OK 28.05.2008 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jak Ci powiem, to mnie będziesz molestować, żebym pokazała - a to wymaga zachodu. Jak przygotuję, to powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jak Ci powiem, to mnie będziesz molestować, żebym pokazała - a to wymaga zachodu. Jak przygotuję, to powiem No dobra, ale moglabys chociaz powiedziec w ktorym kierunku mamy sie domyslac o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Powiem, jak wrócę. Na razie uciekam, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Powiem, jak wrócę. Na razie uciekam, pa Pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jestem Słuchajcie - cudo Jestem zachwycona Na zdjęciach to widać może z połowę rzeczywistej urody, a może mniej Ma człowiek talent i pasję do tego, co robi. No i nieziemską cierpliwość No i bardzo sympatyczny z niego gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jestem Słuchajcie - cudo Jestem zachwycona Na zdjęciach to widać może z połowę rzeczywistej urody, a może mniej Ma człowiek talent i pasję do tego, co robi. No i nieziemską cierpliwość No i bardzo sympatyczny z niego gość Wyobrazam sobie... Fajnie, ze sa ludzie, ktorzy lubia tak dlubac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Nio, i fajnie, że są ludzie z pasją do własnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.05.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ja też jestem ciekawa tej mozaiki... bo no bo się mi podoba .... w wewątku już zaochałam i achałam.. to mów gdzie taką sobie chcesz walnąć )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Pasowałaby mi w przedpokoju Ale nie wiem, czy mi bank skredytuje drugą hipotekę Niestety całkiem mnie nie stać na takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Pasowałaby mi w przedpokoju Ale nie wiem, czy mi bank skredytuje drugą hipotekę Niestety całkiem mnie nie stać na takie cudo A jaki to jest rzad wielkosci? Tak z czystej ciekawosci, bo ja na podloge skladam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.05.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 właśnie... jaki? podejrzewam że rząd wielkości dość duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 właśnie... jaki? podejrzewam że rząd wielkości dość duży Olga taka tajemnicza dzisiaj, ze pewnie nam nie powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Pasowałaby mi w przedpokoju Ale nie wiem, czy mi bank skredytuje drugą hipotekę Niestety całkiem mnie nie stać na takie cudo A jaki to jest rzad wielkosci? Tak z czystej ciekawosci, bo ja na podloge skladam... pewnie tyle, co ta podłoga.... ale cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Hehe, Ania była najbliżej - ale prawdę mówiąc nie pytałam akurat o tę mozaikę Znikłam byłam, bo mamusia mnie naszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Hehe, Ania była najbliżej - ale prawdę mówiąc nie pytałam akurat o tę mozaikę Znikłam byłam, bo mamusia mnie naszła No to pieknie. Ale roboty z tym masa, wiec wcale sie nie dziwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ale mam fajny dzień Pogoda piękna, z roboty się urwałam i jeszcze coś ładnego zobaczyłam ŻYCIE JEST PIĘKNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Hehe, Ania była najbliżej - ale prawdę mówiąc nie pytałam akurat o tę mozaikę Znikłam byłam, bo mamusia mnie naszła No to pieknie. Ale roboty z tym masa, wiec wcale sie nie dziwie. Dłubaninka niezła - ja na pewno nie miałabym cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ale mam fajny dzień Pogoda piękna, z roboty się urwałam i jeszcze coś ładnego zobaczyłam ŻYCIE JEST PIĘKNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ale mam fajny dzień Pogoda piękna, z roboty się urwałam i jeszcze coś ładnego zobaczyłam ŻYCIE JEST PIĘKNE!!! Dzielę się z Wami wszystkimi moimi dołami, to i radością się trzeba podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts