DarioAS 16.04.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 dzień dobry mój małż codziennie wychodzi z domu przed 5.00 a wraca przed 20.00 Kwestia przyzwyczajenia trzeba sobie Kasiu zrobić dzidziusia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.04.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Może to trochę potrwać, bo taksiarze strajkują. Ja im sie nie dziwie, bo w Wa-wie taksowki tansze niz w krolewskim stolecznym A na czym mial polegac ich strajk? Wolno jezdzili? A zebrali się o 12stej na cm. Północnym i jechali sobie duuużą (ponoć) kolumną do centrum powolutku Z jednej strony trochę racji mają - tych taksówkarzy bez koguta narobiło się ostatnio od groma (mają tylko oznaczenie "przewóz osób"), teoretycznie jeżdżą taniej, ale ja tam nie zauważyłam. Z drugiej strony, te bez koguta jeżdżą również w tych samych korporacjach, co zwykłe taryfy - to niech się burzą u siebie w robocie, a nie całe miasto blokują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Może to trochę potrwać, bo taksiarze strajkują. Ja im sie nie dziwie, bo w Wa-wie taksowki tansze niz w krolewskim stolecznym A na czym mial polegac ich strajk? Wolno jezdzili? A zebrali się o 12stej na cm. Północnym i jechali sobie duuużą (ponoć) kolumną do centrum powolutku Z jednej strony trochę racji mają - tych taksówkarzy bez koguta narobiło się ostatnio od groma (mają tylko oznaczenie "przewóz osób"), teoretycznie jeżdżą taniej, ale ja tam nie zauważyłam. Z drugiej strony, te bez koguta jeżdżą również w tych samych korporacjach, co zwykłe taryfy - to niech się burzą u siebie w robocie, a nie całe miasto blokują U nas jest odwrotnie - tzw. betony, czyli ci, ktorzy nie sa w korporacji zdzieraja bez litosci. Biora maksymalne stawki, wlaczaja 4 taryfe i zaslaniaja licznik, rejestruja sie np. w Zabierzowie, zeby mogli legalnie na 3 jezdzic po Krakowie itd. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 OK a na którą Ty do tego domu dotarłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.04.2008 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Aniu, dotarłam gdzieś tak na dobranockę W sumie nie było korków, ale musiałam jeszcze chwilę zostać ze sprzątaczkami pogadać Zanim je zamorduję Małgoś, u nas Ci poza korporacjami to tak samo kasują, ale tych jest już całkiem mizernie i mało, bo już się ludzie nauczyli ich unikać. W zasadzie wszystkie dworce, hotele i lotnisko mają podpisane umowy z jedną korporacją, która może stać na terenie - wszystko inne może tylko podjechać na 3 min, więc turystów też nie mają gdzie łapać. W zasadzie ten problem już się skończył - gdzieś tam sobie jeszcze funcjonują, ale ludzie dzwonią do korporacji, ze "słupa" też tylko do korporacyjnych się wsiada Jest ich zatrzęsienie. Ale właśnie wzięli się niektórzy na sposób i nie rejestrują taryfy, więc nie płacą jakichś tam opłat, nie zdają egzaminów - nie dotyczą ich regulacje taksówkowe, to i mogą taniej jeździć. Tylko mi to "taniej" różnie wychodzi - zależy od ilości wypitego piwa chyba, a kłócić mi się nie chce, więc biorę zazwyczaj zwykłą z korporacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 hm...czy Ty wracasz z pracy do domku zawsze taksówą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 hm... czy Ty wracasz z pracy do domku zawsze taksówą?? Hmmm... To by bylo tak jak ja, bo ja wprawdzie pracuje w domu, ale jak gdzies jade, to sorry, ale do tramwaju wsiadam od wielkiego dzwonu. Kultura osobista i higiena ludzka mnie przerastaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.04.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nie, ja wracam najlepszym autkiem na świecie służbowym Ale bałam się, że przez ten strajk zablokują całe miasto i nie dojadę, tym bardziej, że i tak zablokowane ze względu na obchody w Getcie Taryfą to wracam co najwyżej z sabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nie, ja wracam najlepszym autkiem na świecie służbowym Ale bałam się, że przez ten strajk zablokują całe miasto i nie dojadę, tym bardziej, że i tak zablokowane ze względu na obchody w Getcie Taryfą to wracam co najwyżej z sabatu A ja nie mam autka i przynajmniej w ciagu dnia moge sie piwka napic Zwlaszcza po budowie, jak mnie krew zalewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.04.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Mi tam nic nie przeszkodzi w piwku Mamy tę wspaniałą bania-taxi na wsiaki pożarnyj słuczaj I z nimi najczęściej wracam do domku, jeśli mi stan nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nie, ja wracam najlepszym autkiem na świecie służbowym Ale bałam się, że przez ten strajk zablokują całe miasto i nie dojadę, tym bardziej, że i tak zablokowane ze względu na obchody w Getcie Taryfą to wracam co najwyżej z sabatu w poniedziałki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.04.2008 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nie, ja wracam najlepszym autkiem na świecie służbowym Ale bałam się, że przez ten strajk zablokują całe miasto i nie dojadę, tym bardziej, że i tak zablokowane ze względu na obchody w Getcie Taryfą to wracam co najwyżej z sabatu w poniedziałki... Otóż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.04.2008 04:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 wpadłam sie przywitać na dobry dzień wszystkim Dzień doberek Piątka, miło mi, że tu zaglądasz Ja to mam refleks, dopiero znalazłam Kawusia http://img215.imageshack.us/img215/1117/espresso1xh3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.04.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witojcie Wpadłam na kawę Zimno, brzydko brrrrrrrr wiec sie rozgrzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.04.2008 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Do rozgrzania cóś by się przydało dolać do tej kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.04.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nie mogę, w robocie jestem W dodatku jestem tak zmeczona tą przeprowadzką, ze ledwo chodzę więc zahwiania mam naturalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.04.2008 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ja też nie mogę, bo jadę do roboty Co nie znaczy, że bym nie chlapnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ja też nie mogę a też bym chciała mi to się kurczę pifko marzy od paru dni... ale jak wczoraj małżowi łyknęłam troszkę, to gdzieś smak nie ten... wszystkie smaki mi się pomieszały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.04.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 trzeba sobie Kasiu zrobić dzidziusia... Chciałabym... chciała... ale z umową na czas określony to jednak spore ryzyko A mój mąż jutro kończy 34 lata -w sumie już czas aby został tatusiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts