magi 28.02.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A mnie się wydaje, że ona tylko tak "oświecona" to łojciec dyrektor kawę produkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.02.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A mnie się wydaje, że ona tylko tak "oświecona" Też mi się tak wydaje, ale cóż Przed pierwszym jest, to i kawa nienajlepsza może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.02.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 to i kawa nienajlepsza może być Ale ktoś w końcu spróbował? Bo to tak jak oceniać człowieka po wyglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.02.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ja trzecią kończę Smaku już nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.02.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Czyli jednak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.02.2008 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Toć mówię, że przed pierwszym jestem A ciśnienia dzisiaj to chyba w ogóle nie mam. Kręci mi się w głowie, nawet jak siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam! Napisz prosze jaks ie uzytkuje podloge drewniana olejowana. Jak ze sprzataniem, zapachem? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.02.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 a żywi się skarpetkami ??? (...)wszystkie moje dotychczasowe pralki źrą skarpety (po jednej z pary) To znaczy że nie tylko moja zżera skarpetki Bo już myślałam, że mi psychika siada -bo wrzucam do pralki parzystą -a zawsze wyciągam nieparzystą liczbę skarpet -a to też Electrolux !!! (EWT-1015). Mój mąż mnie już posądzał o jakieś niezrównoważenie -a conajmniej roztrzepanie -a to WINA PRALKI Może napiszemy jakąś petycję do producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.02.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Chciałam zameldować, że model EW 1043S skarpet mi nie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Toż to każdy użytkownik pralki wie ze one maja w zwyczaju zjadac skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.02.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witaj Markoto Chciałam zauważyć, że nie każda pralka zżera skarpetki - moja żadna nie zżera Boją się mnie Jak Wam zżerają, to mówcie, że OK przyjdzie i im uszczelki pozabiera Podłogę olejowaną użytkuje się super Jakby jej jeszcze zamiatać nie trzeba było, to dla mnie bomba Zapachu nie ma żadnego. Płyn do pielęgnacji (na razie go używałam raz ) ma zapaszek, ale dla mnie on jest przyjemny - trochę jak pasta do podłogi z jakimiś korzennymi przyprawami W każdym razie ten zapach się szybko ulatnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Twoja pralka jakas wyjatkowa albo amsz do niej super podejscie Dzieki za dopowiedz w sprawie podlogi, upewnilas mnie, ze dobrze robie decydujac sie na olejowany parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.02.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 O ile wiem, to utrzymanie zależy od oleju - ja robiłam Magic Oil 2K. Jest trochę drogi, ale poleciła mi go kumpela, która ma położony w ten olej w knajpie-klubie. Teraz go olejowała drugi raz - po dwóch latach bardzo intensywnych imprez 4x w tygodniu + codzienne intensywne mycie Z moich obserwacji: jak nie miałam jeszcze wody w kuchni i myłam gary w łazience, to latałam przez korytarz z mokrymi garami z łazienki do kuchni, a nie ma śladów tam, gdzie coś kapnie, jak ktoś wejdzie w mokrych butach też nie ma śladów (a nie rzucam się od razu ze szmatą ). Plamy mam w dwóch miejscach: 1. pod grzejnikiem, bo po paru dniach dopiero zauważyłam, że z niego woda cieknie, 2. na korytarzu, tam gdzie w trakcie prac woda się dostała pod zabezpieczenie z kartonu i folii, a nikt tego w porę nie zauważył. Czyli ślady robią się tam, gdzie jest wilgotno dłuższy czas. Jeszcze z nimi nie próbowałam nic robić, ale spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 pewnie wystarczy lekko przetrzec papierem sciernym i potem zaolejowac i bedzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.02.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Pewnie tak Tylko tu się pojawia jedyny problem tego oleju, który mam położony. Najmniejsza puszka to 1 litr i kosztuje prawie 3 stówy - na całe mieszkanie poszły mi takie dwie - to jeszcze w porządku. Ale to jest olej dwuskładnikowy i nie da się go użyć troszkę, a resztę zostawić na zaś Mam natomiast ten specyfik do czyszczenia i konserwacji i jak dobrze pójdzie, to powinien wystarczyć Muszę spróbować, tylko się zebrać nie mogę, bo takich dupereli, to mam na kopy do zrobienia W każdym razie nie wywalę tyle kasy na jakieś dwie plamki Wolę z nimi pomieszkać do następnego olejowania za parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 hmm troszke drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.02.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 No właśnie Z drugiej strony nie wiem, jakby się kształtowały ceny innej chemii Bo u mnie te 2 litry to wszystko, co dałam na podłogę - kupiłam ten płyn do konserwacji - ok. 70 zł/1 litr - na razie zrobiłam pierwszą konserwację w dwóch pokojach (31 m2) i butelka prawie cała. A tylko pierwszą konserwację się robi bez rozcieńczania, więc już widzę, że to starczy na dłuuugo Inna sprawa, że u mnie tego oleju poszło baaardzo dużo w stosunku do wydajności podanej przez producenta. Możliwe, że to dlatego, że podłoga bardzo stara i od lat mocno zaniedbana, rozeschnięta itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.02.2008 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Cześć http://www.machine-expresso.net/images/photos/mousse_Linus%20Gelber.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.02.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.02.2008 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Śmy się minęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts