Mohag 12.05.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 robota nie zajac dobrze mi mowic bo mam dzisiaj wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 12.05.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 dobry, dobry Jak robota nie ucieknie to zawsze można uciec z roboty - jak ja Siadam do kawki i śniadanka, ktorego nie mogłam zjeść (tak naprawdę badania dziś robilam...) Jak sie posilę to pomyślę o powrocie na moje rumowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A ja dzisiaj znikam i pije az do soboty!!! Postaram sie zagladac od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 12.05.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 hhoho, malgos, wróc ino Ja czekam na zdjęcia Twojej chałupki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 No ładnie Małgoś, w nałóg nie wpadnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Obiecuje kolezanki, ze sie nie stocze na dno (tak od razu ). Moze w miedzyczasie grzebki sie odezwa i zarzadze powolne konczenie najciezszych robot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Życzę Ci tego I żeby to kończenie nie było powolne, tylko żebyś się ich jak najszybciej pozbyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Życzę Ci tego I żeby to kończenie nie było powolne, tylko żebyś się ich jak najszybciej pozbyła Spoko, 17 czerwca juz mnie tu nie bedzie, wiec do tego czasu jak czegos nie skoncza, to juz nie skoncza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Ale pod internetem będziesz, mam nadzieję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Ale pod internetem będziesz, mam nadzieję? Oczywiscie!!! Bede z Wami dzien i noc (raczej noc ze wzgledu na roznice czasu). Teraz czekam jeszcze na meza, co by po mnie przyjechal, bo autko rano w serwisie bylo. Ma pare rzeczy po drodze zalatwic, wiec to moze potrwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A na razie miłego chlańska życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A na razie miłego chlańska życzę Dzieki. Mam nadzieje miec dosyc alkoholu na co najmniej nastepne dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A na razie miłego chlańska życzę Dzieki. Mam nadzieje miec dosyc alkoholu na co najmniej nastepne dwa tygodnie No, to długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 zaraz, zaraz...ale na parapetówę Malgos to dotrzesz chyba???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Z moich obliczeń wynika, że dotrze Teraz tydzień pije, potem wyjeżdża 17 czerwca - tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Z moich obliczeń wynika, że dotrze Teraz tydzień pije, potem wyjeżdża 17 czerwca - tak??? Dobrze kombinujesz... Tylko nie wiem, jak to bedzie z urodzinami meza i z moja praca - czy uda mi sie z soboty na niedziele wszystko przelozyc. Jesli sie uda to oczywiscie przyjade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Z moich obliczeń wynika, że dotrze Teraz tydzień pije, potem wyjeżdża 17 czerwca - tak??? Dobrze kombinujesz... Tylko nie wiem, jak to bedzie z urodzinami meza i z moja praca - czy uda mi sie z soboty na niedziele wszystko przelozyc. Jesli sie uda to oczywiscie przyjade. Co się ma nie udać? Bierzesz i przekładasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Z moich obliczeń wynika, że dotrze Teraz tydzień pije, potem wyjeżdża 17 czerwca - tak??? Dobrze kombinujesz... Tylko nie wiem, jak to bedzie z urodzinami meza i z moja praca - czy uda mi sie z soboty na niedziele wszystko przelozyc. Jesli sie uda to oczywiscie przyjade. Co się ma nie udać? Bierzesz i przekładasz Wymaga to zmiany planow moich uczniow, nie tylko moich, wiec jest to cokolwiek skomplikowane. Wystarczy ze jedna meda sie nie bedzie chciala w niedziele spotkac i leze. Ale moze bedzie OK. Maz stoi w korku. W dodatku (tu nie bede klac, bo musialabym obrazic prezydenta) ....... pi, pi, pi ...... odwiedzil nas w Krakowie, wiec korki jeszcze wieksze niz zwykle. Mielismy byc w Piotrkowie o 6, a o 6 to my ledwo wyjedziemy jak znam zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Korki, powiadasz, większe niż zwykle To nie chciałabyś mieć tam prezydenta na stałe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Korki, powiadasz, większe niż zwykle To nie chciałabyś mieć tam prezydenta na stałe?? Nieeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts