malgos2 07.05.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ufff... ale kolejki na poczcie Cześć Amtla Ja chcę znowu sobie obciąć włosy na króciutko, mam dość tych długich walających się wszędzie kłaków - za bardzo mi wyłażą No nic, to ja ide. Na szczescie mnie nie widzicie, wiec nawet jesli bedzie strasznie, nadal moge sie z Wami spotykac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.05.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Jak ostatnio poprosiłam panią Fryzjerkę o skrócenie włosów, to nie widziała mnie potem przez trzy miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.05.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Możesz nawet jak będzie bardzo strasznie, małgos Cześć OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Jak ostatnio poprosiłam panią Fryzjerkę o skrócenie włosów, to nie widziała mnie potem przez trzy miesiace Ja mam zakaz obcinania (od meza), ale i tak bym nie obciela, bo nienawidze roboty z wlosami, a z moimi bylaby jej masa, gdyby byly krotkie. Juz to sobie wyobrazam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.05.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Malgos, to Ty się pochwal nową fryzurka! ciekawe jak ci będzie w loczkach ja też w tym tygodniu (chyba) zaliczę fryzjera, ale będę sie robić z blondu... na rudo na ciemno-rudo bo za tydzień komunia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Malgos, to Ty się pochwal nową fryzurka! ciekawe jak ci będzie w loczkach ja też w tym tygodniu (chyba) zaliczę fryzjera, ale będę sie robić z blondu... na rudo na ciemno-rudo bo za tydzień komunia.. Loczki wyszly OK, nie za bardzo loczkowate, tak jak chcialam. Rozprostowaly sie, bo musialam je spiac gumka, wiec moze jutro Wam zaprezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Nareszcie w domu, uffff....... Co za dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.05.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 będę sie robić z blondu... na rudo na ciemno-rudo DLACZEGO!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Hehehe Wysłałam wczoraj mamie mailem tą fotkę z kotem w szufladzie, dziś dostałam odpowiedź: "No to widzę, że problem, szuflady został rozwiązany. Teraz, to już byś miała do czynienia z kotem. A nie radzę. Bo w ogóle to jest kocie mieszkanie i ona cię wpuszcza na karmienie i przytulanie." Trafiła w sedno... ja już od pewnego czasu tak podejrzewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Hehehe Wysłałam wczoraj mamie mailem tą fotkę z kotem w szufladzie, dziś dostałam odpowiedź: "No to widzę, że problem, szuflady został rozwiązany. Teraz, to już byś miała do czynienia z kotem. A nie radzę. Bo w ogóle to jest kocie mieszkanie i ona cię wpuszcza na karmienie i przytulanie." Trafiła w sedno... ja już od pewnego czasu tak podejrzewałam Jeszcze na wymiane zwirku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 No tak, żwirek też trzeba kotu wymienić Nie wiem, jak długo dziś posiedzę, bo padam na mordę Dzięki naszym niezastąpionym handlowcom w firmie Trzy dni mnie nie było, w zasadzie dwa - bo we wtorek byłam w robocie przez 2 czy 3 godziny, a im się udało pop....lić tak dokładnie wszystkie dokumenty, że cały dzień prawie próbowałam się domyślić, o co chodzi Teraz mam roboty na miesiąc, żeby wyegzekwować od nich prawidłowe dokumenty i odpowiednie notatki Jak znam życie znów się skończy grubą awanturą w firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 a z Twojej strony czy szefa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 będę sie robić z blondu... na rudo na ciemno-rudo DLACZEGO!!??? ale co dlaczego?? Olga, w zupełności się zgadzam z Twoją mamą Ty tam jesteś tylko jak gosposia A mieszkaniem rządzi kota, w końcu to ona tam przebywa a Ty to tylko jak gość... nocka i do roboty (na imprezkę...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Z mojej strony, bo pójdę do szefa i z szefa strony, jak się dowie Mamy wszyscy (ja, księgowość, koledzy z innej działki) już dość krycia im dup i obrywania potem po swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.05.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 bardzo rozsądne podejście do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Wiesz, ja wbrew pozorom jestem raczej niegroźna - pokrzyczę, pokrzyczę i na tym się kończy.... Ale to do czasu, po przekroczeniu pewnej granicy wyciągam ciężką artylerię I to jest chyba ten czas, zwłaszcza, że kochani koledzy swoje błędy i brak pomyślunku próbują tłumaczyć właśnie tym, że.... nas nie było (tzn. mnie i księgowości) w zeszłym tygodniu Sęk w tym, że ja byłam... mimo urlopu... I nigdy nie wyłączam komórki, zawsze odbieram, albo oddzwaniam - żaden problem zadzwonić i zapytać, ale wg mnie, próbowali nas wsadzić na minę pt. "nie może być tak, że nie ma nikogo z księgowości, ani Olgi w firmie". Tym razem im się nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.05.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 no, wiesz jak jest. Najlepiej całą winę i (robotę) zwalić na kogoś. Nie daj się, nie po to nie bylo Cię tutaj z nami tyle czasu (jak robiłaś porządki na biurku w papierach...), żeby znów odwalać czarną robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.05.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 I o to chodzi Zwłaszcza, że już jakiś czas temu wzięłam się w garść i papiery mam na bieżąco. Teraz dodatkowo mam porządek na biurku Nie da się już wmówić, że coś tam im się poplątało, bo ja nie byłam na bieżąco, albo coś... Ten głupi ch... jeden stwierdził cyt. "niech księgowość coś z tym zrobi" K..., ale mnie zapienił A głupi palant jeszcze w poniedziałek dzwonił do dziewczyn z księgowości, żeby sprawdziły na fakturze z warsztatu, jaki on ma olej w samochodzie Nie wiedział, biedactwo Ale słowem się nie zająknął, że sp.. dokumenty eksportowe Zawsze mi się wydawało, że jak się coś sp.. to się przychodzi i grzecznie mówi: "sorki, spaprałem, co można z tym zrobić, pomożecie?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.05.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 pilnuj porządku, pilnuj. Nie chcemy Cie tu znowu stracić dla porządków firmowych przez jakiegoś głupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 pilnuj porządku, pilnuj. Nie chcemy Cie tu znowu stracić dla porządków firmowych przez jakiegoś głupka Bo bedzie mial z nami do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts