję własną pięścią Właśnie zadzwonił elektryk, że jak uruchomił prąd w gniazdku od pralki, to z pralki zaczęła lecieć woda Ciekawe co jeszcze się urodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 18.02.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Fajnie się zapowiadało z tym waszym mieszkankiem lecz ku dziwieniu mojemu nagle nie mogę się doszukać części dalszej.Planujesz może- założyć osobny dziennik ?Pozdrawiam - Agusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.02.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Fajnie się zapowiadało z tym waszym mieszkankiem lecz ku dziwieniu mojemu nagle nie mogę się doszukać części dalszej. Planujesz może- założyć osobny dziennik ? Pozdrawiam - Agusia A to do mnie pytanko ? Bo troszkę jestem zdezorientowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 18.02.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Jak najbardziej Droga OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.02.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 A to sorki, słówko "wasze" mnie wprowadziło w błąd, bo mieszkam sama Chyba że kot się liczy Nie zamierzam zakładać dziennika - wystarczy, że tu już się narobiło trochę stron Zresztą jest już po remoncie prawie - ostatnie końcówki zostały i jak widać, dalej jak po grudzie. Fotki były jakieś gdzieś w okolicach chyba 40 strony Padł mi aparat, więc teraz od przypadku do przypadku coś się strzeli Poza tym mieszkam i robię sobie jakieś drobne rzeczy - jak popełnię coś większego, to pożyczę aparat i wrzucę. Na razie się nie zanosi, bo mam lenia poremontowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 18.02.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 mam jakieś dziwne wrażenie że OK remont w zasadzie skończyła (szczęściara ) a drobne pracektóre jej zostały też na bierząco opisuje . jakiego ciągu dalszego oczekujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.02.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Mi w dalszym ciągu chodzi jeszcze po głowie parę morderstw elektryk, hydraulik, stolarz itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 18.02.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Oki - rozumiem OK - w takim razie najlepsze przede mną :D aż do 40 strony :D no nieźle się rozhuśtaliście fajnie , to pędzę na kolejne strony ap ropo napotkałam się na coś takiego ........fajne kafle CZERWONE gdzieś przy tym tekście były : "No i jeszcze to, co się poniektórym ponoć śni po nocach " Coś mi te kafle przypominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 18.02.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 nie morduj zamkną Cię i neta nie dadzą lepiej się napij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 18.02.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 mam jakieś dziwne wrażenie że OK remont w zasadzie skończyła (szczęściara ) a drobne pracektóre jej zostały też na bierząco opisuje . jakiego ciągu dalszego oczekujesz?? No wiesz nowa w tym przedziale chwilowo jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.02.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ło Matko, napić to bym się napiła, ale w robocie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.02.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Z innej beczki Znowu mi dziś noga drętwieje i zastanawiam się w związku z tym intensywnie nad wystąpieniem do szpitala o wydanie dokumentacji medycznej sprzed roku Bo w wypisie to mi baba takie głupoty napisała, że teraz nawet nie mam z czym po lekarzach biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 18.02.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 tak zrób ! znam jednego takiego, co mu parę lat po wycięciu śledziony usg zrobili , i w wyniku usg napisali "wątroba i śledziona bez zmian" nie odrosła znaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.02.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 No, znowu mam pietra po prostu. A wiem, że jak pójdę do neurologa, to luknie w wypis ze szpitala i stwierdzi, że mi nie wiadomo co jest, ale na pewno już przeszło A nie chcę któregoś dnia znowu się obudzić bez czucia w stopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts