OK 02.03.2008 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ja bez wanny nie umiem Rok mieszkałam i brakowało mi jej na każdym kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.03.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 kabinka prawie identyczna tylko półeczka inaczej rozwiązana ale tez jest.http://www.milanostyle.pl/PUB/VICTORIA/VICTORIA%2009.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.03.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Wymiary 120x80. Sorry OK ale rozpi..... ci stronkę tym zdjęciem, najwyżej za chwilkę je usunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.03.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No kabinka full wypas! My z mężem też korzystamy tylko z kabinki -ale w nowym domku będzie i to i to -zdałam sobie sprawę, że od 5 lat nie siedziałam w wannie (A poza tym kiedyś będzie juniorek -a przy dziecku wanna wygodniejsza od kabiny ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.03.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 U nas kabina będzie 3 stronnie zabudowana ścianami -kupimny tylko drzwi wnękowe 90cm -no i deszczownicę http://www.megalazienki.pl/pictures/products/small/943_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.03.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Bianca, mi tam nie przeszkadza - niech będzie Zwłaszcza, że ładna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.03.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 To ok OK . Już prawie koniec stronki , zaraz będzie następna to nie będzie nam przeszkadzać, że się rozjechało. A my w razie czego mamy wanne teraz to będę z zawsze mogła skorzystać z niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.03.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Jak wanna jest pod ręką, to nie ma problemu. Gorzej jak jej w ogóle nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.03.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Wanna czasem bardzo się przydaje, to wiem i bez niej ani rusz. Ale ponieważ uwielbiam symetryczne ułożenia nie mogłam ustawić i wanny i kabiny żeby mi pasowało i załamało stropu, dlatego jest tylko kabina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.03.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ja mogę niesymetrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.03.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Możesz mi wszsytkie paski podsyłać U mnie wszędzie są paski A będzie ich jeszcze więcej Ja znów nie lubię krągłości i fali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.03.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 To jest coś śmiesznego z tymi paskami Bo czasami mi się jakiś np. materiał bardzo podoba (z glazurą też tak miałam) i już, już prawie kupuję... I taka myśl, że będę miała te paski u siebie... i aż mi się prawie słabo robi No, nie mogę i już, nawet jak mi się podoba Będę podsyłać Fale mi nie przeszkadzają - nawet lubię, krągłości jak czasem, kraty i kwadraty mogą być, tylko te paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Świat byłby monotonny gdyby każdy lubił to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.03.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.03.2008 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzień dobry http://www.coffeelab.com/coffee/coffee_roaster.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.03.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dobry, dobry tylko dlaczego trzeba iść do pracy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.03.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ha ha ha OK znalazłam wyższy model twojej deski zobacz jakie cudo!!!! http://sklep.kati-kati.pl/index.php?p82308,ulrich-toiletspa-deska-sedesowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.03.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Te deski to ja widziałam, jak szukałam do siebie jakiegoś rozwiązania. Robi takie jeszcze Roca i Geberi - od 3 tysi wzwyż Strach siadać Mój kibelek jest znacznie skromniejszy, ale sprawdza się idealnie No i odpadły mi problemy typu: bidet z deską czy bez, jaka bateria itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.03.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Opis -można w zasadzie uznac za "prawie-erotyczny"!!! : Prowadzony przez nastrojowe, łagodne światło Twojego ToiletSpa zagość na przyjemnie ciepłej desce. Miła fala ciepła rozchodzi się po całym ciele, jak miękka kołdra. Możesz wybrzydzać i dowolnie regulować temperaturę. (...)Twoje ręce, czyste i świeże (...) temperaturą, jaką lubisz i strumieniem wody, jakim zechcesz. A na koniec – niestety to już koniec – uruchamiasz suszenie ciepłym powietrzem znów, jakim zechcesz… deska zamyka się bezgłośnie i miękko. Tylko Ty wiesz, że tu byłeś: Żadnego zapachu, żadnego trzaskania klapą… -można to czytac sobie na Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.03.2008 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Tiaaa.... tylko to tak nafaszerowane elektroniką.... A jak się zawiesi ?? To co? "Skontaktuj się z administratorem systemu" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts