DarioAS 02.05.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 dzięki, dzięki widziałaś mojego kotka?? tyle co się urodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Widziałam, widziałam Tylko nie doczytałam, to podwórkowe kociaki? Jak ich matka nie nauczy robić do kuwety, to potem możesz mieć poważny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 ciężko mi powiedzieć, czy podwórkowe, czy nie, ale poprzedni kociak był strychowy i w sumie nauczył się siusiu do kuwety w trzy dni. Ze zwierzętami idzie mi łatwiej niż z dziećmi... A gdzie ta Malgos? Znowu mężowi spokoju nie daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 No właśnie, krzyczała, krzyczała, a jak przyszłam, to sobie poszła Gniewa się na mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ale pychotne te czekoladki -ale po tym ucztowaniu z Wami -to bez szans bikini latem założyc -pupa rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Bez przesady - ja zawsze twierdzę, że d.. to nie od jedzenia rośnie, tylko od siedzenia na stołku w robocie Czyli od roboty generalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Są takie panie, które pupą pracują -im napewno nie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Twierdzisz, że trza się przebranżowić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Boże broń z tym bikini to może byc problem.. u nas ostatnio szef błysnął pomysłem, żeby na początku lipca zrobic imprezkę integracyjną w jakimś ośrodku nadwodnym. Wobec powyższego -zamierza zamówic dla wszystkich pracownic BIKINI Z LOGO FIRMY !!! mamy podac rozmiary, aby mogli zlecic realizację. Panowie natomiast dostaną KRAWATY Z LOGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsli 02.05.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Hej witam I panowie maja w tych krawatach bez kąpielówek występować? Podoba mi się pomysł, nareszcie nie każą się kobietom rozbierać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Dorsli -jeśli miałoby byc ta jak piszesz to zapowiada się najlepszy wyjazd w moim życiu Tylko że sprawa jest tego typu, że u nas pracuje 25 kobiet i 3 razy tylu mężczyzn Poza tym są też panie, które w tym roku odchodzą na emeryturę -one też są do tych strojów "liczone" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Boże broń z tym bikini to może byc problem.. u nas ostatnio szef błysnął pomysłem, żeby na początku lipca zrobic imprezkę integracyjną w jakimś ośrodku nadwodnym. Wobec powyższego -zamierza zamówic dla wszystkich pracownic BIKINI Z LOGO FIRMY !!! mamy podac rozmiary, aby mogli zlecic realizację. Panowie natomiast dostaną KRAWATY Z LOGO A na huk komu bikini z logo firmy??? Żeby se jeszcze w urlop na nie popatrzeć???!!!! Czy jednorazowo na imprezkę służbową, coby se miał na co pogapić? Ohuj.ł chyba ten Twój szef Jedyne imprezy integracyjne jakie toleruję we firmie, to te przy kielonku I to nawet nie z zamiłowania do alkoholu, tylko właśnie z powodu jakichś idiotycznych pomysłów - typu ośrodek nawodny, paintballe czy inne wygibasy na skałkach - nie lubię i już. Nikt mnie nie zmusi, żebym w ramach roboty robiła cokolwiek poza zakresem moich obowiązków No, chyba że to będzie butelka Lub włożyła cokolwiek, czego nie wymaga moje stanowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 No wiesz -szef jedynie stwierdził -że miło by było gdyby wszystkie panie nad basenem były ubrane tak samo Chyba nie zwolni dyscyplinarnie jak się nie rozbiorę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 No wiesz -szef jedynie stwierdził -że miło by było gdyby wszystkie panie nad basenem były ubrane tak samo Chyba nie zwolni dyscyplinarnie jak się nie rozbiorę? No właśnie to mnie wkurza w takich sytuacjach "Miło by było" - kretyn jeden Niech Wam czapki z daszkiem niezależnie od pci strzeli, też będzie "miło". To czemu panom krawaty, a nie kąpielówki? Faktycznie chyba pod samym krawatem będą, żeby "miło było" Zwolnić, to Cię nie zwolni, bo nie może - ale nigdy nie wiesz, jak na dłuższą metę zareaguje Głąb Ze mną miałby przechlapane Sorki, ale mi się nóż w kieszeni otworzył i dziabie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Sorki, ale mi się nóż w kieszeni otworzył i dziabie Rozumiem -ja też na początku myślałam, że kolega z zaopatrzenia sobie jaja robi z tymi strojami -ale jak na razie wszystko się potwierdza (ale przynajmniej mężów pozwalają ze sobą zabrac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Sorki, ale mi się nóż w kieszeni otworzył i dziabie Rozumiem -ja też na początku myślałam, że kolega z zaopatrzenia sobie jaja robi z tymi strojami -ale jak na razie wszystko się potwierdza (ale przynajmniej mężów pozwalają ze sobą zabrac ) Wiesz co, ja to bym zrobiła awanturę niezależnie od możliwych skutków Albo przynajmniej się dyplomatycznie "rozchorowała" Przecież to jakaś zboczona dziadyga musiała wpaść na taki pomysł - bikini z logo Prywatnie też masz to nosić? Na cholerę tyle kasy (bo to jest kasa i to niewąska), żeby coś raz włożyć i szefowi "miło było" Ja rozumiem, że jest kasa na wydanie na pracowników, pewnie z jakiegoś funduszu socjalnego, albo co, ale wydawanie jej w ten sposób (i to jeszcze w państwowej firmie, o ile dobrze kumam), to poważne przegięcie Są elementy garderoby, typu t-shirt, co każdemu się zawsze przyda nawet z logiem firmy (najwyżej se do zmywania założysz), a są o wiele mniej kontrowersyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Olga -ale się wnerwiłaś nie martw się -będę miała ochotę to założę, nie to nie -i tak wezmę swój kostium -bo kupiłam sobie w tamtym roku taki co mi leży jak ulał Zresztą może do tego wyjazdu wcale nie dojdzie -oficjalnie jeszcze nie potwierdzony -dowiaduję się "bocznymi torami" A awantur wolę nie robic -najkrócej tam w końcu pracuję, myślę że iat k się któraś ze starszych pracownic odezwie -bo dla nich to jeszcze większy obciach w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Kasia, ja wiem, że sobie poradzisz I wiem, że nie możesz zrobić awantury Mnie po prostu wk...wia jak nic ludzka głupota i chamstwo - a to jest chamstwo, już sam taki pomysł nim jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 No to coś na wyluzowanie -zdrówko!: http://www.drinkclub.pl/zdjecia/negroni.jpg PS -dobrze, że chociaż u Ani w Trzebini nie będzie się trzeba rozbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Zdróweczko Całe szczęście, bo ja nawet prywatnie bikini nie zakładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts