OK 24.05.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Dzięki za ciepłe słowa Małgoś, jestem ostatnią osobą, którą można o pracoholizm posądzić - chorowanie w dni robocze to mi nawet przyjemność sprawia Wiolasz, akurat rosołek mam ugotowany, tylko apetytu zero Ale masz rację, jakbym miała psa, to jeszcze na spacer musiałabym wyjść parę razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Małgoś, jestem ostatnią osobą, którą można o pracoholizm posądzić - chorowanie w dni robocze to mi nawet przyjemność sprawia Moze jeszcze o tym nie wiesz, ze bez pracy zyc nie mozesz ? Grzej sie laptopkiem i nie opuszczaj nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.05.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Małgoś, jestem ostatnią osobą, którą można o pracoholizm posądzić - chorowanie w dni robocze to mi nawet przyjemność sprawia Moze jeszcze o tym nie wiesz, ze bez pracy zyc nie mozesz ? Grzej sie laptopkiem i nie opuszczaj nas! Nie wiem Jak opuszczam, tzn. że znowu śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Małgoś, jestem ostatnią osobą, którą można o pracoholizm posądzić - chorowanie w dni robocze to mi nawet przyjemność sprawia Moze jeszcze o tym nie wiesz, ze bez pracy zyc nie mozesz ? Grzej sie laptopkiem i nie opuszczaj nas! Nie wiem Jak opuszczam, tzn. że znowu śpię Sprobujemy dac sobie rade samiutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.05.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 A Twój Hiszpan nie przyjdzie Cię wymasowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 A Twój Hiszpan nie przyjdzie Cię wymasowac? Okladow zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.05.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Aleśta się przyczepiły do Hiszpana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Aleśta się przyczepiły do Hiszpana A Ty tam pewnie z jakims Francuzem nas zdradzasz i smiejesz sie z nas na boku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.05.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Aleśta się przyczepiły do Hiszpana A Ty tam pewnie z jakims Francuzem nas zdradzasz i smiejesz sie z nas na boku... Tylko z kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Aleśta się przyczepiły do Hiszpana A Ty tam pewnie z jakims Francuzem nas zdradzasz i smiejesz sie z nas na boku... Tylko z kotem I to w dodatku z dziewczynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.05.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Aleśta się przyczepiły do Hiszpana A Ty tam pewnie z jakims Francuzem nas zdradzasz i smiejesz sie z nas na boku... Tylko z kotem To twój kot jest z Francji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.05.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Mało, że z dziewczynką, to jeszcze wysterylizowaną Kot nie jest z Francji - jest z knajpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Aleśta się przyczepiły do Hiszpana A Ty tam pewnie z jakims Francuzem nas zdradzasz i smiejesz sie z nas na boku... Tylko z kotem To twój kot jest z Francji? Patrzcie, tej to sie przewraca w glowie, francuskiego kota sobie sprawila! Co my tu, w Polsce, kotow nie mamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.05.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Kot nie jest z Francji - jest z knajpy Ty to nawet kota potrafisz rozpic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Kot nie jest z Francji - jest z knajpy Ty to nawet kota potrafisz rozpic ... Przyjazn przyjaznia ale chyba musimy o tym TOZ zawiadomic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.05.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Kot nie jest z Francji - jest z knajpy Ty to nawet kota potrafisz rozpic ... Ona jest u mnie na odwyku Do knajpy przyszła sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Kot nie jest z Francji - jest z knajpy Ty to nawet kota potrafisz rozpic ... Ona jest u mnie na odwyku Do knajpy przyszła sama Jasne, i moze sama piwo zamowila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.05.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Kot nie jest z Francji - jest z knajpy Ty to nawet kota potrafisz rozpic ... Ona jest u mnie na odwyku Do knajpy przyszła sama Jasne, i moze sama piwo zamowila? Tylko zagrychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Kot nie jest z Francji - jest z knajpy Ty to nawet kota potrafisz rozpic ... Ona jest u mnie na odwyku Do knajpy przyszła sama Jasne, i moze sama piwo zamowila? Tylko zagrychę Juz widze, jak ten odwyk u Ciebie wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.05.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Ja tu się zamartwiam o zdrowie gospodyni a ona w najlepsze używa... Najważniejsze, że humor dopisuje, Olga zaraz się wykurujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts