malgos2 19.05.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 A kobitka, co na to? Chyba ma zgryza. Powiedzialam jej, ze nie odradzam calkowicie, ale tez nie polecam z calego serca i ze musi ich pilnowac szczegolnie jesli chodzi o kosztorys - co jest wliczone, a co nie. Oczywiscie okazalo sie, ze grzebek dal jej cene na podloge ale bez listew (klasyka). Zgodnie z prawda powiedzialam jej, ze udalo im sie u mnie wyrownac powierzchnie pod podloga, ale ze nalezy ich bardzo pilnowac. Chyba sama teraz nie bedzie wiedziala, co ma robic. Biedny grzebek, pewnie sie spodziewal, ze bede go wychwalac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 A kobitka, co na to? Chyba ma zgryza. Powiedzialam jej, ze nie odradzam calkowicie, ale tez nie polecam z calego serca i ze musi ich pilnowac szczegolnie jesli chodzi o kosztorys - co jest wliczone, a co nie. Oczywiscie okazalo sie, ze grzebek dal jej cene na podloge ale bez listew (klasyka). Zgodnie z prawda powiedzialam jej, ze udalo im sie u mnie wyrownac powierzchnie pod podloga, ale ze nalezy ich bardzo pilnowac. Chyba sama teraz nie bedzie wiedziala, co ma robic. Biedny grzebek, pewnie sie spodziewal, ze bede go wychwalac... Jakoś mi go nie żal Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 A kobitka, co na to? Chyba ma zgryza. Powiedzialam jej, ze nie odradzam calkowicie, ale tez nie polecam z calego serca i ze musi ich pilnowac szczegolnie jesli chodzi o kosztorys - co jest wliczone, a co nie. Oczywiscie okazalo sie, ze grzebek dal jej cene na podloge ale bez listew (klasyka). Zgodnie z prawda powiedzialam jej, ze udalo im sie u mnie wyrownac powierzchnie pod podloga, ale ze nalezy ich bardzo pilnowac. Chyba sama teraz nie bedzie wiedziala, co ma robic. Biedny grzebek, pewnie sie spodziewal, ze bede go wychwalac... Jakoś mi go nie żal Dziwne Dla takich chwil warto robic remont... Czuje, ze z ta kobitka nie pojdzie mu juz tak latwo jak ze mna. Szczegolnie, ze ma zle doswiadczenia i zostala przeze mnie niezle nastawiona. Wk... tylko jest to, ze bierze sie za inne roboty, a u mnie wszystko rozgrzebane. Jutro kolej na meza - musi na niego naskoczyc konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ten mój robił dokładnie to samo Jak już robota prawie skończona i kasy zostało niewiele, to trzeba było na szybko szukać następnego inwestora, który znowu sypnie kasą po tygodniu roboty. Z tego, co mi glazurnik donosi, dalej robi to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ten mój robił dokładnie to samo Jak już robota prawie skończona i kasy zostało niewiele, to trzeba było na szybko szukać następnego inwestora, który znowu sypnie kasą po tygodniu roboty. Z tego, co mi glazurnik donosi, dalej robi to samo Maz obejrzal te cholerna wylewke w kiblu, ktora miala byc probka i mowi, ze po umyciu podlogi (czego oczywiscie grzebek nie zrobil) wyglada to dosc dziwnie. Nie wiem, czy nadal nie bede musiala kogos szukac, kto bedzie wiedzial, co robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Nóż się w kieszeni otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Nóż się w kieszeni otwiera No...... Tylko najgorzej, ze mnie namowil na zatarcie siatki elewacyjnej pod wylewke, ja wezme jakiegos goscia z Ardexu czy jakiejs innej firmy (ci przynajmniej wiedza, co robia), a ten mi powie, ze to wszystko jest do usuniecia. I wtedy to ja po prostu dostane bialej goraczki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Na pierwszy rzut ucha to brzmi rozsądnie, ale czy tak się fachowo robi takie wylewki, to nie mam pojęcia Pociesz się, że ja mam tę siatkę na suficie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Na pierwszy rzut ucha to brzmi rozsądnie, ale czy tak się fachowo robi takie wylewki, to nie mam pojęcia Pociesz się, że ja mam tę siatkę na suficie w kuchni Z tego, co czytalam porady ludzi na forum to tak sie robi, wiec to by moze bylo i OK. Tylko wiesz, ja juz zaplacilam za dwie probki, a zadna z nich jest nie do przyjecia. Wiecej w balona robic sie nie dam. Czytalam tu, ze wlasnie wylewki ardexu do dobre, musze ich poszukac, tylko mnie chodzi o probke koloru. W maxicie nie maja (mimo, ze sprzedaja wylewki w roznych kolorach, to powinni kurna miec probki), w innych firmach moze byc podobnie. Eksperymentow mam juz serdecznie dosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Myślę, że tych próbek nie mają, bo tak naprawdę to pewnie zawsze w praniu wychodzi Mają różne kolory, ale jasne, czy ciemne to może zależeć od wszystkiego - dodasz ciut więcej lub ciut mniej wody, będzie więcej lub mniej wilgoci w powietrzu, jaka temperatura schnięcia itd... Nikt nie zrobi próbek, żeby się nie narażać na zarzuty, że efekt inny Może jednak namalujcie tę podłogę i z głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ty się Malgos nie denerwuj póki co. Przyjdzie na to pora w swoim czasie Myślę, że próbek nie ma również dlatego, że mało osób jak do tej pory interesował dokładnie kolor betonu, jeśli będzie popyt na taki produkt zamiast na podłogi, to i próbki się znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Myślę, że tych próbek nie mają, bo tak naprawdę to pewnie zawsze w praniu wychodzi Mają różne kolory, ale jasne, czy ciemne to może zależeć od wszystkiego - dodasz ciut więcej lub ciut mniej wody, będzie więcej lub mniej wilgoci w powietrzu, jaka temperatura schnięcia itd... Nikt nie zrobi próbek, żeby się nie narażać na zarzuty, że efekt inny Może jednak namalujcie tę podłogę i z głowy? Sugerujesz, zeby zrobic parkiet a potem go pomalowac na beton? Tak mi jeszcze nie odbilo. Farba bedzie sie zmywac zawsze, wiec to nie praktyczne. . To nie chodzi o to, czy bedzie troche jasniej czy ciemniej tylko czy kolor bedzie czerwony czy czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Myślę, że tych próbek nie mają, bo tak naprawdę to pewnie zawsze w praniu wychodzi Mają różne kolory, ale jasne, czy ciemne to może zależeć od wszystkiego - dodasz ciut więcej lub ciut mniej wody, będzie więcej lub mniej wilgoci w powietrzu, jaka temperatura schnięcia itd... Nikt nie zrobi próbek, żeby się nie narażać na zarzuty, że efekt inny Może jednak namalujcie tę podłogę i z głowy? Sugerujesz, zeby zrobic parkiet a potem go pomalowac na beton? Tak mi jeszcze nie odbilo. Farba bedzie sie zmywac zawsze, wiec to nie praktyczne. . To nie chodzi o to, czy bedzie troche jasniej czy ciemniej tylko czy kolor bedzie czerwony czy czarny Nie posądzam Cię o takie odbicia Sugeruję, żeby przemalować wylewkę tę wylewkę na taki kolor, co Wam pasi (jeśli technicznie jest dobra) i zalać ją żywicą jak było w planie Tylko może nie olejną - przypuszczam, że beton dobrze przyjmie farby wodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Myślę, że tych próbek nie mają, bo tak naprawdę to pewnie zawsze w praniu wychodzi Mają różne kolory, ale jasne, czy ciemne to może zależeć od wszystkiego - dodasz ciut więcej lub ciut mniej wody, będzie więcej lub mniej wilgoci w powietrzu, jaka temperatura schnięcia itd... Nikt nie zrobi próbek, żeby się nie narażać na zarzuty, że efekt inny Może jednak namalujcie tę podłogę i z głowy? Sugerujesz, zeby zrobic parkiet a potem go pomalowac na beton? Tak mi jeszcze nie odbilo. Farba bedzie sie zmywac zawsze, wiec to nie praktyczne. . To nie chodzi o to, czy bedzie troche jasniej czy ciemniej tylko czy kolor bedzie czerwony czy czarny Nie posądzam Cię o takie odbicia Sugeruję, żeby przemalować wylewkę tę wylewkę na taki kolor, co Wam pasi (jeśli technicznie jest dobra) i zalać ją żywicą jak było w planie Tylko może nie olejną - przypuszczam, że beton dobrze przyjmie farby wodne Ale ta podloga nie ma byc zalewana zywica, tylko impregnowana impregnatem akrylowym. Chodzi nam o taki naturalny kolor betonu, a wiele wylewek jest bardzo ciemnych. Tego rozjasnic sie nie da za bardzo. No i jeszcze bardziej chodzi o to, ze jedna z tych probek wyszla jakas popekana (albo popekala w ciagu tego miesiaca) - to juz jest znacznie gorszy kanal nawet niz ten kolor. Druga probka jest tez do d..., bo tam z kolei jest faktura - wyszly takie kropeczki jakby od walka z kolcami. Szlag mnie trafia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Jeśli technicznie są be, to faktycznie kiepsko Ale może fachowcy coś wymyślą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ciężka sprawa będzie z tym betonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Jeśli technicznie są be, to faktycznie kiepsko Ale może fachowcy coś wymyślą? No wlasnie tego sie boje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Jeśli technicznie są be, to faktycznie kiepsko Ale może fachowcy coś wymyślą? No wlasnie tego sie boje... W razie czego... ten bilet to masz powrotny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Jeśli technicznie są be, to faktycznie kiepsko Ale może fachowcy coś wymyślą? No wlasnie tego sie boje... W razie czego... ten bilet to masz powrotny? Niestety tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts