kachna28 31.03.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 A jak już bywasz, to zapominasz się odezwać Jak będę za następne 5 lat to się odezwę teraz dla odmiany jadę w czwartek na 2dniową naradę właśnie do Krakowa (PS głupio pytac ale w planach tej narady jest wieczorna wizyta w teatrze -w co ja mam się ubrac? ostatnio w teatrze byłam w LO -w jeansach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.03.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ja sie wybieram do Romy w sobotę. Nie przewiduję nic specjalnego. Spodnie jakieś kanty i bluzka koszulowa. No chyba, ze mi odbije to jeansy założę i białą koszulę Wcale sie tym nie przejmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.03.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 No ja w zasadzie też nie -ale jakbym szła sama albo z mężem to by mi zwisało, ale jadę po raz pierwszy z tym "firmowym" towarzystwem z oddziałów w całej Polsce -i i tak będę "lustrowana" od stóp do głów (pracuję najkrócej -bo dopiero 3,5 m-ca a oni znają się od lat jak łyse konie), nie chciałabym dostarczyc argumentów do "pokątnej" krytyki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 No ja w zasadzie też nie -ale jakbym szła sama albo z mężem to by mi zwisało, ale jadę po raz pierwszy z tym "firmowym" towarzystwem z oddziałów w całej Polsce -i i tak będę "lustrowana" od stóp do głów (pracuję najkrócej -bo dopiero 3,5 m-ca a oni znają się od lat jak łyse konie), nie chciałabym dostarczyc argumentów do "pokątnej" krytyki ... A do ktorego Teatru idziecie? I ktora scena? Stary - duza scena, Slowacki - scena glowna - to sa takie bardziej eleganckie teatry. Ale juz miniatura w Slowackim czy mala scena Starego to juz nie takie wielkie halo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.03.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Kachna no to jak ma byc na świeczniku to ja bym poszła za ciosem i skromną, prostą czarną sukienkę bym założyła. Minimum dodatków, ładna torebka do tego i tyle Szalik od płaszcza sobie weźmiesz że niby Ci chłodno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 31.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Cześć dziewczyny!! ale uCiebie lecą te strony zanim przeczytam i zorietuje się o czym mowa- to komputer mi siądzie albo dzieciaki zabiorą muszęczęsciej Wasb sledzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.03.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ja sama nie nadążam Na dodatek ostatnio jest tak, że co popełnię jakąś grubszą odpowiedź, to albo mnie wywala z netu, albo komp mi się wiesza całkiem Normalnie już się boję odzywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 31.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 moj komp.też mitak robi nieraz porostuniewiemczy poszła moja odpowiedż czy nie .Ale przetrzymam dziada wymienie go dopierona jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ja miałam tak jakiś tydzień temu. Odechciało mi sie pisanie wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.03.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ja swojego nie wymienię - cacy jest Tylko muszę rozpracować, czemu się zawiesza czasem - rzadko to robi, ale w strategicznych chwilach A z netu mnie wywala dość często, bo na iplusie jadę Zazwyczaj jest dobrze, ale jak takiego większego posta dłużej piszę, to bankowo mnie wyrzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 31.03.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ja hakerem to nigdy niebyłam i niebęde ale kompa wymienić chyba powinnam a z internetu bezprzewodowego zwielkąchecią zrezygnuje jesienią (kończy mi się WRESZCIE umowa)Licze na to ,że póżniej już będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.03.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ja tam jakoś się dogaduję zazwyczaj z własnym kompem Głównie dlatego, że nikt poza mną się do niego nie dotyka - a zwłaszcza żaden informatyk Z neta na komórce nie zrezygnuję, bo już wolę jak mnie wywala czasem, niż jakbym się miała z tpsą użerać To co mam w robocie mi wystarczy Konkurencji żadnej w centrum W-wy niet To już wolę się zawiesić czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 31.03.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Do jesieni mogęsię troche odzwyczaić od kompa -bo czasami to już miałam jak nałóg -alewiosna -lato chyba mi pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 31.03.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 właśnie brak tej konkurencji Jakznam życie i moje szczęscie konkurencja pojawi się zaraz po tym jak podpiszę umowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 31.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 właśnie brak tej konkurencji Jakznam życie i moje szczęscie konkurencja pojawi się zaraz po tym jak podpiszę umowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.03.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 U mnie, skoro do tej pory nie, to już mam ich w d... Zostanę sobie na plusie i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 31.03.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 idę spać-dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.03.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ...bra noc Kororowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2008 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Konkurencji żadnej w centrum W-wy niet Czyli sa jakies minusy zycia w stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2008 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Konkurencji żadnej w centrum W-wy niet Czyli sa jakies minusy zycia w stolycy Eeechhh, nawet parę Krakusy nas nie lubiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts