DarioAS 25.04.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 weekend mamy wszystkie podobny ja jutro mam na głowie sprzątanko w domu u ojczyma, więc zejdzie mi do późnego wieczora (jest co sprzątać, bo od śmierci dziadka nic nie jest ruszone ), w niedzielę pewnie do południa dalej sprzątanko a potem jade do Krakowa do szpitala, bo odwiedziny są tylko od 14.00 do 16.00. No, to pewnie znów zjedziemy na wieczór i po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 No nie wiem, co Ci powiedzieć Jeśli masz go tachać tylko ze względu na nas, to chyba bez sensu I nie mówię tak dlatego, że ja akurat nie mam neta, tylko dlatego, że mi by się chyba nie chciało Jeszcze zależy gdzie i czym jedziesz Z drugiej strony, jak masz się nudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2008 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 No nie wiem, co Ci powiedzieć Jeśli masz go tachać tylko ze względu na nas, to chyba bez sensu I nie mówię tak dlatego, że ja akurat nie mam neta, tylko dlatego, że mi by się chyba nie chciało Jeszcze zależy gdzie i czym jedziesz Z drugiej strony, jak masz się nudzić... To oczywiście do Małgosi było Weekend mam zamiar przeleżeć - cały przyszły tydzień mam wolny, to zdążę posprzątać Niestety, z tego wolnego będę się też musiała zająć autkiem i ganianiem po warśtatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 No nie wiem, co Ci powiedzieć Jeśli masz go tachać tylko ze względu na nas, to chyba bez sensu I nie mówię tak dlatego, że ja akurat nie mam neta, tylko dlatego, że mi by się chyba nie chciało Jeszcze zależy gdzie i czym jedziesz Z drugiej strony, jak masz się nudzić... Jade pociagiem i mam dwie baterie, ale trzymaja dosc krotko, wiec rzeczywiscie tachac mi sie nie chce... Ewentualnie w hotelu wieczorkiem przydaloby sie do Was zajrzec, ale moze jakos przezyje te poltora dnia. Aniu - szkoda, ze akurat ja w niedziele po poludniu jade do Poznania, bo moglybysmy wypic jakas kawke. Trzymaj sie cieplo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 jeszcze będzie okazja W Krakowie jestem dość często, najczęsciej w weekendy po obiedzie, bo szalejemy trochę po marketach, więc nic straconego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2008 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Na razie się żegnam - czas do domku. Pewnie mnie parę dni nie będzie, bo nie wiem, kiedy znów będę miała neta, a w pracy będę dopiero 5ego. Jak mi się uda gdzieś dorwać nieco sieci, to zajrzę na szybciutko Trzymajcie się cieplutko i nie rozrabiajcie beze mnie Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja przychodzę a tu wszyscy się żegnają - i to na cały weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 przecież my nie rozrabiamy.... Kasiu, ja napewno całkiem nie zniknę, tylko tak trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 przecież my nie rozrabiamy.... Kasiu, ja napewno całkiem nie zniknę, tylko tak trochę No ja tak znikne ewentualnie na pol niedzieli i pol poniedzialku. Poznym wieczorem powinnam byc juz z powrotem. Bede 2 razy przejezdzac przez Trzebinie, ale nie bede tam dluzej niz minute, wiec moge Ci jedynie z pociagu w myslach pomachac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 a spróbuj nie pomachać.... czekam na czkawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 a spróbuj nie pomachać.... czekam na czkawkę Mozesz ewentualnie stac na peronie i czekac, az pociag Barbakan sie zatrzyma na minutke. Gdyby to byla jakas rozsadna godzina, to bym sie tam zatrzymala, ale w poniedzialek jak bede wracac to bedzie juz kolo 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.04.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Żeby nie być gorszą to się przywitam i jak reszta pań.......pożegnam, bo jutro Opole wizytujemy z Bianką i pewnie bedę na wieczór dopiero, a zanim odkarmię głodomory (mąż i Bianka) to będzie późny wieczór Ok na szczęście po upadku nadal masz swoje zęby i nos w całości, więc mogło byc znacznie gorzej niż poorane dłonie. Odpoczywaj sobie w domku i nie daj się im przemęczyć sprzątaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Sluchajcie, mam pomysl. Chyba musimy sie zlozyc na rachunek Olgi za neta... Tylko ile on moze wynosic? Hmmm... No powiedzmy ze stowe. To po ile sciepa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 to zależy na ile osób wiesz Malgos, że o tym samym pomyślałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 to zależy na ile osób wiesz Malgos, że o tym samym pomyślałam .... No to poczekajmy, ile osob sie zglosi... My jestesmy dwie, kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.04.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Dobra -to i ja się dorzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Dobra -to i ja się dorzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No to sorry dziewczyny, ale jesli sie juz nikt wiecej nie dolozy, to po 33 zlote nam wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts