DarioAS 08.04.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 wiesz, kuchnia wyszła super, niech ma trochę radości Toć ja jej nie żałuję Nie ma to jak laptopik w łóżeczku Jakby jeszcze kot bez przerwy nie usiłował się położyć na klawiaturze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 chyba kupie laptopa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 chyba kupie laptopa.. Kup, a małża posadź przy stacjonarnym, niech nie marudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ja mam obok córkę i psa Pies chrapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Kot też Ale gorzej jak nie chrapie, tylko się pcha na laptopa, bo cieplutki Albo włazi mi pod łokieć - nie umiem pisać z łokciem powyżej barku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 u mnie i pies chrapie i małż chrapie..a za co ja teraz kupię tego laptopa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 08.04.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 laptop fajna sprawa, tylko ja mam stacjonarnego neta i mi sie tego kabla do lozka ciagnac nie chce jak sie przeprowadzimy to myslimy by kupic jakis bezprzewodowy, wieciee cos o nich jakies za lub przeciw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 u mnie i pies chrapie i małż chrapie.. a za co ja teraz kupię tego laptopa?? Hhhmm, już ja Cię znam - coś wymyślisz Kobitki drogie, pożegnam się na dziś, bo mi oczki padają Wybaczcie, że nie będę ganiać po wszystkich wątkach, tylko zbiorowo powiem Wam : DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Nie przeszkadza, że masz połączenie przed modem stacjonarny. Ja mam neostradę. Kupiłam routera za 200zł, podłączyłam zamiast modemu do neostrady i mam w całym domu i na podwórku internet bezprzewodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 08.04.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ale taki bezprzewodowy to jest wszedzie OK niech Ci bedzie dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 i mówią, że kobiety nie są pomysłowe OK słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 i mówią, że kobiety nie są pomysłowe OK słodkich snów A kto tak mowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Dzien dobry!! Choc wcale nie taki dobry, od rana przywitala nas wiadomosc, ze ktos podprowadzil nam z budowy 120mb kontrlat za kradziez powinni rece ucinac Mam nadzieje, ze u innych lepsze wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 09.04.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 dzień dobry.OK, dzięi za dialogi u mnie na wątku, chyba będe musiała sie tu przenieść, bo nikt nie jest zainteresowany... Może coś ruszy jak zacznę burzyc chalupę... A to już chyba niedługo depresja płytkowa trwa, znalazłam tylko jeden pozytyw - jak myśłę o remoncie to nie musze cały dzień myśleć o pracy. Zawszeć przjemniejsza perspektywa bo tu przynajmniej moge się spodziewać czegoś ładnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 dzień dobry.OK, dzięi za dialogi u mnie na wątku, chyba będe musiała sie tu przenieść, bo nikt nie jest zainteresowany... Może coś ruszy jak zacznę burzyc chalupę... A to już chyba niedługo depresja płytkowa trwa, znalazłam tylko jeden pozytyw - jak myśłę o remoncie to nie musze cały dzień myśleć o pracy. Zawszeć przjemniejsza perspektywa bo tu przynajmniej moge się spodziewać czegoś ładnego Hello wszystkim. w depresje to mozna popasc w Max-Flizie w Krakowie - srednia cena za metr 200 zl... Wlasnie wczoraj to zaliczylam i zachorowalam na takie piekne blyszczace jak miedz. Super sa. Jedyne 226 za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 no... ja jak tam byłam pierwszy raz, jeszcze przed wykończeniówką rozejrzeć się za płytkami do łazienki i stołem... jak wyszłam stamąd to się popłakałam, bo myślałam, że jak samą wannę kupimy to już będziemy bez kasy... ale na całe szczęście pojechalismy na normalne sklepy jeszcze w tym samym dniu, to mi się wierzyć nie chciało, że może być taka różnica w cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ja z premedytacją omijałam Opexy w Warszawie Wydawało mi się, że już mi palma odbija, bo takie drogie płytki sobie wybrałam, ale jak już po remoncie się przejechałam właśnie do opexu, to stwierdziłam, że wyjątkowo oszczędna byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Hmm no ja tez zalamana po odwiedzinach w ttw opex ale katowice czyli jest nadzieja ze w innych sklepach bedzie taniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts