malgos2 07.04.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Oooooooooo, jakis nocny Marek, tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 04:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Dzień doberek Eeech też bym sobie dłużej czasem posiedziała, ale wstawanie po o 6tej mnie dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Jeloł Mayland, Ty już w robocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 08.04.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ok a Ty u Ani mowisz ze szybka leca z watkami, w Twoim to ja wogole nie nadarzam u nas na Pomorzu taka brzydka pogoda ja chciec sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 U nas w Centrum też pogoda dziś barowa raczej Wcale mi się nie chce wychodzić A u mnie to się tak rozkręciło, jak Ania wróciła do żywych Zresztą też pół dnia mnie nie było i nie mogłam się połapać o ssso biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 08.04.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 A u mnie pięęęęęęękne słońce, ale jeszcze zimniutko. I tak ma być!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 u mnie też słonko ( to za wczoraj ), ale zimno, że zkoda gadać. Nawet w domu mam zimno teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 08.04.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 A u mnie słoneczka ni hu hu (to pewnie za to że sie wczoraj nim Ani pochwaliłam ) i zimno jak cholerka. Nawet dupska mi się nie chce ruszyć na podwórko, a muszę coś z auta zabrać. Niedawno wstałam więc może poźniej wyjdę. Madziulka słyszałam, że na pomorzu to jakieś śnieżne nawałnice dziś przeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 A u mnie afera na calego. Wspolnota przyniosla moim grzebkom pismo adresowane do mnie, ze im grzebki kurza na korytarzu. Jade tam - jak im KURNA nagadam! (nie grzebkom, sasiadom). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 chyba każdy ma prawo remont zrobić?? Oni nie robili? Jedź i powiedz co myślisz. Nie cierpię takich ludzi, przecież to chyba normalne przy remoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 chyba każdy ma prawo remont zrobić?? Oni nie robili? Jedź i powiedz co myślisz. Nie cierpię takich ludzi, przecież to chyba normalne przy remoncie Jade Straza miejska mnie strasza. Juz ja im pokaze straz miejska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 chyba każdy ma prawo remont zrobić?? Oni nie robili? Jedź i powiedz co myślisz. Nie cierpię takich ludzi, przecież to chyba normalne przy remoncie Jade Straza miejska mnie strasza. Juz ja im pokaze straz miejska no, to chyba ogłupieli do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Olga miałaś zerknąć na NK.To nie o mnie chodzi, ale wiesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 dobrze, że mi przypomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.04.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 A ja mam na biurku wzorowy porządeczek Może dlatego że u nas (a konkretnie w moim dziale), takie przepisy, że np na noc nic nie może na wierzchu zostac Ale z drugiej strony to zmusza do porządku i segregowania wszystkiego na bieżąco Szkoda, że u mnie w mieszkaniu nie ma takich regulacji -bo jakoś sama się nie mogę uporządkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ja już też mam wzorowy porządek Teraz tylko muszę wprowadzić reżim porządkowy W banku sobie jakoś z tym radziłam - tam nie tylko regulamin, że na biurku nic nie może zostać - tam trzeba było skończyć wszystkie sprawy, niezależnie od ich ilości Z chowaniem po szufladach to ja nie mam żadnego problemu Niestety nie o to chodzi A ja w domu to mam nawet chaos opanowany chwilowo - to znaczy jest tylko w pewnych miejscach, które powoli, acz systematycznie rozbrajam I też się staram na bieżąco nie robić burdlu Znowu jeszcze z roboty piszę, ale tym razem prywatę załatwiam - walczę o tą konsolidację kredytu Na razie dostałam bardzo obiecującą propozycję, zobaczymy Dobra, czytam zaległe posty i zmykam do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 08.04.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Madziulka słyszałam, że na pomorzu to jakieś śnieżne nawałnice dziś przeszły hmmm u nas w Gdansku tylko deszcz sniegu dzis nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 przynajmniej prąd macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 dojechałaś już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts