DarioAS 03.04.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 nio... OK ja wiem, co mówię (piszę..), bo wiesz zima trwa prawie pół roku i wtedy pnącza są be.. Czarne kraty będą lepsze, ja myślę, że właśnie ten biały kolor najbardziej rzuca się w oczy. A fakt.. parter w W-wie.. To nie to co u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.04.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Dlatego ten bluszcz - jest zimozielony Na iglaki nie mam kasy, żeby je sadzić miastu na terenie. Plac nijak nie ogrodzony, jeszcze komuś się przydadzą Psy ganiają, a iglakom to nie służy, poza tym lubią przemarzać i są wtedy paskudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 fakt faktem, bluszcz wyjdzie taniej i może faktycznie "zdrowiej". Nikogo kusić nie będzie Tylko też trochę minie zanim się rozrośnie. A może daj do okna jakiś witraż albo co?? Tyko mnie nie wyklnij.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.04.2008 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Za witrażyk podziękuję Doczekałam się firanek http://images31.fotosik.pl/197/524e3775606f0240med.jpg Może nie są tak cytrynkowe, jak chciałam, ale zawszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 gęsta firanka faktycznie rozwiązała problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.04.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Właśnie dlatego woalu nie chciałam Pokój jeszcze w stanie "w trakcie", zwłaszcza garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 OK, czy ja tam za ścianą dobrze widzę??Więcej takich obrazów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.04.2008 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jest tylko jeden obraz - na razie To ten z aukcji forumowej od Piątki A z drugiej strony ściany to są "przyszłe" półki do garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.04.2008 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Lecem do chałupy, bo się zasiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 widzisz ile rzeczy mnie ominęło.. nie wiem o co chodzi z Zelijką, ani co to była za aukcja ciężko mi doczytywać każdego szczegółu pędź do domu, pęźdź bo kociak pewnie już czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jest akcja zbierania pieniazkow na rehabilitacje synka Zelijki. Mozna wspomoc przekazujac 1% podatku, byla tez chyba aukcja rzeczy. OK najlepsze do obsadzenia to chyba bedzie albo winobluscz pieciolistny albo milin amerykanski http://www.pnacza.pl/wms/wmsg.php/1189655.html one szybko rosna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.04.2008 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Markotko Dzięki wielkie, ale winobluszcz nie jest zimozielony, milin chyba też A z bluszczem to różnie bywa - na balkonie rósł mi dużo szybciej niż winobluszcz, który na dodatek nie chciał się piąć po murze, po ociepleniu (przed nie miał problemów ). Tyle że bluszcz miewa takie 1-2 lata karencji zanim ruszy Nie jest to coś, co mi spędza sen z oczu w każdym razie Na razie zza firanek nie rzuca się w oczy - a i tak muszą być gęste, żebym się czuła swobodnie w mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 OK a gdzie Ty wylicytowałaś ten obraz? Kto jest jego autorem? Jest bardzo ładny. Muszę się rozeznać w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No niby nie jest ale w zimie dni takie krotkie, ze jak wrocisz z pracy to i tak juz za ciemno, zeby cos bylo widac za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 jeszcze są niedziele.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.04.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Aniu, tutaj http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytowalismy-dziekujemy-za-udzial,t126307-300.htm Mayland coś tam znowu wymyśliła A autorką jest, jak już pisałam, Piątka, jak się okazało już w trakcie licytacji - moja sąsiadka (jeszcze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 z tego co widzę, to ta aukcja też już jest zakończona, ale napewno nie jest ostatnia.Szkoda, że wcześniej tego nie odkryłam.Teraz już będę wiernie śledzić temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 03.04.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Markotko Dzięki wielkie, ale winobluszcz nie jest zimozielony, milin chyba też A z bluszczem to różnie bywa - na balkonie rósł mi dużo szybciej niż winobluszcz, który na dodatek nie chciał się piąć po murze, po ociepleniu (przed nie miał problemów ). Tyle że bluszcz miewa takie 1-2 lata karencji zanim ruszy Nie jest to coś, co mi spędza sen z oczu w każdym razie Na razie zza firanek nie rzuca się w oczy - a i tak muszą być gęste, żebym się czuła swobodnie w mieszkaniu pisałaś wcześniej o przemalowaniu krat na czarno - a nie będa się przez firanki bardziej rzucać czarne niż białe aby ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2008 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Markotko Dzięki wielkie, ale winobluszcz nie jest zimozielony, milin chyba też A z bluszczem to różnie bywa - na balkonie rósł mi dużo szybciej niż winobluszcz, który na dodatek nie chciał się piąć po murze, po ociepleniu (przed nie miał problemów ). Tyle że bluszcz miewa takie 1-2 lata karencji zanim ruszy Nie jest to coś, co mi spędza sen z oczu w każdym razie Na razie zza firanek nie rzuca się w oczy - a i tak muszą być gęste, żebym się czuła swobodnie w mieszkaniu Hej, bylam dzisiaj w Poznaniu - glownie w pociagu z Krakowa i do Krakowa, wiec nakupowalam roznych gazetow i w Czterech Katach jest dodatek o balkonach. Nie ma tam wprawdzie nic o trawie na balkonie , ale jest o roznych roslinkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.04.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Część Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts