kachna28 12.04.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 No właśnie.... to może na razie samą ramę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.04.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 ale Olga pięknie zaszalała..Chyba dorwała jakiegoś hiszpana na dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.04.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Ciekawe czy to prawda o tej ich gorącej krwi ? Musi nam zdac relację jak wróci ! dokładną!!! Acha -jak się Wam chce to luknijcie do mnie -wrzuciłam kilka nowych fotek. http://forum.muratordom.pl/budujacy-z45-z-pracowni-z500-laczcie-sie,t112700.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.04.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 ale Olga pięknie zaszalała.. Chyba dorwała jakiegoś hiszpana na dłużej... I bedzie musiala zmywarke wymienic na wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 a tak swoją drogą, to ciekawe, czy kota też tak zaniedbała jak nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Co tu? CO słuchać? Wstawać!!!!! Dzień dobry ALe balety były, no no no sie Warszawka zabawila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.04.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 A gospodyni nadal nie ma? Zamęczył ją nam ten Hiszpan chyba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.04.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Melduję, że żyję Doła mam i nie chce mi się pisać, ale czytam Czytam i czytam, i nadziwić się nie mogę Parę dni nieobecności, a już mi chłopa przypięłyście Dementuję plotki Kota nie zaniedbuję, choć jest podpadnięta i to mocno Zasikała mi dywan na korytarzu Późno się zorientowałam, bo dywanik z raffii i jakoś nic czuć nie było, widać też nie - prałam go kur.. dwa dni we wannie ze wszystkimi możliwymi płynami i proszkami, zmachałam się jak głupia Potem sobie obciekał w wannie dwa dni Jak go już wyjęłam z wanny i powiesiłam na krzesełkach, żeby obsechł do końca, to ta, ta cholera jedna od razu nasikała znowu, akrobatka jedna Muszę się go pozbyć, kupić co innego Chyba jej po prostu trawą śmierdzi i uznała, że to druga kuweta A szkoda, bo fajny był Jak kto nie ma kota, to polecam dywan z rafii na korytarz. Idealnie zbiera cały syf z butów, brudu na nim nie widać i fajnie wygląda To ten dywanik: http://images28.fotosik.pl/148/405a47f61d8cda89med.jpg zdjęcie stare, sprzed doprowadzenia podłogi do porządku - lepszego już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 ciekawe jak ona to zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.04.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Nie wiem i nie chcę wiedzieć Nawet nie ma cholerstwa jak suszyć, a chałupa się ciągle wietrzy ze smrodu mokrej trawy po praniu A ciężkie to cholerstwo po namoczeniu, jak diabli Muszę poszukać czego innego i mam problem, bo to co mi się podoba to drogie jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.04.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 dzień dobry )) no plotki to się sieją nieźle U nas piękna pogoda (Wczoraj było zimno i deszczowo, brrrr) chyba się na przejażdżkę jakąś wybierzemy Póki co niedawno wstaliśy, sniadanko bylo no i się powoli zbieramy, bo znalazl się jakiś znajomy od robienia kuchni - chcieliśmy z nim skonsultować nasze pomysły i wycenić, żeby mieć porównanie. OK może kotka sobie już zaanaktowała ten dywanik i zawsze tam bedzie wracać.. Co do przedpokoju to ja sie zastanawiałam nad podzieleniem tego, który mam na węższe i obrębienia. On powstał tą samą drogą - kupilam kawal wykladziny na wyprzedaży ( fajna jest do przedpokoju bo ma taki niewłochaty splot, plaski, prawie jak rafia wlaśnie) podzielilam go na dawa kawałki - w jednym nie mieściła się w pokoju, i obrębić kazalam. Jak nas będzie stać po kredytach to kup[ilibyśmy tam wykladzinę na takim miękkim podkladzie, żeby tłumilo skrzypiąca podłogę. Tylko problem, bo wykladziny widziałam najwyżej 5 m szerokie a nam potrzeba 5 i pół- byloby na długość chodniki mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.04.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Nie chcę wykładziny - nie podobają mi się Przerabiałam temat, jak szukałam poprzednio - oglądałam wykładziny, dywany, chodniki, wszystko, stanęło na tym, którego właśnie muszę się pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.04.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 no to ból kupisz sobie ładniejszy Ok, pisałas gdzies o ogrzewaniu podłogowym. Zastanawiam sie co kupić i ile. CHcialabym mieć w lazience, jaką szerokość ma ta mata? wystarczyłoby mi chyba przed jedną umywalką i przed kibelkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.04.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 http://forum.muratordom.pl/naprawde-mala-lazienka-140-cm-x-233-cm,t127592-60.htm - tu gadałyśmy o matach z Małgosią Mata ma szer. ok. 0,5 m (zależnie od producenta) i występuje w różnych długościach. Można ją nacinać, tak żeby ułożyć odpowiednią powierzchnię - musisz policzyć na jakiej powierzchni chcesz ją położyć, tzn. od powierzchni łazienki odejmujesz wannę, kompakt, szafki itd. - wychodzi Ci mniej więcej powierzchnia maty, środek pomieszczenia. Tu sobie też poczytaj: instrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 OK ja mam problem bo pies wnosi mi piach. Kurcze masa tego w jego lapach zostaje. Teraz wymyśliłam i po powrocie z dworu zostawiam go w wiatrołapie, żeby się wytrzepał Kupiłam duży kawał wykładziny wycieraczkowej więc ma gdzie się doprowadzać do porządku. Ale w domu i tak cięgle czuje piach pod stopami. Chyba tak bedzie dopoki nie zrobimy podwórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.04.2008 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Myślisz, że jak zrobicie podwórko, to pies będzie biegał po chodniczkach? Przy psie to niestety chyba trzeba się nastawić na pewną ilość piachu w domu Piach to nic w porównaniu z zasikanym dywanem Nie mam niestety wiatrołapu, a w korytarzu jest parkiet - już był, to nie zrywałam. Musi coś na nim leżeć, ale ponieważ to środek chałupy w zasadzie, to musi przyzwoicie wyglądać. Mi się nic nie podoba, a jak już coś, to drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.04.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 O, taki mi się na przykład podoba z Ikei: http://www.ikea.com/PIAimages/62684_PE169865_S4.jpg Rozbiłby mi trochę ten szalenie poważny korytarz - bo na razie to tam wszystko takie "konsekwentne", brrr Ale tej wielkości, co potrzebuję, to "jedyne" 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Hej, fajnie, ze jednak zyjesz. Moze kota zazdrosna byla tez myslac, ze Hiszpana jakiegos podlapalas i bedziesz ja zaniedbywac? Dywanik z IKEI za 700 zl? A ile tam potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.04.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Jeden potrzebuję 140x200 Mógłby być ciut mniejszy, tylko nie ma - są całkiem małe 90x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts