samigom 22.03.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Tyle mojej wiedzy w temacie wanien A ja dzisiaj z kolei mam pomysł na taką http://www.faladom.pl/images/3486_1.jpg już mam totalny mętlik -nawet nie ma gdzie "pomacac", ale wydaje mi się, że taka może byc nawet wygodniejsza od narożnej -ma wymiar 80x190cm -pojemnośc 250l -taka jak narożnej, już sama nie wiem co chcę! ... Śliczna wanna, możesz podać producenta? OK, przejrzałam twój dziennik i przyznaję, że mieszkanko urządzasz z gustem i smakiem. jestem zachwycona zabudową w kuchni ('piec'). Ogólnie mieszkanko sprawia wrażenie ciepłego i to mi się podoba. Gratuluję gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.03.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.samre.info/kartki/11w/wiel11/wielkanoc11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.03.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Aniu, dzięki za życzenia małgos2, dla mnie konsolka na toaletkę jest zdecydowanie za mała Być może stanie jakaś w korytarzyku - ale to pieśń przyszłości, gdyż żadną nie dysponuję Ja nie wiem, czemu ludzie uważają, że do małej łazienki tylko kabina. Jedyny rozsądny powód, to pralka. Ale jeśli możesz ją dać gdzie indziej, lub zmieścisz i tak, to dawaj wannę. Kabina wbrew pozorom zmniejsza małe łazienki Nawet najbardziej przeszklona kabina jest dużą pionową konstrukcją ograniczającą przestrzeń. Wanna jest płaska i jakby mniej przestrzeni zajmuje - zwłaszcza tej na wysokości wzroku. Ta łazienka teraz wydaje się ze dwa razy większa niż przed remontem, a jedną z przyczyn jest brak kabiny Poza tym wanna ma tyle innych funkcji... U mnie też koronnym argumentem była niemożność wykąpania się w kabinie - a najbardziej mnie bolało jak przechodziłam w sklepie koło półek z solami, olejkami i takimi innymi do kąpieli mayland, dzięki Dziś się do mamy wybieram, żeby mnie nie kusiło Mogłabym jeszcze jakieś wiercenie zafundować Ale żeby nie było, to wczoraj w międzyczasie upiekłam pierniczka Miała być baba, bo to nie Boże Narodzenie, ale jak robiłam zakupy to w hipermarkecie drożdży zabrakło Nie chciało mi się lecieć nigdzie indziej Więc zrobiłam piernik i od razu połowę zeżarłam Jakoś straszną mam fazę na słodkie ostatnio samigom, dzięki za komplementa I gratuluję wytrwałości - przedrzeć się przez te blablablania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 23.03.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Życzę wszystkim wesołych, spokojnych Świąt ! http://maroff.ddl2.pl/kartka.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.03.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Justynko, dzięki za życzenia Wesołych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 23.03.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Cześć OK! Ale pustki na forum. Widać teraz tych co nie jadają śniadań o tak wczesnej porze...... Ja na przykład czekam aż G. zgłodnieje bo nie ma sensu siadać jak nikt nic nie je.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.03.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Ja korzystam z dnia wolnego, czyli zrobiłam sobie kawkę do łóżka (już drugą) Do rodzinki się wybieram, jak się pozbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 23.03.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Ja w tym momencie też przytaszczyłam drugą kawę i rozkoszuję się słoneczkiem za oknem. Śnieg stopniał na szczęście pozbawiając nas tym samym dziwnego uczucia świętowania Bożego Narodzenia w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.03.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Też się bałam białej Wielkanocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.03.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Z świątecznego korzystam zwyczaju, By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością By święta napełniły wam duszę radością Czegóż jeszcze Wam życzę? Zdrowia i dostatku! Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku! Siedmiomilowych butów i czapki niewidki, Spełniającej życzenia małej złotej rybki Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna, Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina, Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych, Dywanów latających i talentów licznych. Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych, Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych. Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych, Poklasku i uznania i awansów licznych. Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze, Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze, Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki, A w południowych Indiach plantacji herbatki. Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie I innego schronienia w wybranej krainie. Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw, Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw. Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii, I życia w stanie choćby lekkiej euforii. Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości, Dużo radości z życia i wiecznej młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Śliczna wanna, możesz podać producenta? Podaję -Ideal Standard -koszt ok. 2400 ... Nadal myślę... OK -a gdzie ty wyczytałaś, ze ona jest 2osobowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.03.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Śliczna wanna, możesz podać producenta? Podaję -Ideal Standard -koszt ok. 2400 ... Nadal myślę... OK -a gdzie ty wyczytałaś, ze ona jest 2osobowa? Kobieca intuicja Dwuosobowe mają odpływ na środku i są głębsze Cała różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Ja nie wiem, czemu ludzie uważają, że do małej łazienki tylko kabina. Jedyny rozsądny powód, to pralka. Jasne, wanna musi byc! Ja daje pralke na korytarz - bedzie stala przy scianie sasiadujacej z WC i tam sie dobierzemy do rury. Obok zrobimy podreczna szafe (moj maz dostaje drgawek, jak w korytarzu wisza jakies plaszcze na wieszaku - ma zle wspomnienia z dziecinstwa - kiedy byl maly jego pies chowal sie pod plaszczami i rzucal sie na gosci kiedy wychodzili ), a calosc zabudujemy tak, ze nikt nie bedzie wiedzial, co tam jest. Pralka w lazience o mieszkaniowych gabarytach to straszna zawalidroga tym bardziej, ze na niej chce jeszcze miec (jak sie jej w koncu dorobie) suszarke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.03.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 http://www.kawalavazza.com.pl/dzialy/3/63178.JPG Witam na kawce porannej u mnie zima ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Hieloł Kasia, dzięki za kawkę, właśnie chłepcę Malgos2, to jest właściwe podejście do sprawy - wanna być musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.03.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 ja na razie "chłepcę" wirtualnie -nic mi się nie chce -śnieg mnie załamał jadę dziś na obiad do teściowej i muszę wydobyc zimowe kozaki i płaszcz... ale wiosna k... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Ja się usilnie staram nie myśleć o pogodzie U mnie trawniki białe, asfalt czarny Ja do mamy na wyżerkę, ale dopiero jak oszołomy przestaną z wodą latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 jak oszołomy przestaną z wodą latać latają w taką pogodę???!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.03.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 jak oszołomy przestaną z wodą latać latają w taką pogodę???!! U mnie nie, ale u mamy na pewno - tam jest duże osiedle Dzieciakom pogoda żadna nie przeszkadza, zwłaszcza jak ganiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.03.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Olga- czy myślisz, że takie cos sprawdziło by się na ścianie w kuchni? Chodzi mi o jasnobeżowe-kanciaste:http://www.allegro.pl/item326968341_plytki_scienne_kafelki_marmur_i_kamienie_rzeczne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts