OK 25.05.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Pod szafkę umywalkową to się raczej nie daje... chyba, że zależy Ci na podgrzewanym, śmierdzącym syfonie Pod kibelek też można nie dawać - ja dałam, bo nie bardzo miałam gdzie, tzn. miałam, ale do mnie to dotarło za późno - mogłam dać w drzwiach, mam tam wnękę ok. 0,5 m - byłoby akurat No wlasnie mowie, zeby nie dawac i leciec wzdluz od tego miejsca, gdzie sie konczy umywalka, w kierunku drzwi, zakret i do sciany z umywalka, zakret i... prawie starczy do sciany. Ja tylko potwierdzam Ważne, żeby przy wannie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Pod szafkę umywalkową to się raczej nie daje... chyba, że zależy Ci na podgrzewanym, śmierdzącym syfonie Pod kibelek też można nie dawać - ja dałam, bo nie bardzo miałam gdzie, tzn. miałam, ale do mnie to dotarło za późno - mogłam dać w drzwiach, mam tam wnękę ok. 0,5 m - byłoby akurat No wlasnie mowie, zeby nie dawac i leciec wzdluz od tego miejsca, gdzie sie konczy umywalka, w kierunku drzwi, zakret i do sciany z umywalka, zakret i... prawie starczy do sciany. Ja tylko potwierdzam Ważne, żeby przy wannie było No... Maz uwaza, to moja fanaberia, ale on cieply chlopak jest. Mnie w lazience jest zawsze za zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 To ma tę zaletę, że zawsze można nie włączać, jak temp. wystarczająca bez. Ale poza tym podłoga wysycha dużo szybciej po myciu lub zachlapaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 25.05.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Bry, bry Jak tam wyleweczki? Amant sie obrazil i nie bedzie... Zatapiając się w śmiechu własnym, w odczuciach obcego człowieka, podobno faceta, domniemam o swojej niewinności tylko, czemu.., Spogląda na mnie i pies i leżący pod ścianą odkurzacz, co oni ode mnie wszyscy chcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Bry, bry Jak tam wyleweczki? Amant sie obrazil i nie bedzie... Zatapiając się w śmiechu własnym, w odczuciach obcego człowieka, podobno faceta, domniemam o swojej niewinności tylko, czemu.., Spogląda na mnie i pies i leżący pod ścianą odkurzacz, co oni ode mnie wszyscy chcą? Posprzątać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 25.05.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Sprzątanie, odkurzanie, duszy czyszczenie? Czy tylko zwykłe użalanie, tykający zegar wybija, co chce ni to godziny ni to chwile? Kapie kran,kran czy kropla wody.. Kubek po lawie talerz po niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Uuuuu, ciężkie jakieś klimaty... Czyżbyś ostatnio nie tylko fajki rzucił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 25.05.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Uuuuu, ciężkie jakieś klimaty... Czyżbyś ostatnio nie tylko fajki rzucił? tylko, ale...., nic, nic takiego., szukam pozytywu w słowie AMANT. i za Boga nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Uuuuu, ciężkie jakieś klimaty... Czyżbyś ostatnio nie tylko fajki rzucił? tylko, ale...., nic, nic takiego., szukam pozytywu w słowie AMANT. i za Boga nic. Oj, biedactwo Ale za to negatywu też nie ma żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 25.05.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Zwrot ten mnie wk.. i zirytował dogłebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wydaje mi się, że to lekka histeria - jest całkowicie neutralny Mogło być o wiele gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 25.05.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wydaje mi się, że to lekka histeria - jest całkowicie neutralny Mogło być o wiele gorzej zamykam wieko, kto wbije ostatnie gwożdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 25.05.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wydaje mi się, że to lekka histeria - jest całkowicie neutralny Mogło być o wiele gorzej zamykam wieko, kto wbije ostatnie gwożdzie? tylko proszę delikatnie uszy mam schorowane, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wydaje mi się, że to lekka histeria - jest całkowicie neutralny Mogło być o wiele gorzej zamykam wieko, kto wbije ostatnie gwożdzie? Widzę, że wcale nie taka lekka... Czy kołek z osiki będzie niezbędny? Nie lubię nic robić na pół gwizdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wydaje mi się, że to lekka histeria - jest całkowicie neutralny Mogło być o wiele gorzej zamykam wieko, kto wbije ostatnie gwożdzie? Widzę, że wcale nie taka lekka... Czy kołek z osiki będzie niezbędny? Nie lubię nic robić na pół gwizdka Nie robmy zlej opinii Galicji, bo jeden tu taki niedotykalski z okolicy nam wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wydaje mi się, że to lekka histeria - jest całkowicie neutralny Mogło być o wiele gorzej zamykam wieko, kto wbije ostatnie gwożdzie? Widzę, że wcale nie taka lekka... Czy kołek z osiki będzie niezbędny? Nie lubię nic robić na pół gwizdka Nie robmy zlej opinii Galicji, bo jeden tu taki niedotykalski z okolicy nam wystarczy... A wiemy, że z Galicji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wydaje mi się, że to lekka histeria - jest całkowicie neutralny Mogło być o wiele gorzej zamykam wieko, kto wbije ostatnie gwożdzie? Widzę, że wcale nie taka lekka... Czy kołek z osiki będzie niezbędny? Nie lubię nic robić na pół gwizdka Nie robmy zlej opinii Galicji, bo jeden tu taki niedotykalski z okolicy nam wystarczy... A wiemy, że z Galicji? Wiemy, bo tak ma napisane w profilu. Mam nadzieje, ze nasz KOCHANY AMANT przewyzsza go poczuciem humoru o 300%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 25.05.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 kołek, czosnek i woda , świecona takze, inna na cele konsumenckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 25.05.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wydaje mi się, że to lekka histeria - jest całkowicie neutralny Mogło być o wiele gorzej zamykam wieko, kto wbije ostatnie gwożdzie? Widzę, że wcale nie taka lekka... Czy kołek z osiki będzie niezbędny? Nie lubię nic robić na pół gwizdka Nie robmy zlej opinii Galicji, bo jeden tu taki niedotykalski z okolicy nam wystarczy... A wiemy, że z Galicji? Wiemy, bo tak ma napisane w profilu. Mam nadzieje, ze nasz KOCHANY AMANT przewyzsza go poczuciem humoru o 300%. o ile? i tylko tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wydaje mi się, że to lekka histeria - jest całkowicie neutralny Mogło być o wiele gorzej zamykam wieko, kto wbije ostatnie gwożdzie? Widzę, że wcale nie taka lekka... Czy kołek z osiki będzie niezbędny? Nie lubię nic robić na pół gwizdka Nie robmy zlej opinii Galicji, bo jeden tu taki niedotykalski z okolicy nam wystarczy... A wiemy, że z Galicji? Wiemy, bo tak ma napisane w profilu. Mam nadzieje, ze nasz KOCHANY AMANT przewyzsza go poczuciem humoru o 300%. o ile? i tylko tym? OK, o 1000%. No i na razie mowimy tylko o poczuciu humoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts