malgos2 29.05.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Mam nadzieje, ze Pani Olga nigdzie sie nie wybiera, przynajmniej na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nie, to było do Onny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nie, to było do Onny No tak wlasnie zrozumialam... Wczoraj mnie wczesnie zostawilyscie... Za jakis czas musze sie pozbierac i rzucic okiem na te wystawe budownictwa, a potem jak mi starczy sil przejde sie obejrzec podloge. Mialam szukac prezentow, ale wlasnie wymyslilam, ze zafunduje mojej mamie zabieg jakis kosmetyczny (sama w zyciu by na to nie wpadla). Mam kolezanke, ktora wlasnie otwarla salon i rozne cuda tam oferuje. Myslisz, ze to bedzie fajny prezent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nie, to było do Onny No tak wlasnie zrozumialam... Wczoraj mnie wczesnie zostawilyscie... Za jakis czas musze sie pozbierac i rzucic okiem na te wystawe budownictwa, a potem jak mi starczy sil przejde sie obejrzec podloge. Mialam szukac prezentow, ale wlasnie wymyslilam, ze zafunduje mojej mamie zabieg jakis kosmetyczny (sama w zyciu by na to nie wpadla). Mam kolezanke, ktora wlasnie otwarla salon i rozne cuda tam oferuje. Myslisz, ze to bedzie fajny prezent? To jest zawsze bardzo fajny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nie, to było do Onny No tak wlasnie zrozumialam... Wczoraj mnie wczesnie zostawilyscie... Za jakis czas musze sie pozbierac i rzucic okiem na te wystawe budownictwa, a potem jak mi starczy sil przejde sie obejrzec podloge. Mialam szukac prezentow, ale wlasnie wymyslilam, ze zafunduje mojej mamie zabieg jakis kosmetyczny (sama w zyciu by na to nie wpadla). Mam kolezanke, ktora wlasnie otwarla salon i rozne cuda tam oferuje. Myslisz, ze to bedzie fajny prezent? To jest zawsze bardzo fajny prezent To super. W takim razie zostaje mi tylko wymyslec cos dla 10-letniego gowniarza. Laptopa nie dostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nie, to było do Onny No tak wlasnie zrozumialam... Wczoraj mnie wczesnie zostawilyscie... Za jakis czas musze sie pozbierac i rzucic okiem na te wystawe budownictwa, a potem jak mi starczy sil przejde sie obejrzec podloge. Mialam szukac prezentow, ale wlasnie wymyslilam, ze zafunduje mojej mamie zabieg jakis kosmetyczny (sama w zyciu by na to nie wpadla). Mam kolezanke, ktora wlasnie otwarla salon i rozne cuda tam oferuje. Myslisz, ze to bedzie fajny prezent? To jest zawsze bardzo fajny prezent To super. W takim razie zostaje mi tylko wymyslec cos dla 10-letniego gowniarza. Laptopa nie dostanie... Batonik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nie, to było do Onny No tak wlasnie zrozumialam... Wczoraj mnie wczesnie zostawilyscie... Za jakis czas musze sie pozbierac i rzucic okiem na te wystawe budownictwa, a potem jak mi starczy sil przejde sie obejrzec podloge. Mialam szukac prezentow, ale wlasnie wymyslilam, ze zafunduje mojej mamie zabieg jakis kosmetyczny (sama w zyciu by na to nie wpadla). Mam kolezanke, ktora wlasnie otwarla salon i rozne cuda tam oferuje. Myslisz, ze to bedzie fajny prezent? To jest zawsze bardzo fajny prezent To super. W takim razie zostaje mi tylko wymyslec cos dla 10-letniego gowniarza. Laptopa nie dostanie... Batonik? Zobaczymy, moze batonik. Ostatnio wymyslilismy zestaw do lapania i ogladania much (zawsze o takim marzylam ) i mlody sie rozplakal, wiec tym razem myslimy o zestawie do makijazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2008 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 To mi przypomina, jak moja starsza bratanica, parę lat temu zapytana przez babcię, jaki chce prezent, odpowiedziała "ZESTAW" "ale jaki ZESTAW??" "Wszystko jedno, babciu, JAKIŚ zestaw mi kup" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.05.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 "Wszystko jedno, babciu, JAKIŚ zestaw mi kup" Trzeba było kupic jakoweś śrubokręty np -i zestaw i praktyczny Sorry, że nie komentuję innych postów, ale zniknęłam tylko na 2 doby a tu przybyło 3 strony Nie mam siły przez to przebrnąc po tym szkoleniu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 "Wszystko jedno, babciu, JAKIŚ zestaw mi kup" Trzeba było kupic jakoweś śrubokręty np -i zestaw i praktyczny Sorry, że nie komentuję innych postów, ale zniknęłam tylko na 2 doby a tu przybyło 3 strony Nie mam siły przez to przebrnąc po tym szkoleniu .... Mlodemu chyba pozostanie zadowolic sie batonikiem, bo wszystkie zabawki w smyku sa strasznie glupie, a na powazne prezenty jest za mlody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Witajcie Ja myśle by kupić młodej srebrne kolczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.05.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 a ile ma lat młody? może coś razem wykoncypujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 a ile ma lat młody? może coś razem wykoncypujemy? Bedzie mial 10. I nie jest jakis zmanierowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Gin dobry Macie klina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Gin dobry Macie klina? Mamy, mamy. Wczoraj wpadlam w SAB i po kazdej porazce jedno piwo, na trzezwo sie nie dalo. Potem jeszcze sie okazalo, ze moja mama wygrala sprawe w sadzie i trzeba bylo to oblac - butelka szampana poszla na dwie (to znaczy ja 3/4). Dzisiaj mam sie nawet nienajgorzej biorac pod uwage wczorajszy stan, ale zostawilam sobie troche tego szampana na dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ja to się piwem dzisiaj poraczę jak dojadę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 A ja dzisiaj dzień odpoczynku, a jutro znowu alkoholizacja Dobiją mnie te obowiązki towarzyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.05.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Moze jakies lego technic albo cos w tym rodzaju?? harry potter?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 A co ja mam powiedzieć? Na wszystkie weekendy wakacyjne mamy rezerwacje już Jak nie parapetówki to powtórki parapetówek Towarzystwo podizelona na kilka grup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Echh, ciężkie jest życie człowieka światowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts