OK 12.05.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Korki, powiadasz, większe niż zwykle To nie chciałabyś mieć tam prezydenta na stałe?? Nieeeee.... To może chociaż parlament byście wzięli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Korki, powiadasz, większe niż zwykle To nie chciałabyś mieć tam prezydenta na stałe?? Nieeeee.... To może chociaż parlament byście wzięli? Wystarczy nam Rada Miasta - banda kretynow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Korki, powiadasz, większe niż zwykle To nie chciałabyś mieć tam prezydenta na stałe?? Nieeeee.... To może chociaż parlament byście wzięli? Wystarczy nam Rada Miasta - banda kretynow... Ale górnicy by mieli bliżej protestować Radę Miasta niestety też posiadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Korki, powiadasz, większe niż zwykle To nie chciałabyś mieć tam prezydenta na stałe?? Nieeeee.... To może chociaż parlament byście wzięli? Wystarczy nam Rada Miasta - banda kretynow... Ale górnicy by mieli bliżej protestować Radę Miasta niestety też posiadamy Gornicy ostatnio pod Tesco protestowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Korki, powiadasz, większe niż zwykle To nie chciałabyś mieć tam prezydenta na stałe?? Nieeeee.... To może chociaż parlament byście wzięli? Wystarczy nam Rada Miasta - banda kretynow... Ale górnicy by mieli bliżej protestować Radę Miasta niestety też posiadamy Gornicy ostatnio pod Tesco protestowali... Widać też uważają, że należy się Wam zwrot stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Korki, powiadasz, większe niż zwykle To nie chciałabyś mieć tam prezydenta na stałe?? Nieeeee.... To może chociaż parlament byście wzięli? Wystarczy nam Rada Miasta - banda kretynow... Ale górnicy by mieli bliżej protestować Radę Miasta niestety też posiadamy Gornicy ostatnio pod Tesco protestowali... Widać też uważają, że należy się Wam zwrot stolicy O nie, lepiej pogadaj z kims z Gniezna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Korki, powiadasz, większe niż zwykle To nie chciałabyś mieć tam prezydenta na stałe?? Nieeeee.... To może chociaż parlament byście wzięli? Wystarczy nam Rada Miasta - banda kretynow... Ale górnicy by mieli bliżej protestować Radę Miasta niestety też posiadamy Gornicy ostatnio pod Tesco protestowali... Widać też uważają, że należy się Wam zwrot stolicy O nie, lepiej pogadaj z kims z Gniezna... Zawszeć to jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Korki, powiadasz, większe niż zwykle To nie chciałabyś mieć tam prezydenta na stałe?? Nieeeee.... To może chociaż parlament byście wzięli? Wystarczy nam Rada Miasta - banda kretynow... Ale górnicy by mieli bliżej protestować Radę Miasta niestety też posiadamy Gornicy ostatnio pod Tesco protestowali... Widać też uważają, że należy się Wam zwrot stolicy O nie, lepiej pogadaj z kims z Gniezna... Zawszeć to jakiś pomysł Kurna, dopiero teraz mezus dojechal do swojej pracowni po graty, normalnie jaja. Ma jeszcze po cos skoczyc do mieszkanka, a potem po mnie, bo stad mamy wyjazd na A4. Zglupieli w tym miescie, czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Nic mi nie mów, bo ja codziennie przed wyjściem z roboty się zastanawiam, ile czasu będę dziś wracała Minimum to 30-40 minut, ale jak się trafi "udany" dzień to 1,5 i 2 godziny I prawie do samego domu nie jestem w stanie stwierdzić, czy dotrę za minutkę, czy za 1,5 godziny. Największe korki mam pod samym domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Nic mi nie mów, bo ja codziennie przed wyjściem z roboty się zastanawiam, ile czasu będę dziś wracała Minimum to 30-40 minut, ale jak się trafi "udany" dzień to 1,5 i 2 godziny I prawie do samego domu nie jestem w stanie stwierdzić, czy dotrę za minutkę, czy za 1,5 godziny. Największe korki mam pod samym domem Ja normalnie jezdze taksowkami, a one moga przejezdzac przez samo centrum i maja powyznaczane pasy dla autobusow i taksowek, wiec tak sie tych korkow nie czuje, a prywatnym autem to nie daj Boze. Wszystko rozkopane, mozna sie pochlastac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Ja bym zbankrutowała Poza tym u nas jest mało tych wydzielonych pasów i akurat nie po "mojej" trasie. Poza tym one obowiązują do 18tej, a jak się trafi dzień korkowy, to szczyt jest do 20tej albo lepiej. Wtedy te pasy też stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.05.2008 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Na razie uciekam. Małgoś, miłego chlańska i dobrej zabawy, ja też na piwko dziś się wybieram, to się "zobaczymy", jak wrócisz Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Na razie uciekam. Małgoś, miłego chlańska i dobrej zabawy, ja też na piwko dziś się wybieram, to się "zobaczymy", jak wrócisz Pa pa Mialam juz byc dawno kolo Katowic . To do nastepnego razu. Bede do Was zagladac jak mi sie uda wyrwac chwilke miedzy jednym piwkiem a drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.05.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Cześć dziewczyny Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.05.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Hej, cos slabo dzialacie dziewczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.05.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 cześć dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.05.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.05.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 zaraz do domku, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.05.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 chyba wszystkie laski wywiało na podwórka, bo cisza taka wszędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts