OK 25.05.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No tak, całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 25.05.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 miłe Panie, przykro mi lecz jestem zobligowany do opuszczenia tego miejsca jest strasznie przykro z tego powodu, wstaję o 5 rano..., zyczę miłęj nocy, spokojnego wstawania, pysznej kawy i sniadanka, miałem napisac kochanka,..ale.... , podobnego lanchu i niegorzej kolacji jutro wieczorem wracam wiec czekam na wiesci.. jak smakowało wino i jedzenie , tym czasem skłon i szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Kochanka nie potrzebuje, reszta sie przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A ja jeszcze jutro na diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A ja jeszcze jutro na diecie A co, odchudzasz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A broń Boże Tylko ten żołądek jeszcze czuję nie do końca dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A broń Boże Tylko ten żołądek jeszcze czuję nie do końca dobrze Biedactwo, kleik Ci zostal... Ja w takich wypadkach lody sobie zapodaje, bo lekkie, kaloryczne i dobrze wchodza. Albo kaszke na gesto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A broń Boże Tylko ten żołądek jeszcze czuję nie do końca dobrze Biedactwo, kleik Ci zostal... Ja w takich wypadkach lody sobie zapodaje, bo lekkie, kaloryczne i dobrze wchodza. Albo kaszke na gesto. Na razie się dożywiam werters originals, a i czekolada czeka na swoją kolej Tyle że mnie po tym zemdli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A broń Boże Tylko ten żołądek jeszcze czuję nie do końca dobrze Biedactwo, kleik Ci zostal... Ja w takich wypadkach lody sobie zapodaje, bo lekkie, kaloryczne i dobrze wchodza. Albo kaszke na gesto. Na razie się dożywiam werters originals, a i czekolada czeka na swoją kolej Tyle że mnie po tym zemdli A to bardzo slusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A broń Boże Tylko ten żołądek jeszcze czuję nie do końca dobrze Biedactwo, kleik Ci zostal... Ja w takich wypadkach lody sobie zapodaje, bo lekkie, kaloryczne i dobrze wchodza. Albo kaszke na gesto. Na razie się dożywiam werters originals, a i czekolada czeka na swoją kolej Tyle że mnie po tym zemdli A to bardzo slusznie. Przecież nie mogę umrzeć z głodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A broń Boże Tylko ten żołądek jeszcze czuję nie do końca dobrze Biedactwo, kleik Ci zostal... Ja w takich wypadkach lody sobie zapodaje, bo lekkie, kaloryczne i dobrze wchodza. Albo kaszke na gesto. Na razie się dożywiam werters originals, a i czekolada czeka na swoją kolej Tyle że mnie po tym zemdli A to bardzo slusznie. Przecież nie mogę umrzeć z głodu No cos Ty! . Kto by mi mieszkanko planowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Kogoś byś znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Kogoś byś znalazła Eeeeeeeeeee, nie chce mi sie szukac nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 To masz fart, bo co jak co, ale zagłodzić to się nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 To masz fart, bo co jak co, ale zagłodzić to się nie dam To super. Nastawiam sie na jutro, bedzie pewnie niezly sajgon. W dodatku musze opierdzielic zarzadce wspolnoty poniewaz a) u mnie remontu nie ma juz od ponad miesiaca a podloga na korytarzu jaka brudna byla taka jest - wniosek - wywalic sprzataczke, albo ja przestaje za nia placic b) zmieniane byly liczniki i w lazience mam je tak zrobione, ze wystaja mi 3 cm ze sciany . Nastawiam sie bojowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 To masz fart, bo co jak co, ale zagłodzić to się nie dam To super. Nastawiam sie na jutro, bedzie pewnie niezly sajgon. W dodatku musze opierdzielic zarzadce wspolnoty poniewaz a) u mnie remontu nie ma juz od ponad miesiaca a podloga na korytarzu jaka brudna byla taka jest - wniosek - wywalic sprzataczke, albo ja przestaje za nia placic b) zmieniane byly liczniki i w lazience mam je tak zrobione, ze wystaja mi 3 cm ze sciany . Nastawiam sie bojowo. Nastawiam się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 To masz fart, bo co jak co, ale zagłodzić to się nie dam To super. Nastawiam sie na jutro, bedzie pewnie niezly sajgon. W dodatku musze opierdzielic zarzadce wspolnoty poniewaz a) u mnie remontu nie ma juz od ponad miesiaca a podloga na korytarzu jaka brudna byla taka jest - wniosek - wywalic sprzataczke, albo ja przestaje za nia placic b) zmieniane byly liczniki i w lazience mam je tak zrobione, ze wystaja mi 3 cm ze sciany . Nastawiam sie bojowo. Nastawiam się z Tobą Slowo Ci daje, ze gdyby nie Wasze wsparcie tutaj, to juz bym dawno ocip... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wiem, też to przerabiałam Idę spać, dobranoc Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wiem, też to przerabiałam Idę spać, dobranoc Trzymaj się Pa, trzymaj sie i oszczedzaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts