mayland 05.03.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ja też myślę o zmianie kredytu. Teraz mam w zł. ALe chyba wzmę refinansowy w innym banku i we frankach. Moze bedzie tak lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.03.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 No, dały nam te procenty po głowie Ja to chociaż o tyle dobrze, że mam raty malejące (za to duuuże ), ale dlatego mogę sobie przewalutowywać i nie stracę (za mocno ). Tzn. mogę, ale nie w swoim banku A teraz siedzę jak na szpilkach, bo czekam właśnie na nowy harmonogram po podwyżce (mam WIBOR 6m i mi co pół roku zmieniają). A pietra mam strasznego, czy ja to w ogóle udźwignę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.03.2008 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ja też myślę o zmianie kredytu. Teraz mam w zł. ALe chyba wzmę refinansowy w innym banku i we frankach. Moze bedzie tak lepiej No właśnie też mam zamiar tak zrobić Na razie się zmywam z roboty Coby po godzinach nie siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.03.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 No właśnie OK -to skoro masz dwa kredyty -to weź jeden konsolidacyjny -zawsze to 1 rata a nie 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.03.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Taki też mam zamiar, wzięłam w ten sposób, bo było najszybciej Teraz to mam czas się dobrze rozejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.03.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 My mamy we frankach i na razie sobie chwalimy, jak popatrzeć na to co robi RPP. A i tak chcemy jeszcze dobrać troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.03.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ja się zaczęłam już rozglądać za czymś we frankach, ale jeszcze chwilę poczekam, aż to się wszystko uspokoi Bo na razie to jakieś szaleństwo No chyba że trafię jaką ofertę nie do odrzucenia W każdym razie bez nerwowych ruchów Na razie się rozglądam za kredytem we frankach, ale żeby go można było w tych frankach spłacać, a nie po bankowym spreadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 No kilka bankow ma to w ofercie wydaje mi sie ze Fortis ma to , nie wiem ktory jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.03.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Na razie wiem tylko, że nie we wszystkich tak można. Wiem, że w moim (WBK) tak, ale mi nie dadzą we frankach W millenium chyba też Zależy mi na tym, bo bez specjalnego latania będę mogła te franki kupować taniej niż w banku - zawszeć cóś Na piwo zostanie Pomalutku sobie będę szukać, może coś jeszcze się zmieni na rynku Raty mam malejące, więc mi od razu normalnie z kapitału ubywa do spłaty - więc mocno mi się nie spieszy Z drugiej strony, zawsze te parę groszy więcej z pensji, to coś A im szybciej, tym lepiej Zwariuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 ja jestem na etapie samych odsetek, dopiero mamy uruchomiona pierwsza transze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.03.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ja sobie jakoś nie wyobrażam płacenia za pieniądze, których nie wydałam Albo spłacania samych prawie odsetek, a z kapitału prawie nic nie znika Dlatego mam teraz dużą ratę, z którą mi ciut ciężko, ale przynajmniej widzę na koncie, jak mi to zadłużenie się zmniejsza. To pomaga Szkoda tylko, że tak wolno się zmniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 hmm nawet nie wiem czy byla mozliwosc splacania rat przed uruchomieniem ostatniej transzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.03.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Budując jednocześnie to chyba nawet niemożliwe Ale nie wiem, czy psychicznie bym wytrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Szczerze to bardziej mnie psychicznie wykancza ekipa, ktora jak ten Jozek z piosenki pojawia sie i znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.03.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 W to akurat wierzę Na szczęście to już za mną Ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Zazdroszcze wszystkim, ktorzy juz maja to wszytsko za soba. Tzn chetnie bym jezdzila wybierala pod warunkiem,ze mam nieogniczony portfel i super ekipy co robia wszyst na czas, potrafia doradzic, i sie nie myla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.03.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Zazdroszcze wszystkim, ktorzy juz maja to wszytsko za soba. Tzn chetnie bym jezdzila wybierala pod warunkiem,ze mam nieogniczony portfel i super ekipy co robia wszyst na czas, potrafia doradzic, i sie nie myla Jeszcze jakieś życzenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jesli chodzi o budowe to wlasciwie byloby na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.03.2008 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jesli chodzi o budowe to wlasciwie byloby na tyle No luzik Niektórym tak mało do szczęścia potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 07.03.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A co to dzisiaj bez kawki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts