kachna28 04.04.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ania -proszę o wskazówkę -gdzie w krakowie można "obmacać" i "przymierzyć" wanny??? (oprócz Max Fliz bo tam kosmologia cenowa...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 04.04.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 balkon na wschód to coś superowego, ja mam na południowy zachód, też przyjemnie, ale pół dnia mam ciemno, zwłaszcza w tym moim "mini-salonie". A tak to aż przyjemniej z łóżka wstać, żeby taką orzeźwiającą kafkę łyknąć ja mam taraso-balkon na południe, słoneczko przychodzi przed jedenastą i przyświeca do osiemnastej tarasik jest długachny na prawie całą długość domu tylko wąski nieco nóżek się w poprzek nie da wyciągnąć ale kawusia tam smakuje najlepiej na świecie w zeszłym roku postawiłam tam donice z nasturcjami ale słonko je przypalało ciągle a i ja nie zawsze tam byłam żeby zdążyć podlać za to macierzanka świetnie się tam czuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 i pięknie pachnęła wieczorami... hm... swojskie klimaty Kachna, ja swoją kupiłam w LM, popatrz po tych marketach, tam możesz nawet do nich wejść, jakby co W Obi, Praktikerze, Castoramie.. Są w rozsądnej cenie. Ja jak zobaczyłam ceny w Max Flizie, to zdębiałam. Tym bardziej, że niektóre wanny były droższe od naszego samochodu A on wcale nie jest tani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 OK od kiedy Ty tak wcześnie spać chodzisz?? Czyżby pifko od rana było?? I nie dotrwałaś do tej godziny?? Zwykle można Cię tu jeszcze po północy spotkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Przeca jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Nie miala poprostu nic do powiedzenia na temat cen wanien w max-flizie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 fakt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Nie miala poprostu nic do powiedzenia na temat cen wanien w max-fizie Totalnie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ale slyszalam ze tam maja tania porcelanose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ale slyszalam ze tam maja tania porcelanose Też nic mi o tym nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ale moze ci sie o uszy obilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 no co Ty.. tam nie ma nic taniego Przynajmniej nie na normalną kieszeń.. Może chodziło o Witka?? Tam mogłabym się z tym poniekąd zgodzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A teraz z zupełnie innej beczki Mój brat w poniedziałek odebrał klucze do mieszkania i jutro jadę je oglądać W końcu to ja im je wynalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Wiesz Markoto.. Z Warszawy do Krakowa blisko nie jest, tam pewnie mają jeszcze lepsze ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Wiesz Markoto.. Z Warszawy do Krakowa blisko nie jest, tam pewnie mają jeszcze lepsze ceny W końcu ja kupowałam w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A co Ty robiłaś w Rybniku?? Braciszek też w Warszawie się zakupił?? Musisz się jutro pochwalić co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A co Ty robiłaś w Rybniku?? Braciszek też w Warszawie się zakupił?? Musisz się jutro pochwalić co i jak Ja nic, przez neta zamawiałam, ale z Rybnika - płytki do łazienki A mieszkankiem już się chwalę - doczekać się nie mogę, aż zobaczę coś więcej niż plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Gdzie w Rybniku?? A ten Witek to co to takiego?? Moze u nas porcelanosa jeszcze drozsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 http://www.plusk.pl Nie wiem, jak do Waszych, ale do naszych cen to dużą różnicę mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witek to coś w stylu Max Flizu, tylko, że w normalnych cenach. No, może zależy w którym pawilonie, bo są dwa, w jednym jest taniej a w drugim drożej. To sklepy naprzeciwko LM, przy wjeździe do Krakowa. Widzisz, ja już zapomniałam skąd Ci te płytki ściągali A tyle zachodu z nimi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts