malgos2 28.05.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 wyciągniemy Cię Dobra, jak by co, to sie na adwokata poskladajcie i na kaucje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.05.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Podoba mi się ta lampka Daj znać koniecznie jak dokupisz podobny klosz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Cześć Mayland, jak będę miała to na pewno się pochwalę Niestety, to może trochę potrwać, bo to nie jest tania zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Czesc Kolezanki. Co tam slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Po staremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Po staremu Ja mam od rana jazde, maz sie uwzial, ze opieprzy zarzad wspolnoty za to, ze nam liczniki w lazience wystaja 2 cm nad plyta gipsowa. Jednego z facetow nie ma, drugi sie strasznie wyklocal, mial dac namiar na hydraulika, ktory to robil, ale nie oddzwania i nie odbiera telefonu, maz teraz atakuje babe w firmie zarzadzajacej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Po staremu Ja mam od rana jazde, maz sie uwzial, ze opieprzy zarzad wspolnoty za to, ze nam liczniki w lazience wystaja 2 cm nad plyta gipsowa. Jednego z facetow nie ma, drugi sie strasznie wyklocal, mial dac namiar na hydraulika, ktory to robil, ale nie oddzwania i nie odbiera telefonu, maz teraz atakuje babe w firmie zarzadzajacej... Przynajmniej tyle dobrze, że nie musisz się z tym sama użerać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 29.05.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 widzę że wszędzie bojowe klimaty. A mi sie nie chce.... Idę czynić nadzór inwestorski ale chyba się nawet do nich nie odezwę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2008 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 To łata w łapę i do boju Powodzenia, Onna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Bojowe, bojowe... Fajnie, ze omijaja mnie te przyjemnosci, bo wiadomo, ze mnie probowaliby w konia zrobic, z mezem im tak latwo nie pojdzie, wie, jak im dowalic. Z innej beczki - facet od tynkow sie nie odzywa (mial przywiezc probki), wiec zadzwonilismy w inne miejsce i ta firma ma swoje stanowisko na wystawie budownictwa. Chyba sie tam dzisiaj przejedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 29.05.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 no jeszcze zjem moją ulubioną zupkę z proszku Ostatnio mamy wybor albo jedziemy pilnować albo robimy zakupy inormalnie jemy.... Odbiję sobie w sobotę..... aaa, przypatrzcie się moim płytkom wokół lustra. Czy błąd w ułożeniu wzoru rzuca się woczy???Bo coraz bardziej odkrywam perfekcjonizm u siebie...Mąż nie zwrocil uwagi.... panowie też jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 no jeszcze zjem moją ulubioną zupkę z proszku Ostatnio mamy wybor albo jedziemy pilnować albo robimy zakupy inormalnie jemy.... Odbiję sobie w sobotę..... aaa, przypatrzcie się moim płytkom wokół lustra. Czy błąd w ułożeniu wzoru rzuca się woczy???Bo coraz bardziej odkrywam perfekcjonizm u siebie...Mąż nie zwrocil uwagi.... panowie też jak widać A gdzie ten blad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 29.05.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 no to spuer - panowie uwazali żeby się łączyly w odpowiednich miejscach płytki, ale całe dwa góne rzędy powinny być odwrotnie - wtedy między kwiatkami bylyby proporcjonalne odstępy jak nie widać jak się nie wie to ufffffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 no to spuer - panowie uwazali żeby się łączyly w odpowiednich miejscach płytki, ale całe dwa góne rzędy powinny być odwrotnie - wtedy między kwiatkami bylyby proporcjonalne odstępy jak nie widać jak się nie wie to ufffffffffffffffff Wiesz co, nawet teraz jak powiedzialas, to w dalszym ciagu nie widze problemu. Moze powinnam Cie przyjac na inspektora remontowego do siebie? Olga sie juz zalapala na architekta wnetrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 29.05.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 bo to nie jest aż taki problem. po prostu ladniej by bylo jakby było jak trzeba ja to bym jednak wolala na architekta. Ale bylby taki super dokladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Onna, ja bym je tak specjalnie ułożyła, tzn. każdy rząd w inną stronę Oczywiście oprócz tych, które się łączą kwiatkiem z następnym rzędem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 29.05.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ja chyba lubię uporządkowana przestrzeń, stąd tez kolory które wybralam, co nie znaczy że jakieś male szaleństwo od czasu do czasu mi nie pasuje. Jak na przyklad krzesła które zamierzamy kupić do kuchni. Musze tylko sprawdzić czy nie sa za duże, bo baterie odjechane nie przeszły ze względu na rozmiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 bo to nie jest aż taki problem. po prostu ladniej by bylo jakby było jak trzeba ja to bym jednak wolala na architekta. Ale bylby taki super dokladny To mozecie zalozyc team z Olga, tylko nie wiem, czy wiesz, ale bedziecie pracowac za zgrzewke... (tyle, ze mozecie sobie wybrac, czego ta zgrzewka)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 29.05.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 jakbym chciala rozwijać karierę w tym kierunku to żaden problem ze za zgrzewkę Ważne że bylyby juz jakies efekty do pokazywania. Jak masz coś do zaplanowania tonie ma problemu mog espróbować jak się u mnie skończy;) a teraz już Was koleżanki całkiem opuszczę, bo ubrana jestem kompletnie i moge wychodzić z domu. Na 15 mam byc w pracy więc chyba tam tylko wpadnę jak burza, postrzelam piorunami i pojde... Do wieczora (późnego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts