mayland 28.05.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 28.05.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 witam trzech do rozmowy w WIG-u i trzy tezy i trzy rózne opinie na temat wylewek.. załamałem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Cześć Żyję, żyję, ale wczoraj czułam się potwornie źle i zaraz po pracy poszłam spać. Pomogło Dzisiaj wreszcie duuuużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 28.05.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Miłego, miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 28.05.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 słoneczny jest.... , pracowity takze.. , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A dla mnie mniej pracowity O 1wszej się urywam z roboty i jadę... Jeśli nie będzie zbyt późno, to będę mieć ciekawy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 28.05.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 moje szczere gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A dla mnie mniej pracowity O 1wszej się urywam z roboty i jadę... Jeśli nie będzie zbyt późno, to będę mieć ciekawy dzień a gdzie to jedziesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A dla mnie mniej pracowity O 1wszej się urywam z roboty i jadę... Jeśli nie będzie zbyt późno, to będę mieć ciekawy dzień a gdzie to jedziesz?? Pochwalę się, jeśli zdążę Jeśli nie zdążę, to się wypłaczę Niestety nie mogę się wcześniej z roboty urwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A dla mnie mniej pracowity O 1wszej się urywam z roboty i jadę... Jeśli nie będzie zbyt późno, to będę mieć ciekawy dzień a gdzie to jedziesz?? Pochwalę się, jeśli zdążę Jeśli nie zdążę, to się wypłaczę Niestety nie mogę się wcześniej z roboty urwać Alez tajemnicza jestes! Umieramy z ciekawosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A dla mnie mniej pracowity O 1wszej się urywam z roboty i jadę... Jeśli nie będzie zbyt późno, to będę mieć ciekawy dzień a gdzie to jedziesz?? Pochwalę się, jeśli zdążę Jeśli nie zdążę, to się wypłaczę Niestety nie mogę się wcześniej z roboty urwać Alez tajemnicza jestes! Umieramy z ciekawosci... Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Już wiem, że zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Już wiem, że zdążę No to gdzie jedziesz??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Już wiem, że zdążę No to gdzie jedziesz??????????? Jadę sobie obejrzeć na żywca to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Już wiem, że zdążę No to gdzie jedziesz??????????? Jadę sobie obejrzeć na żywca to Wow! I co, walniesz sobie takie w chalupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Już wiem, że zdążę No to gdzie jedziesz??????????? Jadę sobie obejrzeć na żywca to Wow! I co, walniesz sobie takie w chalupie? Raczej nie Ale mam inne plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Już wiem, że zdążę No to gdzie jedziesz??????????? Jadę sobie obejrzeć na żywca to Wow! I co, walniesz sobie takie w chalupie? Raczej nie Ale mam inne plany No to teraz jeszcze bardziej umieramy z ciekawosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Już wiem, że zdążę No to gdzie jedziesz??????????? Jadę sobie obejrzeć na żywca to Wow! I co, walniesz sobie takie w chalupie? Raczej nie Ale mam inne plany No to teraz jeszcze bardziej umieramy z ciekawosci... No to sobie poumieracie Bo realizacja może nastąpić dopiero, jak mnie jakaś gotówka po łbie walnie Choć mam nadzieję, że w ciągu roku dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Już wiem, że zdążę No to gdzie jedziesz??????????? Jadę sobie obejrzeć na żywca to Wow! I co, walniesz sobie takie w chalupie? Raczej nie Ale mam inne plany No to teraz jeszcze bardziej umieramy z ciekawosci... No to sobie poumieracie Bo realizacja może nastąpić dopiero, jak mnie jakaś gotówka po łbie walnie Choć mam nadzieję, że w ciągu roku dam radę No to powiedz, czego ta realizacja, bo Ci zyc nie damy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts