OK 01.06.2008 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Dzień dobry To kawka Wam się dzisiaj przyda http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Oj kafka mmm.... u mnie taka piękna pogoda, że mnie strasznie gdzieś ciągnie -tylko nie wiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Mnie to tylko do sprzątania ciągnie I zaciągnąć nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Za tydzień mam 5tą rocznicę ślubu -zaplanowałam wypad na weekend do krynicy lub Zakopca -a mój mąz na to: NIGDZIE NIE JADĘ BO ZACZYNA SIĘ EURO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Za tydzień mam 5tą rocznicę ślubu -zaplanowałam wypad na weekend do krynicy lub Zakopca -a mój mąz na to: NIGDZIE NIE JADĘ BO ZACZYNA SIĘ EURO Jedź sama, bo męża masz już z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 NIGDY! taka mnie nerwa wzięła, że teraz to już MUSI jechac (obiecałam, że na mecz Polaków 8ego będziemy już w domu ) małżeństwo to jednak ciągły kompromis ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Upewnij się, że będzie tv w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Upewnij się, że będzie tv w pokoju No co Ty!? absolutnie! to on będzie leżał przed TV a ja sama po halach? Specjalnie znajdę kwaterę bez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Upewnij się, że będzie tv w pokoju No co Ty!? absolutnie! to on będzie leżał przed TV a ja sama po halach? Specjalnie znajdę kwaterę bez! No i gdzie tu ten kompromis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No kompromisem jest powrót na mecz w ndz. Teraz muszę jeszcze tynkarzom dac wolne w piątek i sobotę -tyle na nich czekałam, że mam prawo decydowac kiedy robią a kiedy nie... A nie mogą robic "samopas" bo budowa jest na tej samej działce co nasz obecny domek i musimy byc wówczas w domku jak są ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No kompromisem jest powrót na mecz w ndz. Dlatego ja się nie nadaję do związków Uciekam do sprzątania Jestem z doskoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Każdy się nadaje -czlowiej jest stworzeniem stadnym (moim zdaniem) Jakbyś miała chwilkę, to luknij na link do "mojego naroznika" w powiększeniu: http://foto.onet.pl/4zes3,0g88hssgc0m0,f3rjn,u.html?D=1#f3rjn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Hej. Z tym stadnym to bym nie przesadzala... Gdyby nie to, ze dajemy sobie z moja druga polowka bardzo duzo swobody, to nie wiem, czy bym tak dlugo w stadle wytrzymala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Cześć Ja też jestem stadna ze dwa razy w tygodniu Wtedy idę do knajpy Na co dzień to mnie każdy wk@#% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Cześć Ja też jestem stadna ze dwa razy w tygodniu Wtedy idę do knajpy Na co dzień to mnie każdy wk@#% My tez Cie wkurzamy? Ja mam pare miesiecy wolnosci w roku i poza tym my jestemy zupelnie o siebie niezazdrosni. Ale my jestesmy dobrani jak w korcu maku - wszyscy mowia, ze oboje mamy trudne charakterki, a jakos ze soba wytrzymujemy bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Cześć Ja też jestem stadna ze dwa razy w tygodniu Wtedy idę do knajpy Na co dzień to mnie każdy wk@#% My tez Cie wkurzamy? Ja mam pare miesiecy wolnosci w roku i poza tym my jestemy zupelnie o siebie niezazdrosni. Ale my jestesmy dobrani jak w korcu maku - wszyscy mowia, ze oboje mamy trudne charakterki, a jakos ze soba wytrzymujemy bez problemu. Nie wkurzacie, dopóki nie muszę z Wami mieszkać Wkurzanie się zaczyna powyżej tygodnia zamieszkiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Cześć Ja też jestem stadna ze dwa razy w tygodniu Wtedy idę do knajpy Na co dzień to mnie każdy wk@#% My tez Cie wkurzamy? Ja mam pare miesiecy wolnosci w roku i poza tym my jestemy zupelnie o siebie niezazdrosni. Ale my jestesmy dobrani jak w korcu maku - wszyscy mowia, ze oboje mamy trudne charakterki, a jakos ze soba wytrzymujemy bez problemu. Nie wkurzacie, dopóki nie muszę z Wami mieszkać Wkurzanie się zaczyna powyżej tygodnia zamieszkiwania Noooo, przez klotnie zwiazane ze wspolnym zamieszkaniem juz przeszlismy, na szczescie my sie ciagle przemieszczamy, wiec kazdy ma swoja prywatna przestrzen u siebie. U nas klotniogenne bylo gotowanie, ale juz mamy to opanowane. W nowym mieszkanku przestrzeni mamy miec na tyle duzo, ze nie bedziemy musieli sie o siebie ocierac... Poza tym moj maz jest dosc wyjatkowy pod wzgledem braku szowinizmu. Od sprzatania to dla niego jest sprzataczka, nie zona, od gotowania knajpa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Jak jeszcze na to zarabia, to już w ogóle chodzący ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Jak jeszcze na to zarabia, to już w ogóle chodzący ideał Bez przesady... Ma inne wady. Ale takie, ktore mi az tak bardzo nie przeszkadzaja. W kazdym razie nie dotycza wspolnego mieszkania. Ale jak mowie, jest milo, bo mamy duze poklady wolnosci. Jezu, jak mi sie nudzi... Nauczam od rana i juz mi odwala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Jezu, jak mi sie nudzi... Nauczam od rana i juz mi odwala... To z okazji Dnia Dziecka wypuśc dziatwę na zewnątrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts