kachna28 23.05.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Wpadłam z Banderasem http://pl.youtube.com/watch?v=El6HQ6h9b3M Czemu nikt nie komentuje banderasa -jak on taki piękny!!! Rogi -no zupełnie nie w moim guście niestety... za to stoliczki SUUUPER!! a ten z herbem na blacie to jakiś rodowy jest? olga ty jesteś szlachcianka ze dwora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.05.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Mi również się te stoliczki podobają. Kolezanki mąż zajmuje się renowacją takich mebli. Pewnie zrobiłby z nich cudeńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 proszę... gdzie nie spojrzeć, to Mayland ma znajomości... trzeba to wykorzystać Olga zaległy sabacik nadrabiasz?? czy może hiszpan.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 23.05.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 co do szaf z drzwiami - jak są ściany w odległości 1,5 m to chyba muszę zrobic te boki, prawda? bo podzielić ta przestrzeń obowiązkowo trzeba na półki... Ja tak dużo do wieszania nie potrzebuję,a miejsca wszem , sporo mi trzeba w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2008 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Onna, dajesz tylko ścianki wew. dzielące szafę na części, jak Ci wygodniej - nie ma potrzeby dawać ścianek przy ścianie murowanej. Aniu, naprawdę mi dzisiaj nie w głowie balangi były, mam nadzieję, że w sobotę będzie lepiej, bo na piwko się wybieram Mayland, niestety renowacja to trochę kasy, a chwilowo, nawet jak mam, to wolę na co innego wydać. Za to niedługo wkleję kanapę i fotel, które moja mama właśnie dała do renowacji - wygląda na to, że kanapa wyląduje u mnie tymczasowo Kasiu, intarsja na stoliku to herb "Rzeczpospolitej Trojga Narodów", czyli polski Orzeł, litewska Pogoń i ruski (Ruś Kijowska) Archanioł http://www3.uj.edu.pl/alma/alma/39/foto/07.jpg A Banderasa oglądnę w poniedziałek, bo mi w domku się nie odpala stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Ja bym tylko zmienila "Boze zbaw Polske", na "Boze spraw, zeby Polska dostala sie pod okupacje niemiecka, albo amerykanska, albo jakakolwiek inna i to jak najszybciej...". Myslisz, ze przy renowacji moga Ci to troszke uaktualnic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2008 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Małgoś, akurat intarsja napisu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Małgoś, akurat intarsja napisu nie ma To w porzadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2008 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Małgoś, akurat intarsja napisu nie ma To w porzadku... Fotka jest z netu, intarsja zbyt zniszczona, żeby dobrze było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Małgoś, akurat intarsja napisu nie ma To w porzadku... Fotka jest z netu, intarsja zbyt zniszczona, żeby dobrze było widać Moze jednak mozna cos dopisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2008 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Małgoś, akurat intarsja napisu nie ma To w porzadku... Fotka jest z netu, intarsja zbyt zniszczona, żeby dobrze było widać Moze jednak mozna cos dopisac? I co, znowu za kilkadziesiąt lat zmieniać, jak się zmieni sytuacja? Tak lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Małgoś, akurat intarsja napisu nie ma To w porzadku... Fotka jest z netu, intarsja zbyt zniszczona, żeby dobrze było widać Moze jednak mozna cos dopisac? I co, znowu za kilkadziesiąt lat zmieniać, jak się zmieni sytuacja? Tak lepiej Masz nadzieje, ze ktos sie zlituje i nas jednak podbije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2008 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Małgoś, akurat intarsja napisu nie ma To w porzadku... Fotka jest z netu, intarsja zbyt zniszczona, żeby dobrze było widać Moze jednak mozna cos dopisac? I co, znowu za kilkadziesiąt lat zmieniać, jak się zmieni sytuacja? Tak lepiej Masz nadzieje, ze ktos sie zlituje i nas jednak podbije? Nie rozumiem, skąd takie wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Małgoś, akurat intarsja napisu nie ma To w porzadku... Fotka jest z netu, intarsja zbyt zniszczona, żeby dobrze było widać Moze jednak mozna cos dopisac? I co, znowu za kilkadziesiąt lat zmieniać, jak się zmieni sytuacja? Tak lepiej Masz nadzieje, ze ktos sie zlituje i nas jednak podbije? Nie rozumiem, skąd takie wnioski A nic, tak jakos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 A co mi tam, wlasnie otwarlam... http://images33.fotosik.pl/263/132565d40e9d27da.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2008 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Małgoś, akurat intarsja napisu nie ma To w porzadku... Fotka jest z netu, intarsja zbyt zniszczona, żeby dobrze było widać Moze jednak mozna cos dopisac? I co, znowu za kilkadziesiąt lat zmieniać, jak się zmieni sytuacja? Tak lepiej Masz nadzieje, ze ktos sie zlituje i nas jednak podbije? Nie rozumiem, skąd takie wnioski A nic, tak jakos. To nie ta bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2008 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 A co mi tam, wlasnie otwarlam... http://images33.fotosik.pl/263/132565d40e9d27da.jpg To zdróweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 A co mi tam, wlasnie otwarlam... http://images33.fotosik.pl/263/132565d40e9d27da.jpg To zdróweczko Za ojczyzne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2008 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 A co mi tam, wlasnie otwarlam... http://images33.fotosik.pl/263/132565d40e9d27da.jpg To zdróweczko Za ojczyzne... Też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Co bys zrobila z takim internetowym stolarzem - zamowilabys jedna rzecz i zobaczyla, jak robi, czy wiecej od tego samego, zeby zaoszczedzic na wysylce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts