OK 21.05.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 zrobią Ci poprawkę za darmo I będzie Cię to kosztować po czekoladzie Pomysle nad tym... Jak przy okazji masz coś jeszcze do demontażu, to przypuszczam, że panowie chętnie się tym zajmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 zrobią Ci poprawkę za darmo I będzie Cię to kosztować po czekoladzie Pomysle nad tym... Jak przy okazji masz coś jeszcze do demontażu, to przypuszczam, że panowie chętnie się tym zajmą A tym kablem miedzy sufitem a antresola by sie nie zajeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 zrobią Ci poprawkę za darmo I będzie Cię to kosztować po czekoladzie Pomysle nad tym... Jak przy okazji masz coś jeszcze do demontażu, to przypuszczam, że panowie chętnie się tym zajmą A tym kablem miedzy sufitem a antresola by sie nie zajeli? Myślę, że bez problemów A co z nim trzeba zrobić? Urwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 zrobią Ci poprawkę za darmo I będzie Cię to kosztować po czekoladzie Pomysle nad tym... Jak przy okazji masz coś jeszcze do demontażu, to przypuszczam, że panowie chętnie się tym zajmą A tym kablem miedzy sufitem a antresola by sie nie zajeli? Myślę, że bez problemów A co z nim trzeba zrobić? Urwać? No wlasnie trzeba tak urwac, zeby nie bylo na mnie, ze to ja urwalam. Czyli jakas symulacja trzesienia ziemi, albo cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 zrobią Ci poprawkę za darmo I będzie Cię to kosztować po czekoladzie Pomysle nad tym... Jak przy okazji masz coś jeszcze do demontażu, to przypuszczam, że panowie chętnie się tym zajmą A tym kablem miedzy sufitem a antresola by sie nie zajeli? Myślę, że bez problemów A co z nim trzeba zrobić? Urwać? No wlasnie trzeba tak urwac, zeby nie bylo na mnie, ze to ja urwalam. Czyli jakas symulacja trzesienia ziemi, albo cos... To gadaj z Anią Może przy okazji jakichś zakupów w Krakowie podrzuci Ci Dawidka do przypilnowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 zrobią Ci poprawkę za darmo I będzie Cię to kosztować po czekoladzie Pomysle nad tym... Jak przy okazji masz coś jeszcze do demontażu, to przypuszczam, że panowie chętnie się tym zajmą A tym kablem miedzy sufitem a antresola by sie nie zajeli? Myślę, że bez problemów A co z nim trzeba zrobić? Urwać? No wlasnie trzeba tak urwac, zeby nie bylo na mnie, ze to ja urwalam. Czyli jakas symulacja trzesienia ziemi, albo cos... To gadaj z Anią Może przy okazji jakichś zakupów w Krakowie podrzuci Ci Dawidka do przypilnowania Pogadam, tylko cos zniknela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 zrobią Ci poprawkę za darmo I będzie Cię to kosztować po czekoladzie Pomysle nad tym... Jak przy okazji masz coś jeszcze do demontażu, to przypuszczam, że panowie chętnie się tym zajmą A tym kablem miedzy sufitem a antresola by sie nie zajeli? Myślę, że bez problemów A co z nim trzeba zrobić? Urwać? No wlasnie trzeba tak urwac, zeby nie bylo na mnie, ze to ja urwalam. Czyli jakas symulacja trzesienia ziemi, albo cos... To gadaj z Anią Może przy okazji jakichś zakupów w Krakowie podrzuci Ci Dawidka do przypilnowania Pogadam, tylko cos zniknela... Pewnie sprząta Ja też znikam, uciekam z roboty. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 zrobią Ci poprawkę za darmo I będzie Cię to kosztować po czekoladzie Pomysle nad tym... Jak przy okazji masz coś jeszcze do demontażu, to przypuszczam, że panowie chętnie się tym zajmą A tym kablem miedzy sufitem a antresola by sie nie zajeli? Myślę, że bez problemów A co z nim trzeba zrobić? Urwać? No wlasnie trzeba tak urwac, zeby nie bylo na mnie, ze to ja urwalam. Czyli jakas symulacja trzesienia ziemi, albo cos... To gadaj z Anią Może przy okazji jakichś zakupów w Krakowie podrzuci Ci Dawidka do przypilnowania Pogadam, tylko cos zniknela... Pewnie sprząta Ja też znikam, uciekam z roboty. Pa Mam nadzieje, ze bedziesz wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 znikła.... byłam se poleżeć, bo kręgosłup protestuje coś ostatnio coraz częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 znikła.... byłam se poleżeć, bo kręgosłup protestuje coś ostatnio coraz częściej Za 3 minuty usuwam loczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.05.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cholerka -ostatnio nie mam czasu żeby do Was wpadac, a jak już zajrzę to zupełnie nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cholerka -ostatnio nie mam czasu żeby do Was wpadac, a jak już zajrzę to zupełnie nie wiem o co chodzi Nie przejmuj sie, nie bylo mnie pare dni i tez mam problemy, zeby sie zalapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 21.05.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Ja też tu dawno nie zaglądałam i połapać się nie mogę... Dziewczyny, czy wy cos jecie w ogóle?? Bo o sen nawet nie pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 nio... właśnie kończę paczkę ciastek, bo takie dobre mi małż kupił i przegryzam je chipsami... no i popijam kawką, bo jeszcze dzis nie piłam.... wszystko między klikiem a klikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Kasiu, loczki są u Malgos w dzienniki...jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Kasiu, loczki są u Malgos w dzienniki... jeszcze... Juz nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no, to długo nie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no, to długo nie były I tak dluzej niz planowalam... Wole, zeby moja geba zbyt dlugo tu nie wisiala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 a czemu to?? jesteś taka ładniutka z buźki, że nie ma się co chować i wiem, wiem.. myślisz tak jak każda kobieta... samokrytyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts