OK 09.11.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Coś czuję że mi się uda!!! Musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 09.11.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Jak dostaniecie marskości wątroby to zobaczycie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.11.2007 02:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Jak dostaniecie marskości wątroby to zobaczycie!!! Eeej tam W końcu na coś trzeba zejść z tego świata. A zawsze lepiej na marskość wątroby, niż na demencję PS. Ty się Tosinku lepiej napij z nami zamiast tu moralitezować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.11.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ok -czy Ty masz bezsennośc? o trzeciej na forum !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.11.2007 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 O trzeciej wróciłam do domu i kontrolnie zerknęłam na forum Tym razem to nie bezsenność tylko piątek, chociaż zasadniczo to nocny marek jestem http://www.kawamanuel.org/manuel-caffe-cappuccino.jpg Kawy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.11.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 OK - tylko ja Cię tu rozumiem Też wróciłam wczoraj o 3 i też tu kontrolnie weszłam ( "z chodzeniem to to mało wspólnego miało") tylko , że ja juz wczoraj heeeh.. pisać nie mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.11.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.11.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 OK - tylko ja Cię tu rozumiem Też wróciłam wczoraj o 3 i też tu kontrolnie weszłam ( "z chodzeniem to to mało wspólnego miało") tylko , że ja juz wczoraj heeeh.. pisać nie mogłam No, mi też łatwo nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.11.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ale wam zazdroszczę tego imprezowania ja mieszkam w takiej dziurze, że knajpy o 10tej zamykają, a potańczyc to już zupełnie nie ma gdzie Ja chcę miec kaca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.11.2007 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ale wam zazdroszczę tego imprezowania ja mieszkam w takiej dziurze, że knajpy o 10tej zamykają, a potańczyc to już zupełnie nie ma gdzie Ja chcę miec kaca!!! Wierz mi - nie chcesz A na imprezkę zapraszam do siebie - jak już skończę z tym remontem, knajp pod bokiem dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.11.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ale wam zazdroszczę tego imprezowania ja mieszkam w takiej dziurze, że knajpy o 10tej zamykają, a potańczyc to już zupełnie nie ma gdzie Ja chcę miec kaca!!! Wierz mi - nie chcesz A na imprezkę zapraszam do siebie - jak już skończę z tym remontem, knajp pod bokiem dostatek Już widzę minę mojego męża jak mu powiem: "jadę do warszawy na imprezkę do koleżanek z forum" Chyba by mi internet zabrał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.11.2007 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ale wam zazdroszczę tego imprezowania ja mieszkam w takiej dziurze, że knajpy o 10tej zamykają, a potańczyc to już zupełnie nie ma gdzie Ja chcę miec kaca!!! Wierz mi - nie chcesz A na imprezkę zapraszam do siebie - jak już skończę z tym remontem, knajp pod bokiem dostatek Już widzę minę mojego męża jak mu powiem: "jadę do warszawy na imprezkę do koleżanek z forum" Chyba by mi internet zabrał ... No tego to by chyba nie zrobił Nie mówiłaś, że masz męża-potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.11.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Może potwora -ale kochanego On biedny przebolec nie może jak z wami gadam -ciągle pyta: "o czym ty tak możesz bez przerwy na tym forum dyskutowac?", pewnie się boi, że go obgaduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.11.2007 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Może potwora -ale kochanego On biedny przebolec nie może jak z wami gadam -ciągle pyta: "o czym ty tak możesz bez przerwy na tym forum dyskutowac?", pewnie się boi, że go obgaduję A my tak sobie o imprezkach Oj, biedactwo, faktycznie To go zabierz ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.11.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 No wiesz, ale z drugiej strony on ma taką pracę, że imprezka jest średnio raz w m-cu -i to bez żon czy mężów ... A ja biedna zawsze czekam wiernie w domku zamiast szalec -jak Penelopa jakaś czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.11.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Penelopa przyjezdzaj do Łodzi Zobaczysz, że sie tu nie da nie imprezować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.11.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Swoja drogą to nie wyobrazam sobie takiej sytuacji, ze mąż na imprezie a ja w domu. Jeszcze chyba sie tak nie zdazyło. My zawsze razem imprezujemy. Zawsze pozniej ma cie kto do domu odprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 10.11.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Może potwora -ale kochanego On biedny przebolec nie może jak z wami gadam -ciągle pyta: "o czym ty tak możesz bez przerwy na tym forum dyskutowac?", pewnie się boi, że go obgaduję mój też tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.11.2007 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Penelopa przyjezdzaj do Łodzi Zobaczysz, że sie tu nie da nie imprezować. No a z Łodzi do Warszawy to już rzut beretem To jak robimy imprezkę? Proponuję: Warszawa -> Łódź -> i jedziemy do Ani-DarioAS, bo dawno jej nie było jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 10.11.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Z Łodzi wjedźcie do Sieradza do mnie zregenerujemy siły i polecimy dalej szukać zaginionej Dari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts