OK 15.11.2007 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 OK ja tam twoją fotkę pamiętam...i mówie młodziutka kobitka z ciebie młodziutka... Makijaż czyni cuda W święta mi 37 strzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.11.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 W święta mi 37 strzeli Jak śmiesz mówić, że stara. Mi już tyle strzeliło. W październiku skończyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.11.2007 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 W święta mi 37 strzeli Jak śmiesz mówić, że stara. Mi już tyle strzeliło. W październiku skończyłam No, przecież nie mówiłam, że najstarsza A tak na serio, to byłam święcie przekonana, że tu same dwudziestki na forum Zaległe wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.11.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Zaległe wszystkiego najlepszego Oooo, dziękuję, dziękuję... A tak na marginesie, to ja mam wiecznie 26. No co ja poradzę, że na tyle się czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.11.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Hej kobietki -widzę OK że dopiełaś swego! Bravo!!! A co Wy tak nagle o tym wieku? Ja mam 28 skończone ale czasem się czuję na 40 (gdy przebywam wśrod wolnych i niezależnych koleżanek), a czasem na 21 (gdy przebywam wśród matek wielodzietnych i karmiących). Ja jestem jakoś tak pośrodku -nie panienka i nie dzieciata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 15.11.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 No ja jeszcze młodziutka w styczniu 25 ale za to już zaciążona...w maju będę się czuła na 40 pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.11.2007 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 A co Wy tak nagle o tym wieku? Ja mam 28 skończone ale czasem się czuję na 40 (gdy przebywam wśrod wolnych i niezależnych koleżanek), a czasem na 21 (gdy przebywam wśród matek wielodzietnych i karmiących). Ja jestem jakoś tak pośrodku -nie panienka i nie dzieciata A tak się jakoś zgadało Ale faktycznie jak jestem w towarzystwie dzieciatych koleżanek, to się czuję na 19 - czasami lepiej rozumiem ich dzieci niż je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.11.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Dziecko baaardzo zmienia ludzi. Kiedyś gadałam z kumpelami o ciuchach, perfumach, makijażu itd -teraz za bardzo nie mam o czym, bo w zasadzie każdy temat potrafią sprowadzic do pieluch, kupek, gorączki i oliwki Chyba dopiero, jak sama coś urodzę to złapiemy wspólne tematy z mamusiami-a bezdzietne koleżanki bedą wtedy gadały "ale nudna ta kaśka -tylko dziecko i dziecko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.11.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 A ja mam dzieci już odchowane i przechodzę właśnie TRZECIĄ MŁODOŚĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.11.2007 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 No ja jeszcze młodziutka w styczniu 25 ale za to już zaciążona...w maju będę się czuła na 40 pewnie... W maju to nie będziesz się w ogóle nad swoim wiekiem zastanawiać W styczniu? To też Koziorożec jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.11.2007 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Cholerka, zamiast "wyślij" wcisnęło mi się "podgląd" i wątek mi się urwał Edmar, to Ty szczęściara jesteś faktycznie Kachna, ja to nawet na spotkanie klasowe po latach nie poszłam, bo je koleżanki zapodały w... niedzielę ok. południa, żeby można było z dziećmi Więc stwierdziłam, że nic tam po mnie, bo z góry wiadomy jest temat rozmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 15.11.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Tak OK koziorożec.... Tak słucham i czytam wasze komentarze ale jakaś inna chyba jestem, bo jak dziecka nawet nie planowałam to mogłam pogadać i o kupkach, pieluchach i wogóle tak samo w zasadzie jak o perfumach i ciuchach...i nigdy nie uważałam tematu diecko za nudne...może dlatego że 3 lata pracowałam jako niania do dziecka - więc ten temat nie był dla mnie nudny, w zasadzie tak samo porywający jak ciuchy i kosmetyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.11.2007 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Jak pracowałaś jako niania, to przynajmnej wiesz o czym mowa i się nie nudzisz Ja mogę sobie pogadać o dzieciach, jak o wszystkim - ale bez przesady. Zresztą gadanie o ciuchach czy kosmetykach jako jedyny temat do rozmowy też u mnie raczej nie wchodzi w grę Zresztą chyba to u mnie rodzinna - mama twierdzi, że jak byliśmy mali to też ją średnio rozmowa o kupkach bawiła. I na ile ją znam - to mówi szczerą prawdę Ze znanych mi rodziców najmniej gadałam na ten temat z bratem i bratową - mimo, że mamy bardzo bliski kontakt, a przy ich pierwszym dziecku sporo u nich bywałam. Co zresztą sprowadzało się głównie do wpadnięcia na godzinkę, dwie, żeby mogli odespać swoje spokojnie No i donoszenie pieluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.11.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 http://www.sexyfurniture.nl/afbeeldingen/Tittyfrutty2.JPG http://foto0.m.onet.pl/_m/8e9057097636cb805400bfa91c93abf0,5,19,0.jpg jest tego więcej: http://www.sexyfurniture.nl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.11.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Jeszcze szafeczka http://www.sexyfurniture.nl/afbeeldingen/sexy%20furniture%20kast%20naaldhakken.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.11.2007 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 A teraz z innej beczki - propozycja do ogródka http://foto2.m.onet.pl/_m/1df3c982bc7c91b65392b498e35b536e,5,19,0.jpg Zapraszam na piwo I oczywiście coś na pocieszenie dla kobiet rozwojowych http://www.swiatkonsumenta.pl/user/gfx/news/testsokowpomaranczowych2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.11.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 A teraz z innej beczki - propozycja do ogródka http://foto2.m.onet.pl/_m/1df3c982bc7c91b65392b498e35b536e,5,19,0.jpg O to coś dla mojego małża. On tak bardzo kocha pifko. Ciekawe, czy ta kąpiel, to też w pifku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.11.2007 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Chyba nie - za mało piany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 15.11.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Dziewczyny jak miło poczytać że nie tylko ja nie- dzieciata jestem. Wszystkie moje rówieśniczki( mam 27 lat) juz z jednym lub z całą gromadką. I najgorsze sa te spotkania sobotnie w pubach, bo ja między młotem z kowadłem przy stole. Dziewuchy cały czas tylko o kupkach i tych sprawach więc wolę z facetami wódkę pić i o samochodach gadać i nie dlatego że mnie dzieci nie interesują, (chetnie też bym zaciążyła ale to po remoncie ) tylko że temat mi zupełnie obcy. I w towarzystwie jedną taka glojdę mam i nie raz jej sie wymsknęło" zobaczysz jak będziesz miala swoje dziecko.." No nóż mi sie w kieszeni otwiera, ze co ja niby gorsza jestem , wybrakowana jakaś? Mąż mnie cały czas pociesza ze my sie teraz wyszaleć musimy a dzidzius bedzie jak pokoik dla niego wykonczymy , co by sie nie musiał po rodzinie tułać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.11.2007 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Też wolę z facetami i o samochodach - byle nie o piłce nożnej I spokojnie się remontuj - przynajmniej będziesz miała, gdzie te dzieci hodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts