Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie w starym domu i remont (prawie) generalny

OK

Recommended Posts

A jak już bywasz, to zapominasz się odezwać :evil:

Jak będę za następne 5 lat to się odezwę :D teraz dla odmiany jadę w czwartek na 2dniową naradę właśnie do Krakowa 8) (PS głupio pytac ale w planach tej narady jest wieczorna wizyta w teatrze -w co ja mam się ubrac? ostatnio w teatrze byłam w LO -w jeansach :oops: :roll: )

• Odpowiedzi 16,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• OK

6251

• malgos2

2112

• kachna28

1536

• monia i marek

948

Najaktywniejsi w wątku

No ja w zasadzie też nie -ale jakbym szła sama albo z mężem to by mi zwisało, ale jadę po raz pierwszy z tym "firmowym" towarzystwem z oddziałów w całej Polsce -i i tak będę "lustrowana" od stóp do głów (pracuję najkrócej -bo dopiero 3,5 m-ca a oni znają się od lat jak łyse konie), nie chciałabym dostarczyc argumentów do "pokątnej" krytyki :-? ...

No ja w zasadzie też nie -ale jakbym szła sama albo z mężem to by mi zwisało, ale jadę po raz pierwszy z tym "firmowym" towarzystwem z oddziałów w całej Polsce -i i tak będę "lustrowana" od stóp do głów (pracuję najkrócej -bo dopiero 3,5 m-ca a oni znają się od lat jak łyse konie), nie chciałabym dostarczyc argumentów do "pokątnej" krytyki :-? ...

A do ktorego Teatru idziecie? I ktora scena? Stary - duza scena, Slowacki - scena glowna - to sa takie bardziej eleganckie teatry. Ale juz miniatura w Slowackim czy mala scena Starego to juz nie takie wielkie halo.

Ja swojego nie wymienię - cacy jest :D Tylko muszę rozpracować, czemu się zawiesza czasem - rzadko to robi, ale w strategicznych chwilach :evil: A z netu mnie wywala dość często, bo na iplusie jadę :roll: Zazwyczaj jest dobrze, ale jak takiego większego posta dłużej piszę, to bankowo mnie wyrzuca :evil:

Ja tam jakoś się dogaduję zazwyczaj z własnym kompem :wink: Głównie dlatego, że nikt poza mną się do niego nie dotyka - a zwłaszcza żaden informatyk :lol: Z neta na komórce nie zrezygnuję, bo już wolę jak mnie wywala czasem, niż jakbym się miała z tpsą użerać :evil: :evil: :evil: To co mam w robocie mi wystarczy :evil: Konkurencji żadnej w centrum W-wy niet :-? :( To już wolę się zawiesić czasem :-?