Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie w starym domu i remont (prawie) generalny

OK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• OK

6251

• malgos2

2112

• kachna28

1536

• monia i marek

948

Najaktywniejsi w wątku

:o Boże broń :lol: z tym bikini to może byc problem.. u nas ostatnio szef błysnął pomysłem, żeby na początku lipca zrobic imprezkę integracyjną w jakimś ośrodku nadwodnym. Wobec powyższego -zamierza zamówic dla wszystkich pracownic BIKINI Z LOGO FIRMY :o !!! mamy podac rozmiary, aby mogli zlecic realizację. Panowie natomiast dostaną KRAWATY Z LOGO :lol: 8)

:o Boże broń :lol: z tym bikini to może byc problem.. u nas ostatnio szef błysnął pomysłem, żeby na początku lipca zrobic imprezkę integracyjną w jakimś ośrodku nadwodnym. Wobec powyższego -zamierza zamówic dla wszystkich pracownic BIKINI Z LOGO FIRMY :o !!! mamy podac rozmiary, aby mogli zlecic realizację. Panowie natomiast dostaną KRAWATY Z LOGO :lol: 8)

:o :o :o

A na huk komu bikini z logo firmy??? :o Żeby se jeszcze w urlop na nie popatrzeć???!!!! Czy jednorazowo na imprezkę służbową, coby se miał na co pogapić?

Ohuj.ł chyba ten Twój szef :-?

Jedyne imprezy integracyjne jakie toleruję we firmie, to te przy kielonku :roll: I to nawet nie z zamiłowania do alkoholu, tylko właśnie z powodu jakichś idiotycznych pomysłów - typu ośrodek nawodny, paintballe czy inne wygibasy na skałkach - nie lubię i już. Nikt mnie nie zmusi, żebym w ramach roboty robiła cokolwiek poza zakresem moich obowiązków :evil: No, chyba że to będzie butelka :lol: :lol: :lol:

Lub włożyła cokolwiek, czego nie wymaga moje stanowisko :-?

No wiesz -szef jedynie stwierdził -że miło by było gdyby wszystkie panie nad basenem były ubrane tak samo :) Chyba nie zwolni dyscyplinarnie jak się nie rozbiorę? :roll:

No właśnie to mnie wkurza w takich sytuacjach :evil: :evil: :evil:

"Miło by było" - kretyn jeden :evil: Niech Wam czapki z daszkiem niezależnie od pci strzeli, też będzie "miło". To czemu panom krawaty, a nie kąpielówki? Faktycznie chyba pod samym krawatem będą, żeby "miło było" :-?

Zwolnić, to Cię nie zwolni, bo nie może - ale nigdy nie wiesz, jak na dłuższą metę zareaguje :evil: Głąb :evil: Ze mną miałby przechlapane :evil: :evil: :evil:

Sorki, ale mi się nóż w kieszeni otworzył i dziabie :evil:

Sorki, ale mi się nóż w kieszeni otworzył i dziabie :evil:

Rozumiem -ja też na początku myślałam, że kolega z zaopatrzenia sobie jaja robi z tymi strojami -ale jak na razie wszystko się potwierdza :roll: (ale przynajmniej mężów pozwalają ze sobą zabrac :wink: )

Wiesz co, ja to bym zrobiła awanturę niezależnie od możliwych skutków :evil:

Albo przynajmniej się dyplomatycznie "rozchorowała" :-?

Przecież to jakaś zboczona dziadyga musiała wpaść na taki pomysł - bikini z logo :evil: Prywatnie też masz to nosić? Na cholerę tyle kasy (bo to jest kasa i to niewąska), żeby coś raz włożyć i szefowi "miło było" :x

Ja rozumiem, że jest kasa na wydanie na pracowników, pewnie z jakiegoś funduszu socjalnego, albo co, ale wydawanie jej w ten sposób (i to jeszcze w państwowej firmie, o ile dobrze kumam), to poważne przegięcie :-? Są elementy garderoby, typu t-shirt, co każdemu się zawsze przyda nawet z logiem firmy (najwyżej se do zmywania założysz), a są o wiele mniej kontrowersyjne :-?

Olga -ale się wnerwiłaś :D nie martw się -będę miała ochotę to założę, nie to nie -i tak wezmę swój kostium -bo kupiłam sobie w tamtym roku taki co mi leży jak ulał :) Zresztą może do tego wyjazdu wcale nie dojdzie -oficjalnie jeszcze nie potwierdzony -dowiaduję się "bocznymi torami" 8) A awantur wolę nie robic -najkrócej tam w końcu pracuję, myślę że iat k się któraś ze starszych pracownic odezwie -bo dla nich to jeszcze większy obciach w końcu :-?