OK 27.02.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ha! Znalazłam dziś swój ciśnieniomierz I od razu przeszły mi wyrzuty sumienia, że mi się nic nie chce Jak mi się ma chcieć przy ciśnieniu 92/60?? To se leżę A z zupełnie innej beczki, to muszę pochwalić swoją praleczkę Po pierwsze dalej nie cieknie Po drugie, to mi ze starych dżinsów wyprała plamy po stearynie, prane już diabli wiedzą ile razy w różnych pralkach Do żelazka mi było za daleko, żeby to wyprasować A tu wkładam, wyjmuję i o, nie ma Normalnie jestem zachwycona Odzyskałam portki do normalnego użytku, zamiast tylko po chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 O kurcze, ale pralka A nie poszerza czasem ubrań? Po zimie zostało mi tu i ówdzie troszkę Z tym podłączeniem to naprawdę odwaliłaś kawał dobrej roboty! Jak to mówią.... SZACUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Poszerzać niestety nie poszerza Na szczęście nie zwęża No i nie prasuje niestety, a ja żelazka jeszcze się nie dorobiłam I pewnie szybko się nie dorobię Jakoś mam pilniejsze wydatki Ale praleczka mnie naprawdę zaskoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 27.02.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 O kurcze, ale pralka A nie poszerza czasem ubrań? Po zimie zostało mi tu i ówdzie troszkę Z tym podłączeniem to naprawdę odwaliłaś kawał dobrej roboty! Jak to mówią.... SZACUN dołączam się i do tejpraleczki co te ubranka by ten tego i do szacunku do Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.02.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 To trzeba to uczcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 27.02.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 a jak ta Twoja praleczka się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Aleśta mnie okadziły Aż mi tlenu zabrakło Pralka to Elektrolux EWI 1235 (zasłużyła na wyboldzenie ), do zabudowy Poza tym jest cichutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 27.02.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Pralka to Elektrolux EWI 1235 (zasłużyła na wyboldzenie ), do zabudowy Poza tym jest cichutka a żywi się skarpetkami ??? bo jak nie to sobie kupię taką wszystkie moje dotychczasowe pralki źrą skarpety (po jednej z pary) i mam już dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Na razie nie zaobserwowałam, ale z moich pralek żadna się nie żywiła skarpetkami Czują respekt widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 27.02.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Albo masz skarpetki o nie apetycznym zapachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Albo masz skarpetki o nie apetycznym zapachu No dzięki One się boją, że im uszczelkę zabiere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 27.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 to ja też postraszę zabraniem uszczelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 to ja też postraszę zabraniem uszczelki To działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.02.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam wiecorową porą A ja się też pochwalę, że mam Eletroluxa - ale innego i też skarpetek nie pożera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam, witam Jakby tak jeszcze pranie wieszały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Tylko się nie śmiejcie: mnie wieszać pranie pomaga młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 A z czego tu się śmiać? Tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja ostatnio tylko piorę i prasuje. Wpadam do mieszkania, wstawiam dwie pralki, coś gotuje na szybko i prasuje Dzisiaj to tak ze 3 prania miałam do prasowania I pomimo, ze to lubie robić to miałam dość A podobno nie ma co robić w domu.... Padam spać. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja ostatnio tylko piorę i prasuje. Wpadam do mieszkania, wstawiam dwie pralki, coś gotuje na szybko i prasuje Dzisiaj to tak ze 3 prania miałam do prasowania I pomimo, ze to lubie robić to miałam dość A podobno nie ma co robić w domu.... Padam spać. Dobranoc. To podziwiam, bo ja już dawno bym spasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.02.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 no ja chiba tysz tylko na pranie brudów do domu wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts