OK 09.04.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ale pierniczkiem się z Wami podzielę http://images25.fotosik.pl/191/2e893a03c1092db7med.jpg http://images33.fotosik.pl/211/a31dbbebd67f8c9amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No pieknie nas tuczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Mało słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Mało słodki To Ty rzeczywiscie kiedys musisz przyjechac do mnie ta wanne przetestowac i przy okazji tym pierniczkiem w realu sie podzielic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Ci wysłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Ci wysłać? I co? Pierniczek do wanny wsadze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Ci wysłać? I co? Pierniczek do wanny wsadze? Dobra, ale najpierw sama ją stestuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Ci wysłać? I co? Pierniczek do wanny wsadze? Dobra, ale najpierw sama ją stestuj No tak, to moze potrwac. Nastepnym razem jak mi grzebki rachunek wystawia to sie nogami nakryje i tyle mnie bedziecie widziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Ci wysłać? I co? Pierniczek do wanny wsadze? Dobra, ale najpierw sama ją stestuj No tak, to moze potrwac. Nastepnym razem jak mi grzebki rachunek wystawia to sie nogami nakryje i tyle mnie bedziecie widziec Ty się nie wygłupiaj, potrąć im za to sprzątanie i przynajmniej internet zapłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Ci wysłać? I co? Pierniczek do wanny wsadze? Dobra, ale najpierw sama ją stestuj No tak, to moze potrwac. Nastepnym razem jak mi grzebki rachunek wystawia to sie nogami nakryje i tyle mnie bedziecie widziec Ty się nie wygłupiaj, potrąć im za to sprzątanie i przynajmniej internet zapłać Na razie za sprzatanie nic nie zaplacilam, bo sprzataczka nie przyszla, wiec to raczej oni mi je dolicza do rachunku Internet jakos sie zaplaci z debetu, ale moge nie przezyc momentu wreczenia rachunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Wy coś wymyślicie. Mam(y) problem we firmie - prezesuara naszego urodziny. 50te Jaki prezent? Pióra gubi i zabronił kupować Wszystko ma Troszkę mu poczucie humoru czasem szwankuje Możemy zebrać ok. 1000 zeta po firmie na najlepszego z szefów Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Wy coś wymyślicie. Mam(y) problem we firmie - prezesuara naszego urodziny. 50te Jaki prezent? Pióra gubi i zabronił kupować Wszystko ma Troszkę mu poczucie humoru czasem szwankuje Możemy zebrać ok. 1000 zeta po firmie na najlepszego z szefów Jakieś pomysły? Hmmmm, ramka cyfrowa a tam zdjecie najlepszej z pracownic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Ci wysłać? I co? Pierniczek do wanny wsadze? Dobra, ale najpierw sama ją stestuj No tak, to moze potrwac. Nastepnym razem jak mi grzebki rachunek wystawia to sie nogami nakryje i tyle mnie bedziecie widziec Ty się nie wygłupiaj, potrąć im za to sprzątanie i przynajmniej internet zapłać Na razie za sprzatanie nic nie zaplacilam, bo sprzataczka nie przyszla, wiec to raczej oni mi je dolicza do rachunku Internet jakos sie zaplaci z debetu, ale moge nie przezyc momentu wreczenia rachunku Dasz se radę - a co oni Ci mają doliczać za sprzątanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Wy coś wymyślicie. Mam(y) problem we firmie - prezesuara naszego urodziny. 50te Jaki prezent? Pióra gubi i zabronił kupować Wszystko ma Troszkę mu poczucie humoru czasem szwankuje Możemy zebrać ok. 1000 zeta po firmie na najlepszego z szefów Jakieś pomysły? Hmmmm, ramka cyfrowa a tam zdjecie najlepszej z pracownic? Dzięki Ale póki co to jedyny pomysł, to dać gdzieś do odmalowania ze zdjęcia jakiś portret familijny Rodzinny facet jest. Jemu to pewnie by się podobało, mi mniej Poza tym nie wiem, czy czasu nie za mało - na początku maja ma być jubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Ci wysłać? I co? Pierniczek do wanny wsadze? Dobra, ale najpierw sama ją stestuj No tak, to moze potrwac. Nastepnym razem jak mi grzebki rachunek wystawia to sie nogami nakryje i tyle mnie bedziecie widziec Ty się nie wygłupiaj, potrąć im za to sprzątanie i przynajmniej internet zapłać Na razie za sprzatanie nic nie zaplacilam, bo sprzataczka nie przyszla, wiec to raczej oni mi je dolicza do rachunku Internet jakos sie zaplaci z debetu, ale moge nie przezyc momentu wreczenia rachunku Dasz se radę - a co oni Ci mają doliczać za sprzątanie?? Jak mi dolicza to ich wysmieje i kulturalnie im zaplace bez tego. Bez przesady. A co do obrazu - za 1000 zl to nie bedzie to nic wysokich lotow, no i raczej jestem za fotografia niz portretem. Jesli juz, to jakis "prawdziwy" obrazek (chociaz za te pieniadze, to jakas grafike najwyzej) tyle, ze nie wiadomo, jaki facet ma gust dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A ile może jakiś przyzwoity szkic kosztować? Fotografia raczej odpada Gust, hmm, wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Wy coś wymyślicie. Mam(y) problem we firmie - prezesuara naszego urodziny. 50te Jaki prezent? Pióra gubi i zabronił kupować Wszystko ma Troszkę mu poczucie humoru czasem szwankuje Możemy zebrać ok. 1000 zeta po firmie na najlepszego z szefów Jakieś pomysły? Hmmmm, ramka cyfrowa a tam zdjecie najlepszej z pracownic? najlepszej według Ok czy według niego?? A ile jest ich w firmie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A ile może jakiś przyzwoity szkic kosztować? Fotografia raczej odpada Gust, hmm, wiadomo No...... to zalezy, kto by to robil, ale ja mysle, ze ten tysiac to powinien styknac (no nie wiem, jakie tam macie ceny, ale ciuchy podobno tansze, pracownie tez, to moze artysci sobie az tak duzo nie licza). No i zawsze rysunek bedzie mniej kiczowaty niz jakis taki olejny obraz realistyczny - szczegolnie jesli model nie bedzie modelowal na zywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Wy coś wymyślicie. Mam(y) problem we firmie - prezesuara naszego urodziny. 50te Jaki prezent? Pióra gubi i zabronił kupować Wszystko ma Troszkę mu poczucie humoru czasem szwankuje Możemy zebrać ok. 1000 zeta po firmie na najlepszego z szefów Jakieś pomysły? Hmmmm, ramka cyfrowa a tam zdjecie najlepszej z pracownic? najlepszej według Ok czy według niego?? A ile jest ich w firmie?? Najlepsza jest tylko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Może Wy coś wymyślicie. Mam(y) problem we firmie - prezesuara naszego urodziny. 50te Jaki prezent? Pióra gubi i zabronił kupować Wszystko ma Troszkę mu poczucie humoru czasem szwankuje Możemy zebrać ok. 1000 zeta po firmie na najlepszego z szefów Jakieś pomysły? Hmmmm, ramka cyfrowa a tam zdjecie najlepszej z pracownic? najlepszej według Ok czy według niego?? A ile jest ich w firmie?? Najlepsza jest tylko jedna A ktora to, ktora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts