malgos2 02.05.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 A tak z innej beczki - pisalas o bidecie. Ty masz osobny, czy zainstalowany w kibelku 2 w 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 2w1 mam Nijak by mi nie wszedł osobny bidet, choć próbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 2w1 mam Nijak by mi nie wszedł osobny bidet, choć próbowałam No wlasnie tez tak myslalam... Sie ostatnio zastanawiam, czy to takie skomplikowane jest bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Proste jak konstrukcja bata Moim majsterkom oczywiście się udało sp...lić podłączenie, ale i tak działa i jestem b. zadowolona. Spitolili, bo podejście bidetowe się montuje na początku do geberitu i wyłazi z niego taki elastyczny wężyk doprowadzający ciepłą wodę do muszli - im się oczywiście udało ten wężyk załamać i nie zauważyć, więc to załamanie się utrwaliło, przyblokowało na początku wodę i rozszczelnił się ten element na gebericie Więc jak się używa ciepłej wody, ona leci mi też do geberitu - niestety nie ma tego jak naprawić po zabudowie stelaża. Generalnie obejrzałam to dość dokładnie przed instalacją i tam nie bardzo jest co się zepsuć. No chyba że jakiś zdolniacha załamie rurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Tu masz linka, jakby co. Jedna uwaga - deska meridian roci nie pasuje, co zresztą widać na ich zdjęciach z ekspozycji (nie było ich jeszcze, jak kupowałam) - jest za mała ta dolna część, na której się siada Poza tym mogę polecić, bo to świetne rozwiązanie. Nie miałam nigdy bidetty, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żeby manewrowanie prysznicem, nawet małym, w małej przestrzeni muszli, mogło być wygodniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Tu masz linka, jakby co. Jedna uwaga - deska meridian roci nie pasuje, co zresztą widać na ich zdjęciach z ekspozycji (nie było ich jeszcze, jak kupowałam) - jest za mała ta dolna część, na której się siada Poza tym mogę polecić, bo to świetne rozwiązanie. Nie miałam nigdy bidetty, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żeby manewrowanie prysznicem, nawet małym, w małej przestrzeni muszli, mogło być wygodniejsze Dzieki. Ale tania impreza to to nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2008 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Tu masz linka, jakby co. Jedna uwaga - deska meridian roci nie pasuje, co zresztą widać na ich zdjęciach z ekspozycji (nie było ich jeszcze, jak kupowałam) - jest za mała ta dolna część, na której się siada Poza tym mogę polecić, bo to świetne rozwiązanie. Nie miałam nigdy bidetty, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żeby manewrowanie prysznicem, nawet małym, w małej przestrzeni muszli, mogło być wygodniejsze Dzieki. Ale tania impreza to to nie jest... Też mnie na początku zatkało, ale jak sobie policzyłam: muszla + bidet + 2x stelaż - wychodzi podobnie przy założeniu kupowania najtańszych wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Tu masz linka, jakby co. Jedna uwaga - deska meridian roci nie pasuje, co zresztą widać na ich zdjęciach z ekspozycji (nie było ich jeszcze, jak kupowałam) - jest za mała ta dolna część, na której się siada Poza tym mogę polecić, bo to świetne rozwiązanie. Nie miałam nigdy bidetty, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żeby manewrowanie prysznicem, nawet małym, w małej przestrzeni muszli, mogło być wygodniejsze Dzieki. Ale tania impreza to to nie jest... Też mnie na początku zatkało, ale jak sobie policzyłam: muszla + bidet + 2x stelaż - wychodzi podobnie przy założeniu kupowania najtańszych wersji No tak, jasne. I od razu mi lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2008 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Tu masz linka, jakby co. Jedna uwaga - deska meridian roci nie pasuje, co zresztą widać na ich zdjęciach z ekspozycji (nie było ich jeszcze, jak kupowałam) - jest za mała ta dolna część, na której się siada Poza tym mogę polecić, bo to świetne rozwiązanie. Nie miałam nigdy bidetty, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żeby manewrowanie prysznicem, nawet małym, w małej przestrzeni muszli, mogło być wygodniejsze Dzieki. Ale tania impreza to to nie jest... Też mnie na początku zatkało, ale jak sobie policzyłam: muszla + bidet + 2x stelaż - wychodzi podobnie przy założeniu kupowania najtańszych wersji No tak, jasne. I od razu mi lepiej! Też mi to humor poprawiło Sprawdziłam na ceneo, przy najtańszych wersjach można trochę zaoszczędzić - jak się kupi muszle po 200 wyjdzie taniej, ale już przy kwocie 300-400 za sztukę, wychodzi prawie na to samo - a to nie są jakieś szaleńcze ceny za kible Ja jestem bardzo zadowolona, mimo tego błędu przy montażu. Każde pieniądze są warte końca wygibasów nad wanną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 No....... Sie zobaczy, co to ustrojstwo warte jesli mi kasy starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2008 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Z tym to zawsze jest problem Zawsze można spróbować coś urwać, bratu chyba się udało - mogę podpytać, coś mówił, że taniej nabył o dwie stówy, a cena na stronie się nie zmieniła Na razie spadam spatki. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Z tym to zawsze jest problem Zawsze można spróbować coś urwać, bratu chyba się udało - mogę podpytać, coś mówił, że taniej nabył o dwie stówy, a cena na stronie się nie zmieniła Na razie spadam spatki. Dobranoc Papapa. Wlasnie przed chwila odkrylam, ze moj grzebek na swojej stronie dal zdjecia ode mnie z mieszkanka. Stad wiem, ze posprzatane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Dzień dobry Jest tu kto? Kawy się napije? http://www.salu-salluza.com/image/salu_saluza/phot_l/cafe_latte_caramel01l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.05.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Kawkę wypiłam -dziękuję bardzo! A teraz się z Wami żegnam na cały dzionek Jadę objazd po rodzince zrobic -PA!!!! Do wieczorka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 No to miłego dzionka, dobrze, że z kawką zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 03.05.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 dzien dobry, ja też już po kawce (DO ŁÓŻECZKA DOSTAŁAM I MI SIĘ ZESZŁO Z WSTAWANIEM Teraz musze nadrabiać zaległości - gospodarze z babcią nie u siebie, więc trzeba się przyłozyć... OK widze że wracasz do forumowej działalności W kwestii funkcji bidetu ja też będę miała wkrótce coś do powiedzenia. Małgoś, zapraszam CIę więc do siebie - zamierzamy podłączyć prysznic z taką specjalną słuchawką przy muszli. Będzie to też ułatwienie przy nalewaniu wody do czegokolwiek (np do miski - pamiętajmy że mieszkamy z babcią) Póki co pan hydraulik się dziwił po co nam drugi prysznic, myśłal, żemy tam kjeszcze kabinę chcemy wstawić.... Nie będziemy mu tłumaczyć - ma być podłączenie i już. Jak będzie zrobione to powiem czy się sprawdza. Ale to jeszcze trochę... A podaj ta stronkę - zobaczymy sobie Twoje posprzątane mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2008 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Hejka Onna Właśnie nadrabiam zaległości Do tego mojego ustrojstwa montuje się baterię podtynkową - ja sobie zamontowałam wannową, żeby móc podłączyć również prysznic - tak na wszelki wypadek, jakby ustrojstwo się nie sprawdziło, no i właśnie żeby ułatwić sobie nalewanie wody, chociażby do wiadra z mopem Na razie prysznica nie mam (jak kupię porządny do wanny, to przełożę ten tymczasowy) i wiem, że już tylko do nalewania wody będzie służył. Ale słyszałam, że bidetta (czyli ta słuchawka przy muszli) to też dobre rozwiązanie Natomiast mam już trochę doświadczenia w korzystaniu z kibelka jako bidetu i sądzę, że jednak mniej wygodne niż to moje ustrojstwo. Na pewno jednak tańsze A zdjęcia, co je grzebki dali są u Małgosi w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Hejka Onna Właśnie nadrabiam zaległości Do tego mojego ustrojstwa montuje się baterię podtynkową - ja sobie zamontowałam wannową, żeby móc podłączyć również prysznic - tak na wszelki wypadek, jakby ustrojstwo się nie sprawdziło, no i właśnie żeby ułatwić sobie nalewanie wody, chociażby do wiadra z mopem Na razie prysznica nie mam (jak kupię porządny do wanny, to przełożę ten tymczasowy) i wiem, że już tylko do nalewania wody będzie służył. Ale słyszałam, że bidetta (czyli ta słuchawka przy muszli) to też dobre rozwiązanie Natomiast mam już trochę doświadczenia w korzystaniu z kibelka jako bidetu i sądzę, że jednak mniej wygodne niż to moje ustrojstwo. Na pewno jednak tańsze A zdjęcia, co je grzebki dali są u Małgosi w dzienniczku Sa zdjecia, tylko kilak wzial se szeroki kat zalozyl i mu piekne luki wyszly. W rzeczywistosci podloga prosta jest . Sa tez takie deski z calym tym ustrojstwem, podgrzewane i z roznymi bajerami, ale najtansza, jaka znalazlam to 1200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.05.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Hejka Onna Właśnie nadrabiam zaległości Do tego mojego ustrojstwa montuje się baterię podtynkową - ja sobie zamontowałam wannową, żeby móc podłączyć również prysznic - tak na wszelki wypadek, jakby ustrojstwo się nie sprawdziło, no i właśnie żeby ułatwić sobie nalewanie wody, chociażby do wiadra z mopem Na razie prysznica nie mam (jak kupię porządny do wanny, to przełożę ten tymczasowy) i wiem, że już tylko do nalewania wody będzie służył. Ale słyszałam, że bidetta (czyli ta słuchawka przy muszli) to też dobre rozwiązanie Natomiast mam już trochę doświadczenia w korzystaniu z kibelka jako bidetu i sądzę, że jednak mniej wygodne niż to moje ustrojstwo. Na pewno jednak tańsze A zdjęcia, co je grzebki dali są u Małgosi w dzienniczku Sa zdjecia, tylko kilak wzial se szeroki kat zalozyl i mu piekne luki wyszly. W rzeczywistosci podloga prosta jest . Sa tez takie deski z calym tym ustrojstwem, podgrzewane i z roznymi bajerami, ale najtansza, jaka znalazlam to 1200. To i tak nieźle, bo jak ja szukałam, to najtańsze były od 3000 Ale takiej komputeryzacji moje 4 litery raczej by nie zniesły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Hejka Onna Właśnie nadrabiam zaległości Do tego mojego ustrojstwa montuje się baterię podtynkową - ja sobie zamontowałam wannową, żeby móc podłączyć również prysznic - tak na wszelki wypadek, jakby ustrojstwo się nie sprawdziło, no i właśnie żeby ułatwić sobie nalewanie wody, chociażby do wiadra z mopem Na razie prysznica nie mam (jak kupię porządny do wanny, to przełożę ten tymczasowy) i wiem, że już tylko do nalewania wody będzie służył. Ale słyszałam, że bidetta (czyli ta słuchawka przy muszli) to też dobre rozwiązanie Natomiast mam już trochę doświadczenia w korzystaniu z kibelka jako bidetu i sądzę, że jednak mniej wygodne niż to moje ustrojstwo. Na pewno jednak tańsze A zdjęcia, co je grzebki dali są u Małgosi w dzienniczku Sa zdjecia, tylko kilak wzial se szeroki kat zalozyl i mu piekne luki wyszly. W rzeczywistosci podloga prosta jest . Sa tez takie deski z calym tym ustrojstwem, podgrzewane i z roznymi bajerami, ale najtansza, jaka znalazlam to 1200. To i tak nieźle, bo jak ja szukałam, to najtańsze były od 3000 Ale takiej komputeryzacji moje 4 litery raczej by nie zniesły Widzialam tez taka za pare groszy, z dwoma kurkami po dwoch stronach, ale to musi byc strasznie niewygodne tak temperature regulowac metoda prob i bledow za kazdym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts