onna 19.05.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 bry wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 o, proszę, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ciężka sprawa będzie z tym betonem Maz mnie pocieszyl, ze to chyba nie wina produktu, a wykonania, wiec zawsze mozna grzebka zmienic skoro juz wiemy, czego uzyc. Ale on tez sie moze mylic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 bry, bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Dobry, dobry. Aaaaaaa i zapomnialam, ze naszej rudej kolezance bardzo do twarzy w nowym kolorku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 a mnie się wydaje, że to jednak wina produktu, ale ja też sie mogę mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Dobry, dobry. Aaaaaaa i zapomnialam, ze naszej rudej kolezance bardzo do twarzy w nowym kolorku... tia... tylko ona się jakoś nie czuje do twarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 No to... http://www.savingadvice.com/images/blog/beer-1.jpg http://www.serducho.pl/kocham_cie/images/mleko.jpg W gardłach Wam nie zaschło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 a mnie się wydaje, że to jednak wina produktu, ale ja też sie mogę mylić Jutro tam jade jeszcze raz rzucic okiem, bo na razie ogledziny doglebne byly beze mnie. Cos tez malo tej wylewki zuzyli, wiec albo dolali za duzo wody, albo za cienko ja wylali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ciężka sprawa będzie z tym betonem Maz mnie pocieszyl, ze to chyba nie wina produktu, a wykonania, wiec zawsze mozna grzebka zmienic skoro juz wiemy, czego uzyc. Ale on tez sie moze mylic... Jak popękana, to na pewno grzebków wina, pewnie za mało wody miała jak schła - nie podlewali jej, ani nie przykryli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 zaschło dobre na spanko, bo mnie zmaga http://www.serducho.pl/kocham_cie/images/mleko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Hhhmm, a mnie ciągnie do kuchni Muszę napaść na lodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Hhhmm, a mnie ciągnie do kuchni Muszę napaść na lodówkę Idziesz biust nakarmic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.05.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 no ja zjadlam pierogi i mogę sie brać do roboty ale wypić coś dobrego bym chętnie - malż na imprezie a ja tu sama, ciemno, zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Hhhmm, a mnie ciągnie do kuchni Muszę napaść na lodówkę Idziesz biust nakarmic? On nie chce żreć Dup.sko chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ja dziś przez południe zeżarłam dużą paczkę rafaello ale to kokosik, więc poszło gładko, jak zwykle Onna, gdzie ten Twój małż baluje bez Ciebie??? I to w poniedziałek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ja się ostatnio dożywiałam ferrero, ale promocja w Auchan się skończyła Kokoski to nie moja dziedzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ja się ostatnio dożywiałam ferrero, ale promocja w Auchan się skończyła Kokoski to nie moja dziedzina A ja sie moge dozywiac i kokoskiem i czekolada i wszystkim co sie nawinie oprocz bezow... A potem mam taaaaakie wyrzuty sumienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ja się ostatnio dożywiałam ferrero, ale promocja w Auchan się skończyła Kokoski to nie moja dziedzina A ja sie moge dozywiac i kokoskiem i czekolada i wszystkim co sie nawinie oprocz bezow... A potem mam taaaaakie wyrzuty sumienia... A ja to i bezy mogę, zwłaszcza jak sama zrobię A wyrzutów sumienia nie mam - jak zjadłam, tzn. że mój organizm potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 19.05.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 małżon baluje służbowo, niech sobie bidak odpocznie bo ja mam dlugi weekend a on znow praca w weekend. I to latanie dom-budowa-praca jest męcząće. Jeszcze pogoda nam sie spsuła, ani gdzies na spacer pojśc ani wyjechać na dzień... z kokosikiem to dziwna sprawa - ja generalnie nie lubię ale Rafaello to zupełnie inna bajka. pewnie sęk w migdałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts