matka dyrektorka 22.02.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 przykro mi , trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.02.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Nie było mnie 2 dni -a tu coś smutno się zrobiło ... Olga trzymaj się -pamiętaj że tu jesteśmy. A na razie masz misiaka do przytulania na pocieszkę: http://www.fajnyprezent.pl/images/MTU/MTU_PLUSH6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.02.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dzień dobry Kawusia http://www.perfexim.pl/img/kawa.jpg Troszku mi lepiej. Poza tym trzeba żyć dalej Takie życie Dzięki Wam wszystkim za wsparcie - to bardzo dużo dla mnie znaczy i bardzo pomaga. Kasiu, poryczałam się wczoraj ze wzruszenia, jak zobaczyłam tego misia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.02.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Olga widzę że podniosłaś się szybko Trzymaj się mocno! Ja mam teściową w szpitalu i w domu taki smutek panuje, bo nie jest dobrze. Wszyscy są podłamani, dobrze że przynajmniej psy wprowadzają trochę normalności bo dokazują jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.02.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Może śniadanko??http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/44/Petit-dej-p1030557.jpg/180px-Petit-dej-p1030557.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.02.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Trzymaj się Bianca, doskonale Cię rozumiem Oby wszystko było dobrze Zwierzaki bardzo pomagają - nie pozwalają się oderwać od codzienności - jak mój kot Ma w nosie moje nastroje Ale wbrew pozorom to pomaga Pomaga nie stracić życia z oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.02.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Trzymaj się Bianca, doskonale Cię rozumiem Oby wszystko było dobrze Zwierzaki bardzo pomagają - nie pozwalają się oderwać od codzienności - jak mój kot Ma w nosie moje nastroje Ale wbrew pozorom to pomaga Pomaga nie stracić życia z oczu Nie bez powodu zwierzęta biorą udział w rehabilitacjach różnego typu, nam teraz też pomaga żywiołowość Bianki. Do naszej tragedii dochodzi jeszcze bardziej przyziemna sprawa, bo mama miała nam poręczyć zwiększenie kredytu jako współwłaściciel domu, a bez tych pieniążków to nie urządzimy góry a do maja 2009 musimy oddać poddasze do użytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.02.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Olga, może jak już po śniadanku to przygotowałam poranny prysznic dla ciebie.... Zadbam o twoje dobre samopoczucie, żeby ci umilić dzień http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7e/Showerhead.JPG/200px-Showerhead.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.02.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Tak na marginesie to fajna ta bateria od prysznica, no nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.02.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Trzymaj się Bianca, doskonale Cię rozumiem Oby wszystko było dobrze Zwierzaki bardzo pomagają - nie pozwalają się oderwać od codzienności - jak mój kot Ma w nosie moje nastroje Ale wbrew pozorom to pomaga Pomaga nie stracić życia z oczu Nie bez powodu zwierzęta biorą udział w rehabilitacjach różnego typu, nam teraz też pomaga żywiołowość Bianki. Do naszej tragedii dochodzi jeszcze bardziej przyziemna sprawa, bo mama miała nam poręczyć zwiększenie kredytu jako współwłaściciel domu, a bez tych pieniążków to nie urządzimy góry a do maja 2009 musimy oddać poddasze do użytku Może nie będzie tak źle Trzymaj się mocno. Z kredytem dacie sobie radę na pewno W końcu do wykończenia już Wam niewiele brakuje, a oddać do użytku to można bez mebli i płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.02.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Łał Dawno nikt mi nie przyszykował prysznica A bateria super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.02.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 No witam! Cieszę się że już lepiej z nastrojem tutaj Bianka -prysznic super. Olga -cieszę się że misiek się przydał A tak w ogóle to Olga -wybrałaś w końcu ten prysznic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.02.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Tiiaaaa, wybrałam Ten gibany będzie, tylko nie wiadomo kiedy, bo kasa wyszła Chyba najwyższa pora zagrać w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.02.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 w totka powiadasz?? mało skuteczne testowałam ps dobrze że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.02.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 A ile ten "gibany" kosztuje? bo to chyba Hangsrohe a oni się cenią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.02.2008 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Oba kosztują koło tysia, ten gibany jest ok. stówkę droższy Matko, nie działa, powiadasz?? A co mi zostaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.02.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Olga ty jako jedyna z tego towarzystwa masz jeszcze jedną pewną szansę na stały dopływ gotówki - zaobrączkowanie nadzianego i porządnego faceta!!! Po co wtedy tracić czas na totolotka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.02.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Olga ty jako jedyna z tego towarzystwa masz jeszcze jedną pewną szansę na stały dopływ gotówki - zaobrączkowanie nadzianego i porządnego faceta!!! Bianca, raczej odpada - ja to zawsze wygrzebię największego golca w okolicy "z przejściowymi" problemami finansowymi Z mojego doświadczenia, to mam kasę tylko i wyłącznie jak jestem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.02.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Mam takie odczucie że gdybyś wygrzebała w końcu faceta bez przejściowych problemów , byłabyś ciężko zdziwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.02.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 To w takim razie OK musisz się udac do prezesa po podwyżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts