malgos2 28.05.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Hmm, może perfumki przemyślę Ale ja we francuskich gustuję, a wiem, że na amerykański rynek dużo mocniejsze robią Tak mowia, ale czy to jest prawda to nie wiem, bo jak kupuje francuskie to jest jak wol napisane, ze produkowane we Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Hmm, może perfumki przemyślę Ale ja we francuskich gustuję, a wiem, że na amerykański rynek dużo mocniejsze robią Tak mowia, ale czy to jest prawda to nie wiem, bo jak kupuje francuskie to jest jak wol napisane, ze produkowane we Francji. I na pewno tak jest, tylko te na amerykański rynek są mocniejsze - podobno "europejska" intensywność zapachu się tam nie sprzedaje Wiem to od ciotki, która całe życie sprowadzała francuskie perfumy ze Stanów, a mieszkała w Brukseli Była anestezjologiem (duuużo szpitalnej chemii ) i twierdziła, że francuskie francuskie nie zabijają szpitalnego zapachu tak samo jak amerykańskie francuskie A ja troszkę się tego boję, żeby nie było za bardzo Ale przemyślę sprawę Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Hmm, może perfumki przemyślę Ale ja we francuskich gustuję, a wiem, że na amerykański rynek dużo mocniejsze robią Tak mowia, ale czy to jest prawda to nie wiem, bo jak kupuje francuskie to jest jak wol napisane, ze produkowane we Francji. I na pewno tak jest, tylko te na amerykański rynek są mocniejsze - podobno "europejska" intensywność zapachu się tam nie sprzedaje Wiem to od ciotki, która całe życie sprowadzała francuskie perfumy ze Stanów, a mieszkała w Brukseli Była anestezjologiem (duuużo szpitalnej chemii ) i twierdziła, że francuskie francuskie nie zabijają szpitalnego zapachu tak samo jak amerykańskie francuskie A ja troszkę się tego boję, żeby nie było za bardzo Ale przemyślę sprawę Jeszcze raz dzięki No nie wiem, bo z kolei wiem, ze wiele tanich hinduskich sklepow z perfumami zaopatruje sie w Kanadzie, bo tam jest znacznie taniej. Ja jakos tej szczegolnej mocy nie zauwazylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jeśli już, to na Kanadę są pewnie te same co na Stany - mi się wydaje, że to może być prawda. To dość częsta praktyka producentów, żeby dopasowywać produkt do konkretnego rynku Ale ja nie mam porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Niektórzy to mają dobrze http://images33.fotosik.pl/269/edcff483fd59f9afmed.jpg A z nudów dodam, że mój fikus beniaminek przeżył zarówno przeprowadzkę, jak i ostre cięcie (do połowy go chlasnęłam ). Nawet wygląda, że ma się lepiej, bo u mamy gubił pojedyńcze liście, a teraz przestał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jeśli już, to na Kanadę są pewnie te same co na Stany - mi się wydaje, że to może być prawda. To dość częsta praktyka producentów, żeby dopasowywać produkt do konkretnego rynku Ale ja nie mam porównania Piekna modelka... Mialam Ci wczesniej odpowiedziec, ale nauczalam intensywnie. Przypomnialo mi sie, ze mialam Attraction Lancome'a z Sephory w KRK i ze sklepu w Stanach i byly identyczne. Moja mama z kolei uzywa prawie wylacznie YSL i jakos nie zauwazylam roznicy w intensywnosci (wybiera zawsze w PL, a ja jej kupuje tam), byc moze dluzej sie nosza, ale raczej nic po nozdrzach nie bije. To chyba kwestia ilosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ja bym z oferty skorzystała... tylko nie wiem, na co mnie stać.. wiesz Malgos, mam teraz ograniczenia budżetowe ale cennik chętnie zobaczę, może nie padnę (czyt. mąż nie padnie...) z wrażenia cenowego... Olga to Twój kociak?? jakoś tak wygląda bardzo kocio na tym zdjęciu... Urodzona modelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Modelka... W najgorszym tego słowa znaczeniu Znów szaleje po chałupie i coś turla Pewnie znów jakiś śrubokręt znalazła, choć myślałam, że już wszystkie zamknęłam Pochowała je sobie gdzieś A taka słodka i rozkoszna, i wylegująca się z bezczelną miną to jest rano, jak do roboty wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 udaje grzeczną kotkę... ze szczęścia że znów chata wolna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Tia, i jeszcze minę ma taką "ale głupi ci ludzie... do roboty idą, jak można se tak fajnie poleżeć " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 no, ja też bym se tak poleżała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ja bym z oferty skorzystała... tylko nie wiem, na co mnie stać.. wiesz Malgos, mam teraz ograniczenia budżetowe ale cennik chętnie zobaczę, może nie padnę (czyt. mąż nie padnie...) z wrażenia cenowego... Olga to Twój kociak?? jakoś tak wygląda bardzo kocio na tym zdjęciu... Urodzona modelka Zaraz Ci wysle adres strony, chyba nie padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 28.05.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 hmmm, a czy ja bym się tak nieśmialo mogla dołaczyć? chociaz do pooglądania bo stać mnie chyba będzie tylko na Ziaję... Chociaż na piwko jeszcze mnie stać, mimo pracy w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 no, ja też bym se tak poleżała... Ty? Pączesz się w zeznaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 no, ja też bym se tak poleżała... Ty? Pączesz się w zeznaniach nie, tylko nie zeznałam wszystkiego... bo rano to mogłabym sobie tak do 9tej poleżeć... nad ranem śpi mi się najlepiej, ale Dawidek za to już o 6tej robi mi pobudkę. A potem, jak sie rozkręce, to już zasiedzenie robię do północy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 no, ja też bym se tak poleżała... Ty? Pączesz się w zeznaniach nie, tylko nie zeznałam wszystkiego... bo rano to mogłabym sobie tak do 9tej poleżeć... nad ranem śpi mi się najlepiej, ale Dawidek za to już o 6tej robi mi pobudkę. A potem, jak sie rozkręce, to już zasiedzenie robię do północy... Pracoholiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 hmmm, a czy ja bym się tak nieśmialo mogla dołaczyć? chociaz do pooglądania bo stać mnie chyba będzie tylko na Ziaję... Chociaż na piwko jeszcze mnie stać, mimo pracy w szkole Spoko, skoro na piwko Cie stac to nie jest jeszcze tak zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Małgoś, a nie możesz tego linka tutaj wrzuć? Poza tym chciałam się odmeldować Zjadłam przed chwilą i czuję, że mnie senność morzy Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Małgoś, a nie możesz tego linka tutaj wrzuć? Poza tym chciałam się odmeldować Zjadłam przed chwilą i czuję, że mnie senność morzy Dobranoc Moge, ale jak sie ludziska rozochoca i dostane 70 tysiecy zamowien, to mnie za przemyt zamkna... Wysle Ci na priva. Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 wyciągniemy Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts