OK 19.02.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Heloł Tośku Jak szanowne zdrówko?? Misja pranie zakończona powodzeniem w 100% Znaczy się, jeszcze będzie ze mnie hydraulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.02.2008 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Nie mogę się doczekać misji "pieczenie" Jak normalnie używam piekarnika od święta, to ostatnio, co nie wymyślę do ugotowania, to piekarnik niezbędny i muszę wymyślać od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ja od hydraulik trzymam sie z daleka dlatego szczere słowa podziwu dla Ciebie OK. Może keidys się odważę i poszaleję z francuzem ale narazie umywam od tego ręce. Doskonale rozumie, ze w desperacji kobietę stać na wiele rzeczy Rób ten piekarnik i piecz jakieś mieso bo głodna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.02.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Jutro ma być piekarnik Dzisiaj bojowe zadanie: kupić bezpieczniki 25A (30A??). Chyba i tak mnie nie ominie wystąpienie do STOENu o większy przydział mocy Na razie spadam do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.02.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Heloł Tośku Jak szanowne zdrówko?? Byłam nad morzem i spacerki na płuca bardzo dobrze mi zrobily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.02.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 znaczyć się ma ,że nic nie cieknie z praleczki Ciekawe co wymodzi gosciu przy podłączaniu piekarnika? Tfuu tfuuu-odpukać-żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.02.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 OK Twój remont coraz bardziej przypomina thriller! Napięcie -mimo końcówki -nadal na wysokim poziomie I co? będziesz jutro mordowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.02.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Hej, hej Nie będę jutro mordowała, bo... Elektryk się rozchorował, biedak Jak się wykuruje, to zadzwoni Za to nabyłam wreszcie czujnik zmierzchowy do instalacji na korytarzu, parę małych i jedną dużą zieloniastych mich do łazienki celem trzymania w nich wszystkiego Tudzież szczotkę kiblową z równie zieloniastą rączką No i oczywiście dużą ilość bezpieczników 25A Już wymieniłam - na razie mi nie wywala, jak włączę ciepłą wodę w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.02.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 biedak pewniakiem chce żeby Ci trochę nerwy przeszły ,przed jego następnymi wyczynami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.02.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ani chybi To samo sobie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Jakie te michy kupiłaś? Jestem ciekawa bo u mnie narazie wszystko na podłodze leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.02.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 W leroy - takie ceramiczne łódeczki zieloniaste (są i inne kolorki). Dwie mają ok. 25 cm długości x 10 wysokości, a ta jedna ze 35 x 20. Te małe idealnie mi pasują na tę półeczkę z glazury, a ta większa to jeszcze nie wiem, gdzie wyląduje Kolorek dokładnie jak ta zieleń na glazurze Te mniejsze to już zapakowane: w jedną szczotki, grzebienie, klamry do włosów, a w drugą jakieś kąpielowe historie Ja to lubię mieć pod ręką i na wierzchu, a jak sobie stoi w czymś, to nie robi wrażenia bałaganu I łatwiej się sprząta A że to ceramika, to od czasu do czasu można wrzucić do zmywary i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Napewno fajnie wyglądają. Ja myslę o koszykach tylko jeszcze nie wiem czy z drewna czy z metalu. Nie lubię jak za duzo stoi na wierzchu. Mam manię chowania Dlatego takie pojekniki, misy, kosze są dla mnie idealnym rozwiazaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.02.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ja mam z kolei manię trzymania wszystkiego na wierzchu "Pod ręką". O, na razie jest tak, potem będę kombinować, żeby było lepiej: http://images27.fotosik.pl/161/e65c7a523b76ca14med.jpg http://images33.fotosik.pl/150/68ffad6f956bb96emed.jpg I jeszcze moja nowa szczota http://images24.fotosik.pl/162/1208940ccece2db7med.jpg Fotki z komóry, to wyszło jak wyszło W rzeczywistości ta zieleń misek jest dużo bardziej podobna do tych płytek - wyglądają jak od kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.02.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Olga koniecznie musisz cos zrobić z tym aparatem -jak długo mogę nadużywać mojej wyobraźni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.02.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Olga koniecznie musisz cos zrobić z tym aparatem -jak długo mogę nadużywać mojej wyobraźni ? No ale o sso chozzi?? Z aparatem zrobiłam - kolega rozłożył, złożył i nie działa jeszcze bardziej Jak się skończą ferie, to znowu zachachmęcę służbowy - na razie porwało go czyjeś dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 U mnie foty widać ok WIedziałam że bedą pasować ale że aż tak!? Fajna ta szczota. Taka nieoklepana i bardzo pasuje Miski tez wprowadziły porządek. Nie ważne że stoi na wierzchu. Ważne że jest "ogarniete" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.02.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 O to chodziło - idealnego porządku to ja mieć nie będę Ten typ tak ma i już, a tak zawsze lepiej i łatwiej wszystko pomyć, jak nie trzeba przestawiać butli, po butli, tylko całą michę Jak po pierwszym te michy jeszcze będą, to kupię jeszcze ze dwie Szkoda, że czerwonych takich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Jak zajrzałam na chwilę - to pochwalę Wiedziałam kiedy luknąć Fajne jest takie dopieszczanie A rozwiązanie miskowe ciekawe...no i te kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.02.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Wyprzedzasz moje posty piszę,żebyś porobiła fotki a tu proszę zdjęcia wskakują przed mój post .Super te miseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts