malgos2 22.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Małgoś, u mamy jeszcze dwie pary takich rogów tkwią i nie wiadomo, co z nimi zrobić Ja bym moze znalazla zastosowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.05.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Małgoś, u mamy jeszcze dwie pary takich rogów tkwią i nie wiadomo, co z nimi zrobić Ja bym moze znalazla zastosowanie... Tiaaa, bo Ty mężatka jesteś Mayland, cześć 3 razy pisałam odpowiedź i mnie wywalało z internetu A potem to myślałam, że mi laptop padł, bo się wyświetlił jakiś błąd hardwaru i wsio zgasło, chwilę trwało, zanim znów się odpalił normalnie I strachu się najadłam Garderobę może skończę jutro Rogi będą czekać na sponsora z zamczyskiem A stoliczki na napływ gotówki na renowację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Garderobę widzę zaplanowałaś w większosci na rzeczy wiszące. Fajne te drążki są. Napewno będzie funkcjonalna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.05.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Tak, większość wisząca - bo składanie mi nie wychodzi i prawie wszystko trzymam na drążkach Wstawię tam jeszcze jakieś małe coś z szufladami na majtasy i inne takie (jakoś nie chcą wisieć) i to wszystko. Miałam już tak zrobioną garderobę w mieszkaniu i się sprawdziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Ja bieliznę to lubię trzymać w komodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.05.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Ja bieliznę to lubię trzymać w komodzie Ja też, tylko nie mam miejsca na komodę Na razie będę improwizować - myślę o takim stelażu z Ikei z szufladami drucianym lub plastikowymi Ale to muszę najpierw powiesić, co ma wisieć i zobaczyć ile miejsca zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Ja bieliznę to lubię trzymać w komodzie Ja też, tylko nie mam miejsca na komodę Na razie będę improwizować - myślę o takim stelażu z Ikei z szufladami drucianym lub plastikowymi Ale to muszę najpierw powiesić, co ma wisieć i zobaczyć ile miejsca zostanie Ja mam ten sam problem, nie mam miejsca na komode i mysle, ze walne jakies szuflady lub kosze na prowadnicach. Rogow nikomu nie przyprawiam (poki co)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Dzień dobry http://kulinar-bg.com/images/news/B-coffe-3-thumb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Ja bieliznę to lubię trzymać w komodzie Ja też, tylko nie mam miejsca na komodę Na razie będę improwizować - myślę o takim stelażu z Ikei z szufladami drucianym lub plastikowymi Ale to muszę najpierw powiesić, co ma wisieć i zobaczyć ile miejsca zostanie Ja mam ten sam problem, nie mam miejsca na komode i mysle, ze walne jakies szuflady lub kosze na prowadnicach. Rogow nikomu nie przyprawiam (poki co)... To co byś z nimi zrobiła? Trzymała w szafie jako straszak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 To co byś z nimi zrobiła? Trzymała w szafie jako straszak? Moze? A moze sluzylyby mi jako bron na sasiadow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 To co byś z nimi zrobiła? Trzymała w szafie jako straszak? Moze? A moze sluzylyby mi jako bron na sasiadow? To chyba nie ten kaliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 To co byś z nimi zrobiła? Trzymała w szafie jako straszak? Moze? A moze sluzylyby mi jako bron na sasiadow? To chyba nie ten kaliber Kaliber nie ma znaczenia. Jak sie chce, mozna podciac gardlo plastikowym nozem albo karta kredytowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 rogi zaje...ste stoliki super klasyka, nie ma co, a ten ostatni to mi się jakoś tak kwiatkowo kojarzy... tzn, jako półka na doniczki?? Olga, czy ta garderoba bedzie miała potem drzwi?? Jak szafa? Bo też chcemy sobie zrobić samodzielnie szafę na całą ścianę i właśnie się zastanawiam, czy robić boki i tył, czy tylko drzwi od frontu na prowadnicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2008 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Drzwi będą... kiedyś Łamane Na razie będą frędzle, jak się wreszcie do LM wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2008 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Aha, ja bym pleców i boków nie robiła, jeśli są ściany - podnosi to koszty i zmniejsza ilość miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Aha, ja bym pleców i boków nie robiła, jeśli są ściany - podnosi to koszty i zmniejsza ilość miejsca no właśnie, dzięki, ja chyba też nie zrobię tzn. jeden musi być, ale tyłu i drugi sobie tak myślę, że odpuszczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2008 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Aha, ja bym pleców i boków nie robiła, jeśli są ściany - podnosi to koszty i zmniejsza ilość miejsca no właśnie, dzięki, ja chyba też nie zrobię tzn. jeden musi być, ale tyłu i drugi sobie tak myślę, że odpuszczę.. Wg mnie, nie ma sensu. Ja tak zabuduję szafę na korytarzu - bez boków i pleców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 a gdzie nabyłaś towar na tą garderobę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2008 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Na tą to w Ikei - ale to nie był dobry pomysł Jest tymczasowo, jak będę miała forsę to wymienię, a to dam do piwnicy W Ikei są dobre systemy - ale ten akurat ma zbyt dużo wad, jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 no, i to dobrze wiedzieć chcemy taką szafę zrobić dopiero na jesień, ale wolę wcześniej się zorientować, bo potem, jak się dzidzi urodzi, to już nie będzie czasu na rozeznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts