OK 05.04.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Oni oboje pracują, ojciec też. Brat ma zamiar robić w weekendy - te płytki toby mu się pewnie zeszło, a dla wprawionego glazurnika, to moment, bo proste ułożenie chcą A pokoi 4 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Wrzucę za chwilkę moje bratanice-diablice, ale z góry uprzedzam, że wywalę fotkę szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 hi, hi... to one tak męczą kicię?? widać, że dwie diablice, nie pogadasz.. ten błysk w oku urocze dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Ta młodsza to diabeł wcielony, co widać - ona bez przerwy ma taki wzrok, jakby coś zmalowała, albo właśnie miała zamiar Starsza jest spokojniejsza, ale też potrafi dać w kość To są moje słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.04.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Rany ale ma wlosy ta z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 05.04.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Hehe tej młodszej to juz nawet różki zaczynają wyrastać No widać od razu że na miejscu nie usiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 ale naprawdę mają w oczach taką iskrę.. jakby już coś planowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Oj, bez przerwy kombinują A włosy Lidka rzeczywiście ma nie z tej ziemi - Tyśka (Justynka) młodsza niestety w ciocię z włosami poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.04.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 O! tu też o dzieciach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 O! tu też o dzieciach..... Ale tu o cudzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.04.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Dla niektórych na pewno bardziej atrakcyjny temat! bo ty Aniu jeszcze z młodym prawie problemów nie masz ale czekaj jak urośnie to wtedy się zacznie, wtedy najlepiej się dyskutuje o cudzych dzieciach...... że niby są grzeczniejsze i w ogóle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.04.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Nie mam swoich jeszcze, ale sytuacja życiowa przyniosła mi w darze wychowywanie mojego kuzyna od urodzenia do 6 lat także wiem co to wstawanie w nocy i gotowanie kaszki i mycie pupy i prasowanie pieluch i rozstroje żołądka w środku nocy po parówkach, a na rano do szkoły się szło..... i odprowadzanie do zerówki a potem był ślub i inne życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Moje nie są grzeczniejsze, przez to, że nie moje Jeszcze jak są tylko ze mną, to się troszeczkę boją i nie szaleją za mocno Ale jak w okolicy są rodzice, albo babcia, to już niczego się nie boją A bystrzachy takie, że trudno je przegadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Bianca, to swoje przeszłaś Ale wydaje mi się, że z własnym dzieckiem mimo wszystko inaczej - łatwiej Tobie będzie jeszcze łatwiej, bo doświadczenie już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 taaa... prawie problemów nie mam... jak się uprze na coś, to taką wojnę mi robi, że pół wsi słyszy jak krzyczy.. tupie nogami, płacze itd.. jak rano wstaje, to zanim ja sie wyczołgać z łóżka zdążę pół domu mam do sprzątania... pies odrazu dostaje od niego kopa (na dzień dobry..), żeby wylazł spod ławy z koszyka, no i ciągnie go za ogon albo uszy... skacze po mnie jak się staram dobudzić... wynosi mi pranie wyprane do prania... przykrycia z foteli znajduję wszędzie tylko nie na fotelach... okien nie mogę doczyścić po jednym dniu nieuwagi... wymieniać dalej?? a swoją drogą to czemu wszędzie gadamy o dzieciach gdzie nie ma dzieci, a u mnie o nietoperzach i gryzoniach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Ania, oplułam się cała Ja to czuję, że Twój Dawidek z moją Tyśką to by pół miasta na spółkę roznieśli - bo w oku ten sam błysk Zawzięty taki - "ja wam jeszcze pokażę!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.04.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Nic się w życiu nie dzieje bez przyczyny. W tego wszystkiego wyniosłam mój stoicki spokój, który najpierw był niemocą buntu a potem jakoś mi wszedł w krew w postaci ugodowości i niekłótliwości. I pewnie jeszcze inne rzeczy też wtedy zakodowała moja obecna osobowość, np. dążenie do własnego miejsca, do ciepła w rodzinie, do spokoju, do wolności i takie tam inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.04.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 U ciebie też się gada o dzieciach tylko nie zauważyłaś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts