OK 07.05.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Dzięki Dam se radę, ale pół dnia mi się dziś zeszło na połapaniu się, o co w tym wszystkim biega. Bo oczywiście jeden wyjechał, a drugi, nie powie od razu co i jak zrobili, i gdzie, tylko, za każdym razem koniami trzeba wyciągać. Jak już myślałam, że zrozumiałam o co chodzi i wszczęłam jakieś działania naprawcze, brałam się za kolejny transport i co widzę kolejny babol I znów dochodzenie, o co chodzi, komu do łba przyszło, dlaczego itd. I tak z co drugą fakturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.05.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Hej, jak tam od rana? Walka z fakturami trwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.05.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Cześć Właśnie się przymierzam Na razie odwaliłam bieżące sprawy, typu poczta itd. Chwila przerwy i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.05.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Cześć Właśnie się przymierzam Na razie odwaliłam bieżące sprawy, typu poczta itd. Chwila przerwy i do roboty Powodzenia! Daj wszystkim popalic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 08.05.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 witajcie, widze że niktorzy rwnie wcześnie się budzą jak ja. Trochę mi w kośc dal ten początek remontu, może potem jakoś sie poukłada.Dzisiaj wstałam później, dopiero się wyzbieralam i zaraz lecę na budowę bo może znow coś zbroili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.05.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 witajcie, widze że niktorzy rwnie wcześnie się budzą jak ja. Trochę mi w kośc dal ten początek remontu, może potem jakoś sie poukłada.Dzisiaj wstałam później, dopiero się wyzbieralam i zaraz lecę na budowę bo może znow coś zbroili Oj, na pewno cos zbroili, takie zycie. Ogladalam Twoje zdjecia i powiem Ci, ze tak mi przypominaja moja rozpierduche z poczatku remontu, ze nie moge tego spokojnie ogladac. Jak juz bedzie wymiecione to sie przyjrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.05.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Olga może trzeba przerwę na kawkę zrobić???... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.05.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Zaraz robię przerwę na powrót do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.05.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 jeszcze w drodze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.05.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Cześc kobietki. Dzisiaj u mnie trochę chłodno więc nie "śmigam" po podwórku Ale teraz z kolei chyba was nie ma ? Może wystawię coś na stół to się skusicie? : http://www.alkohols.yoyo.pl/whisky/drinki/images/old_fashioned.jpg http://www.alkohols.yoyo.pl/whisky/drinki/images/rusty_nail.jpg http://pizzadominium.home.pl/ex/upload/images/IMGiTasYz.jpg http://pizzadominium.home.pl/ex/upload/images/IMGACAeBi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.05.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Jestem Kasiu, ale wyżerka Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.05.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No domyśliłam się, że kobieta pracująca głodna do domu wraca -ja tak właśnie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.05.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Głodna i padnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.05.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Cholerka -a mnie w pracy dołują -po długim weekendzie każdy opowiada o wojażach i pokazuje foty: Paryż, Toskania, Alpy -itp.. itd... A ja weekend spędziłam na podwórku przed domem Ale jak wybuduję -TO JUŻ JA IM POKAŻĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.05.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 A mnie w pracy tylko głupotą dołują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.05.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 A mnie w pracy tylko głupotą dołują No to ja jeszcze nie mam aż tak źle ! Acha -dzisiaj zapodali harmonogram "imprezy integracyjnej" 5-6.07 -ale strojów jeszcze nie rozdawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.05.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Może Wam zafundują służbowy negliż Logo można na pośladku wytatuować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.05.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dzien dobry. Wczoraj padl mi internet, nie moglam sie tu udzielac. Ale juz chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.05.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Cześć A mi wczoraj padło ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.05.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Cześć A mi wczoraj padło ciało A ja sie wybieram do mieszkanka i wybrac sie nie moge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts